Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar doktora gittim geldim. 7+ 4 um sata gore doktor kendi odasinda karindan bakti goremedi vajinal bakti goremedi ultrason odasina gönderdi bir de radyolog da baktı 6+ 3 fetus izlendi ama kalp atisi yok diye rapor yazdi. Kadin dogum doktoru da persembeye kadar bekleyelim tekrar ultrasonla bakalim kalp atışı duyamazsak yatis yapip ilac vercrm sonra da kurtaj la temuzlemek gerek dedi.

Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :) hatta doktor hareket bile ediyor dedi içim rahatladı :)
Maşallah maşallah Allah kucağına almayi da nasip etsin olmayanlara da hayirlisi ile versin insallah

Canımm çok üzüldüm. İnşallah o zaman duyarsın kalp atışlarını 6+3 se daha cok küçük. 7. 8. haftalarda duyuluyor kalp atışı üzme kendini. Bu doktorlarda hemen kötyü düşünüp insanın sinirlerini bozuyorlar

Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :) hatta doktor hareket bile ediyor dedi içim rahatladı :)
Hayırlı olsun canım, için rahatlamıştır artık. Sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin, Allah

Canim 2 tane koyuluyomus tek takim yetmiyo hastaneye seninde aklinda bulunsun o yuzdn 2sini de koycam
Canim tecrubeyle sabit,sen 3 tane takim koy,ilki eger bebegi yikamiyorlarsa kanli ve yaglaniyor,illaki hastanede bi gece kaliniyor o sure icersinde yine biseyler oluyor degisiyor,en son sabah eve cikarken temiz giydirip cikarsin.
Hıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerinin

En kullanisli olan bebek bezi tavsiye ederim ,ped asla dayanmaz giderken fazlaca kendinide hesaba katarak bez koy,ve yedek picama gecelik ne koyacaksan artik yedekli olsun kan vs olabliyor.
Doğumdan hemen sonra korse takılırmı kızlar

Canimmm sana gelince hemen takamazsin,sezeryande zaten takamazsinda o baski ile,ama normal dogumdada insanin ici aciyor berelenmis gibi...bi yari kirkindan sonra takarsin...zaten dogumda garanti 8-10 kilo gidiyor.

Kizlarrr,bu arada dun gece acile gittim benim tansiyon filan dusmus serum taktilar.kirmizi ve aktif kanamam olmadigi fazla bi mudahalede bulunmadilar,
Sabahtan dr a tekrar gittim,ultrosna girdim coook sukur Allahima bebegim iyi kalbi atiyor,kipir kipir oynuyordu...

Çok geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindim

Yok dha neler cnm benm uzlme sen daha 6 haftlk cocuk kan pihtsi o kesesi olmyablr artk ki bide kalp atisi yok demia doktor bi dur hele kalbi bi olussun sen aldrma ona 2hafta snra tekrar gttgnde hem keseyi norml olrk gorursun hmde kalp atisni duyarsin emin ol hic korkma sen eger memmum degilsn doktrnu degstr cnku dha ilk haftalrnda sana boyle diyen doktrla 40haftayi nasil gecircen

Yok dha neler cnm benm uzlme sen daha 6 haftlk cocuk kan pihtsi o kesesi olmyablr artk ki bide kalp atisi yok demia doktor bi dur hele kalbi bi olussun sen aldrma ona 2hafta snra tekrar gttgnde hem keseyi norml olrk gorursun hmde kalp atisni duyarsin emin ol hickorkma sen eger memmum degilsn doktrnu degstr cnku dha ilk haftalrnda sana boyle diyen doktrla 40haftayi nasilgecircen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…