- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Canim 2 tane koyuluyomus tek takim yetmiyo hastaneye seninde aklinda bulunsun o yuzdn 2sini de koycamAynenn öyle kuzummm beyazı evde giydir. Diyorm ben renkliyi hastanede giysn inşallah
Hıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerininCanim 2 tane koyuluyomus tek takim yetmiyo hastaneye seninde aklinda bulunsun o yuzdn 2sini de koycam
Hoş geldn canmmHayırlı geceler kuzulaar
Hosbuldum bal, bence senin kzın olacak gibi doguyo benim icimeHoş geldn canmm
Hiç farketmiyo kuzumm kız da erkek de sabah kalkıp gidersem çok mutlu olucamHosbuldum bal, bence senin kzın olacak gibi doguyo benim icime
Kız da olsa belli olur mu 13ncü haftadaHosbuldum bal, bence senin kzın olacak gibi doguyo benim icime
Sağlıklı olsunlarda İnsaAllah, bence olur 12. Haftadan belli olan varmış ama bazı bebişler gostermiyo bakalım seninki göstercekmi annesiKız da olsa belli olur mu 13ncü haftada
İnşallahhh gösterir okur üfler girerm ultrasyona genelde rahat ni şeklde yatıyo ama bakalm sabah nasl olacakSağlıklı olsunlarda İnsaAllah, bence olur 12. Haftadan belli olan varmış ama bazı bebişler gostermiyo bakalım seninki göstercekmi annesi
Kuzum benim ilk dogumumda hastaneden vermislerdi hasta bezi. Gercekten cok rahat oluyor. Ilk gunler o kadar cok kanama oluyor ki pedle her yer batiyorHıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerinin
İnsaAllah annesi darısı bize İnsaAllah daha çooookkk var gibi geliyoİnşallahhh gösterir okur üfler girerm ultrasyona genelde rahat ni şeklde yatıyo ama bakalm sabah nasl olacak
Ped olmuo zatn canim hasta bezleri kocamann herkese olcak kapasitede bende varHıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerinin
Hasta bezi almistim okadar rahatsiz oldumki yanimda goturdugum bebek bezlerinin o lastikli kenarlari kpparip attim altima on numara bes yildiz olduİnşallahhh gösterir okur üfler girerm ultrasyona genelde rahat ni şeklde yatıyo ama bakalm sabah nasl olacak
Renklisi cok tatlissSagol cnm bide bu var sence hangisi daha iyi hangisini on planda tutim
İnşallahh kuzuu ben alırım artk vermeseler de kıyafetm temiz kalsn istiyorm inşallahKuzum benim ilk dogumumda hastaneden vermislerdi hasta bezi. Gercekten cok rahat oluyor. Ilk gunler o kadar cok kanama oluyor ki pedle her yer batiyor
Saol canimmmmRenklisi cok tatliss
Oy bunun derdinemi düştün gece geceKizlar kizlar yuregim sizlarr moral manlarim,sifir sifir sifr resnen aglicam ben okadar doktor arama pesine dustum hadi iyi bi doktor buldum diyelim dogumum kurban bayraminin ilk gunune denk geliyoya bu insan izin alirda girmesse doguma baska doktor girerse resmencgece gece aklim karisticoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?