Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim 2 tane koyuluyomus tek takim yetmiyo hastaneye seninde aklinda bulunsun o yuzdn 2sini de koycam
Hıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerinin

Hayırlı geceler kuzulaar

Kız da olsa belli olur mu 13ncü haftada
Sağlıklı olsunlarda İnsaAllah, bence olur 12. Haftadan belli olan varmış ama bazı bebişler gostermiyo bakalım seninki göstercekmi annesi

Sağlıklı olsunlarda İnsaAllah, bence olur 12. Haftadan belli olan varmış ama bazı bebişler gostermiyo bakalım seninki göstercekmi annesi
İnşallahhh gösterir okur üfler girerm ultrasyona genelde rahat ni şeklde yatıyo ama bakalm sabah nasl olacak

Hıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerinin
Kuzum benim ilk dogumumda hastaneden vermislerdi hasta bezi. Gercekten cok rahat oluyor. Ilk gunler o kadar cok kanama oluyor ki pedle her yer batiyor

Kizlar kizlar yuregim sizlarr moral manlarim,sifir sifir sifr resnen aglicam ben okadar doktor arama pesine dustum hadi iyi bi doktor buldum diyelim dogumum kurban bayraminin ilk gunune denk geliyo ya bu insan izin alirda girmesse doguma baska doktor girerse resmencgece gece aklim karisticoff

İnşallahhh gösterir okur üfler girerm ultrasyona genelde rahat ni şeklde yatıyo ama bakalm sabah nasl olacak
İnsaAllah annesi darısı bize İnsaAllah daha çooookkk var gibi geliyo

Ped olmuo zatn canim hasta bezleri kocamann herkese olcak kapasitede bende var

Hasta bezi almistim okadar rahatsiz oldumki yanimda goturdugum bebek bezlerinin o lastikli kenarlari kpparip attim altima on numara bes yildiz oldu

Kuzum benim ilk dogumumda hastaneden vermislerdi hasta bezi. Gercekten cok rahat oluyor. Ilk gunler o kadar cok kanama oluyor ki pedle her yer batiyor
İnşallahh kuzuu ben alırım artk vermeseler de kıyafetm temiz kalsn istiyorm inşallah

Oy bunun derdinemi düştün gece gece
Belki bayramdan once doğacak belki sonra kuzum Allah bilir herşey olacağına varır

Kizlar bende var hastabezi ama sezeryan istiyorum bana lazim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…