- 10 Şubat 2017
- 96
- 33
- 3
- 32
Günaydınn kuzummGünaydınn kızlarr
Maşallah maşallah Allah kucağına almayi da nasip etsin olmayanlara da hayirlisi ile versin insallahGünaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :) hatta doktor hareket bile ediyor dedi içim rahatladı :)
Amin canım çok sağol :)Maşallah maşallah Allah kucağına almayi da nasip etsin olmayanlara da hayirlisi ile versin insallah
Canımm çok üzüldüm. İnşallah o zaman duyarsın kalp atışlarınıKizlar doktora gittim geldim. 7+ 4 um sata gore doktor kendi odasinda karindan bakti goremedi vajinal bakti goremedi ultrason odasina gönderdi bir de radyolog da baktı 6+ 3 fetus izlendi ama kalp atisi yok diye rapor yazdi. Kadin dogum doktoru da persembeye kadar bekleyelim tekrar ultrasonla bakalim kalp atışı duyamazsak yatis yapip ilac vercrm sonra da kurtaj la temuzlemek gerek dedi.
Hayırlı olsun canım, için rahatlamıştır artık. Sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin, AllahGünaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :) hatta doktor hareket bile ediyor dedi içim rahatladı :)
Hem de nasıl rahatladı canım anlatamam :) amin inşallah hepimiz bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :)Hayırlı olsun canım, için rahatlamıştır artık. Sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin, Allah
Canim tecrubeyle sabit,sen 3 tane takim koy,ilki eger bebegi yikamiyorlarsa kanli ve yaglaniyor,illaki hastanede bi gece kaliniyor o sure icersinde yine biseyler oluyor degisiyor,en son sabah eve cikarken temiz giydirip cikarsin.Canim 2 tane koyuluyomus tek takim yetmiyo hastaneye seninde aklinda bulunsun o yuzdn 2sini de koycam
Hıı bilmiyodmm kuzu doğrudur. Bide ben hasta bezi almayı düşünüyorm temiz olsn diye ped temiz olmaz çünkü bedenleri vardır demi hasta bexlerinin
Doğumdan hemen sonra korse takılırmı kızlar
Çok geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindimKizlarrr,bu arada dun gece acile gittim benim tansiyon filan dusmus serum taktilar.kirmizi ve aktif kanamam olmadigi fazla bi mudahalede bulunmadilar,
Sabahtan dr a tekrar gittim,ultrosna girdim coook sukur Allahima bebegim iyi kalbi atiyor,kipir kipir oynuyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?