Boyutlu değilmi kuzu onlarPed olmuo zatn canim hasta bezleri kocamann herkese olcak kapasitede bende var
İlk haftalarda öyle oluyo geçmiyck gibi sanıyo insan kuzu bende öyleydm halada öyleyimİnsaAllah annesi darısı bize İnsaAllah daha çooookkk var gibi geliyo
Bilmiyorum ki cnm benim ablam fazla almisti dogumunda cok artti bana verdiBoyutlu değilmi kuzu onlar
Olur kuzu olmazmı ki sezeryanda kanama olmuyomu kanama olur hrlde bilemedm ki. ŞimdiKizlar bende var hastabezi ama sezeryan istiyorum bana lazim olurmu
Vardır herlde ki boyutları yoksa bile sıkı sıkı yaparm artk napıyım temiz olsun da yoksa rezillik ped dayanmazBilmiyorum ki cnm benim ablam fazla almisti dogumunda cok artti bana verdi
İnsaAllah bakalm teyzesi, bi bakmışız dogmuslar ayy zaman akıyoİlk haftalarda öyle oluyo geçmiyck gibi sanıyo insan kuzu bende öyleydm halada öyleyim
Valla öyle kuzuu zaman su gibi aslında giden gün ömürden gidiyoİnsaAllah bakalm teyzesi, bi bakmışız dogmuslar ayy zaman akıyo
Boyle bisey canim devasa bebek bezi gibiBoyutlu değilmi kuzu onlar
Resmde çok büyük durmamış gibiBoyle bisey canim devasa bebek bezi gibi
Aynen oyle canım, Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin İnsaAllah evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin kalan ömrümüzde İnsaAllahValla öyle kuzuu zaman su gibi aslında giden gün ömürden gidiyo
Boyutunu nasi gosterebilirim bilmiyorum ki bildigin kocamanResmde çok büyük durmamış gibi
İnşallah hayatımmmAynen oyle canım, Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin İnsaAllah evlatlarımıza hayırlı anne baba olabilmeyi nasip etsin kalan ömrümüzde İnsaAllah
Gule gule giysin kuzum cok tatlislarKuzum onceki hastane cikisimi atmistim simdi bi tane daha aldim 2 tane gerekio die sence hangisi daha guzel ilk planda hangisini tutim
İyi geceler kuzummBen çıkıyorum canımlar Allah'a emanetsiniz hayırlı geceler
Bnce olmasi gerkiyo kuzuKızlar 13ncü haftamıza girdik cinsiyeti belli. Olurmuu
Üzdün beni kuzumm ya bozulmuş mu kese sancın olabilir kanamada belli olmazki değişiyo kişiden kişiye kanaman olmazsa sancn çok olur bnm öyle olmuşdu ilk düşüğümde ama ikincide adet oluyo gibiydim dikkat et yinedeYaptım da bugün alttan usg oldu kese rahimde göründü ama sağlıksızdı dr.kendisi düşecek dedi lekelenmelerim var zaten merak ettiğim kanama çok yoğun mu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?