Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olcerken yaptığı duruşundan da olabilir neyse bi daha ki kontrolde anlariz durumu kisa olsun bizim olsun videoya aldim izler izler dururum oyyyyy Allah im isteyen herkese hayirla nasip etsin bizlere de hayirla doğum nasip etsin Aminnn

Cinsiyeti belli. Mi canm kaçncı haftanda öğrendn belliyse de

Kızlar 13ncü haftamıza girdik cinsiyeti belli. Olurmuu

Gosterirse öğrenirsin ben devlet Hastanesinde öğrendim.. bugun de özele gittim o da bacak arasini gösterdi kiz dedi
Maşallahh ne güzell kuzum genelde gitdiğimde bacaklarını kaldırmış oluyo ama nasip tabii inşallah gösterir yaa çok heycanlıyım

Canim git muhakkak ama ozele git onlarin ultrasonu daha iyi oluyo ay bak merak ettim simdi
Ayy bende çok merak ediyorm ama özele 22 şubatda gitmeyi düşünüyom ozamanda netleştirirm şimdi devlete gidiyim de iyi bi doktr varmış :)) ben hycandan yermde duramıyom

Ayy bende çok merak ediyorm ama özele 22 şubatda gitmeyi düşünüyom ozamanda netleştirirm şimdi devlete gidiyim de iyi bi doktr varmış :)) ben hycandan yermde duramıyom
Ayyy yarin oglus haberini alcaz sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…