Olcerken yaptığı duruşundan da olabilir neyse bi daha ki kontrolde anlariz durumu kisa olsun bizim olsunvideoya aldim izler izler dururum oyyyyy Allah im isteyen herkese hayirla nasip etsin bizlere de hayirla doğum nasip etsin Aminnn
Kafein yuzunden kuzumNiye ki kuzumm çok sıklıkla tüketmiyorm
Ay walla bayildimmmKuzum onceki hastane cikisimi atmistim simdi bi tane daha aldim 2 tane gerekio die sence hangisi daha guzel ilk planda hangisini tutim
Bnde kafein dışnda başka bi durumdan sandm kuzuu ama çok tüketmedmKafein yuzunden kuzum
Bi bardaktanda bisi olmaz ya arada kacamakta yamali insanBnde kafein dışnda başka bi durumdan sandm kuzuu ama çok tüketmedm
Yanii kuzuu bişyck olmaz çayda da kafein varBi bardaktanda bisi olmaz ya arada kacamakta yamali insan
14 haftalikken öğrendim kiz Allah izin verirse canımCinsiyeti belli. Mi canm kaçncı haftanda öğrendn belliyse de
Maşallah kuzumm allah bağışlasn inşallah bende öğrenirmiyim yarn 13+1 olcaz14 haftalikken öğrendim kiz Allah izin verirse canım
Sagol cnm bide bu var sence hangisi daha iyi hangisini on planda tutimAy walla bayildimmm
Gosterirse öğrenirsin ben devlet Hastanesinde öğrendim.. bugun de özele gittim o da bacak arasini gösterdi kiz dediMaşallah kuzumm allah bağışlasn inşallah bende öğrenirmiyim yarn 13+1 olcaz
Sagol kuzum onu ben bunu esim cok begendiÖbürü daha güzeldi kuzum bunu ilk doğnca giydirsinler snra değiştirirsn inşallah
Canim git muhakkak ama ozele git onlarin ultrasonu daha iyi oluyo ay bak merak ettim simdiKızlar 13ncü haftamıza girdik cinsiyeti belli. Olurmuu
Maşallahh ne güzell kuzum genelde gitdiğimde bacaklarını kaldırmış oluyo ama nasip tabii inşallah gösterir yaa çok heycanlıyımGosterirse öğrenirsin ben devlet Hastanesinde öğrendim.. bugun de özele gittim o da bacak arasini gösterdi kiz dedi
Ayy bende çok merak ediyorm ama özele 22 şubatda gitmeyi düşünüyom ozamanda netleştirirm şimdi devlete gidiyim de iyi bi doktr varmış :)) ben hycandan yermde duramıyomCanim git muhakkak ama ozele git onlarin ultrasonu daha iyi oluyo ay bak merak ettim simdi
Ayyy yarin oglus haberini alcaz sankimAyy bende çok merak ediyorm ama özele 22 şubatda gitmeyi düşünüyom ozamanda netleştirirm şimdi devlete gidiyim de iyi bi doktr varmış :)) ben hycandan yermde duramıyom
inşallahhh teyzesiii. Bu aldğn takımda güxl ama beyazya diğeri daha iyi olur gibime geldiAyyy yarin oglus haberini alcaz sankim
Saol cnm cantanin ustune beyazi koycm artk dogunca hangisini giydirirlerse malum ben giydiremicminşallahhh teyzesiii. Bu aldğn takımda güxl ama beyazya diğeri daha iyi olur gibime geldi
Aynenn öyle kuzummm beyazı evde giydir. Diyorm ben renkliyi hastanede giysn inşallahSaol cnm cantanin ustune beyazi koycm artk dogunca hangisini giydirirlerse malum ben giydiremicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?