Yaaa nasil unutmak olurmu yağmurummm benimmmKızlar beni unuttunuz mu gündüz nasılsınız diye yazmıstım kimse yazmadı
inş cnm yarın yazarımm cktktan snra :)Benim guzel gidio cnm hadi gozun aydin ins guzel gecer randevun
Bi anlık oldı kuzu geçdi şimdi kahve yiycemsivi bol tuket cnm vucudun sivi kaybediyo bebegin suyu azalmasin
Nerelerde geziyon biz evde pinekliyoz skıntıdan patlıyozYaaa nasil unutmak olurmu yağmurummm benimmm
Ben azicok tatillerdeyim
Kahve iyi gelir cnm da ic bnce yeme aci olurBi anlık oldı kuzu geçdi şimdi kahve yiycem
Seviyorm kuzu ben şeker koyup yiyorm :))Kahve iyi gelir cnm da ic bnce yeme aci olur
Kuzum kahve iyi degil gebelikte yaKahve iyi gelir cnm da ic bnce yeme aci olur
Niye ki kuzumm çok sıklıkla tüketmiyormKuzum kahve iyi degil gebelikte ya
Iyiyim.bende balim tatildeyimmmm kafa iznine geldimSorma ya,askos,bu iki haftadir fenalardayim kusma kotu bebek le ugrasma durma oluyorum walla bende seni ozluyorum askosum sen,nasisin bkm
Aydindayizzzz kuzucann kafa iznindeNerelerde geziyon biz evde pinekliyoz skıntıdan patlıyoz
Kafein den dolayi iyi degilNiye ki kuzumm çok sıklıkla tüketmiyorm
keyfini cıkar o zaman canımmm iyi tatiller :)Aydindayizzzz kuzucann kafa izninde
Sagol kuzucanim benimmkeyfini cıkar o zaman canımmm iyi tatiller :)
Sütle yaptım kuzu 200 olmamşdr geçmemişdirde zatnKafein den dolayi iyi degil
Hamile bir bayan en fazla 200 gr kafein kullanabilir
Burdayim canim sana bisi daniscmKızlar sessizsinizzmanolyammmm nerdesinn
Kuzum onceki hastane cikisimi atmistim simdi bi tane daha aldim 2 tane gerekio die sence hangisi daha guzel ilk planda hangisini tutimKızlar sessizsinizzmanolyammmm nerdesinn
Olcerken yaptığı duruşundan da olabilir neyse bi daha ki kontrolde anlariz durumu kisa olsun bizim olsunO zaman genetik olarak belki sana çekecektirDoktorun riskli demediği hiçbir şey için kendini üzme, kafana takma
Öbürü daha güzeldi kuzum bunu ilk doğnca giydirsinler snra değiştirirsn inşallahKuzum onceki hastane cikisimi atmistim simdi bi tane daha aldim 2 tane gerekio die sence hangisi daha guzel ilk planda hangisini tutim
Way,way,way iyisin hadiii gez seni seni ohIyiyim.bende balim tatildeyimmmm kafa iznine geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?