Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzumbekle hemen ilac kullanma bende 7 haftada kalp atislarini duydum kuzumm

Günaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür o kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :) hatta doktor hareket bile ediyor dedi içim rahatladı :)
Ohhhhhh sukurler olsun kuzummbenimmm

Kuzumbekle hemen ilac kullanma bende 7 haftada kalp atislarini duydum kuzumm
Ay bu doktorlar necmerakli insanlari endiselendirmeye bole yapana kadar daha olusmamis git bi hafta sonra gel demeliydi bence saha 6haftalik ben,sekiz haftalikken duymustum oglumu cok abartiyolar baska doktora gitmeli bence

Ay bu doktorlar necmerakli insanlari endiselendirmeye bole yapana kadar daha olusmamis git bi hafta sonra gel demeliydi bence saha 6haftalik ben,sekiz haftalikken duymustum oglumu cok abartiyolar baska doktora gitmeli bence
Bence de hayatim onlarda duygu kalmadigindan dolayi bizi anlayamiyor doktorlar
Bekle sen bir tanemmk 1 hafta sonra gidersin

Doktorlarin tek bildigi cocugu alalim baska bsey yok gecen hafta uclu taramaya gittim bana ic kanaman baslams cocugu almamz lazm yoksa dusecek dedi 18haftalik bebek bide yani hastne basima yikldi odadan aglayarak ciktm zten esim sordu noldu diye anlattim sonra baska doktra gttik oyle bisey yok kim uydurdu dedi dusunun yani sebebsz yere bnm 18haftalik bebgmi alacaklardi

Kisa yoldan isi bitiriyorlar ugrasmak istemiyorlar yada para kazanmak icin git gel yaptiriyorlar
Bir doktora bagli kalmak bana anlamsiz geliyor cunku yaniltici oluyor
Cook sukur kuzum herhangi bir sorun olmamis sende bebisinde
Allah size bagislasin

Aynen oyle cnm o yuzdn tek doktra bagli kalmamak lazim allaha cok sukur bebis gayet iyi smdi yine teyzelerine tepki verdi bakim teyzeleri tekme atti size galba sizin bebslernzle arkadas olmak istyo :) rabbim.hepmzn cocuklrni saglikla kucagmza almayi nasip etsin insallhh

Canim dogumdan snra rakiliyor korse genelde hatta anneler karni skıca sarıyorki sarkmasın diye bnde şalla sarmîstım

Allahhh korusun ya,ne emekler sarf edip biz onlari o zamana getirelim, zaten en ufak seyde pimpirikleniyoruz ödumuz kopuyor.
Dr un yaptigina bak insan nasil dayanir ya.
İyiki baska dr a da gitmissiniz..
Bi yakinmin da onun daha kucuktu ama dr kese bos bebek yok alincak demis ve aldirdilar patoloji sonucunda cok yikilmislardi cunku fetus ve plesental bulgulara rastlandi yaziyormus yani bebek icerde olusmaya baslamis.

Aman arkadaslarim bencede bi kac dr la teyit etmek lazim..

Canim dogumdan snra rakiliyor korse genelde hatta anneler karni skıca sarıyorki sarkmasın diye bnde şalla sarmîstım
Senin normal dogummuydu canim,benim sezeryandi ondan picamamin lastiginj bile zor denk getiriyordum oyle diyeyim sana.
Ama ben hic korse takmadim yada biseyle sarmadim,emzirdikce gitti...
Ama tabi bu ikincide nasil olur bilmem..daha genisler cikintisi kalir mi?

Kizlar ben SAT a göre 7+4 um bugün ama ultrasonda 6+3 dedi doktor. Bu normal mi peki? Bu da ultrason kağidi

Canim benim bormal dogumdu bide sutum cok olmadi iki ay emzirebildim sadece ek gida vermek zrunda kaldim ek gida verincede bebegim bni daha hic emmedi yani o yuzdem sardim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…