Coook sukurr canimmm coook sukurr..Çok geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindim
Tünaydın canım :)Naberr hanimlartunadinnn
Neler var bakimmTünaydın canım :)
Tamam birtanemm tahmini dogum ne zamanHoş geldinn kuzummUmya balımm arkaşımıda ekle 4 hafta lık hamiş inşallah
Kuzumbekle hemen ilac kullanma bende 7 haftada kalp atislarini duydum kuzummKizlar doktora gittim geldim. 7+ 4 um sata gore doktor kendi odasinda karindan bakti goremedi vajinal bakti goremedi ultrason odasina gönderdi bir de radyolog da baktı 6+ 3 fetus izlendi ama kalp atisi yok diye rapor yazdi. Kadin dogum doktoru da persembeye kadar bekleyelim tekrar ultrasonla bakalim kalp atışı duyamazsak yatis yapip ilac vercrm sonra da kurtaj la temuzlemek gerek dedi.
Ohhhhhh sukurler olsun kuzummbenimmmGünaydın kızlar doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :) hatta doktor hareket bile ediyor dedi içim rahatladı :)
Ay bu doktorlar necmerakli insanlari endiselendirmeye bole yapana kadar daha olusmamis git bi hafta sonra gel demeliydi bence saha 6haftalik ben,sekiz haftalikken duymustum oglumu cok abartiyolar baska doktora gitmeli benceKuzumbekle hemen ilac kullanma bende 7 haftada kalp atislarini duydum kuzumm
Bence de hayatim onlarda duygu kalmadigindan dolayi bizi anlayamiyor doktorlarAy bu doktorlar necmerakli insanlari endiselendirmeye bole yapana kadar daha olusmamis git bi hafta sonra gel demeliydi bence saha 6haftalik ben,sekiz haftalikken duymustum oglumu cok abartiyolar baska doktora gitmeli bence
He kuzum iyiyim ohh -40 dereceden 18 20 derecelere geldimm bebisim isindi icimde buz tutmustu :)Umya yisin iyi dinlen gez biraz :)
Kisa yoldan isi bitiriyorlar ugrasmak istemiyorlar yada para kazanmak icin git gel yaptiriyorlarDoktorlarin tek bildigi cocugu alalim baska bsey yok gecen hafta uclu taramaya gittim bana ic kanaman baslams cocugu almamz lazm yoksa dusecek dedi 18haftalik bebek bide yani hastne basima yikldi odadan aglayarak ciktm zten esim sordu noldu diye anlattim sonra baska doktra gttik oyle bisey yok kim uydurdu dedi dusunun yani sebebsz yere bnm 18haftalik bebgmi alacaklardi
Canim dogumdan snra rakiliyor korse genelde hatta anneler karni skıca sarıyorki sarkmasın diye bnde şalla sarmîstımCanim tecrubeyle sabit,sen 3 tane takim koy,ilki eger bebegi yikamiyorlarsa kanli ve yaglaniyor,illaki hastanede bi gece kaliniyor o sure icersinde yine biseyler oluyor degisiyor,en son sabah eve cikarken temiz giydirip cikarsin.
En kullanisli olan bebek bezi tavsiye ederim ,ped asla dayanmaz giderken fazlaca kendinide hesaba katarak bez koy,ve yedek picama gecelik ne koyacaksan artik yedekli olsun kan vs olabliyor.
Canimmm sana gelince hemen takamazsin,sezeryande zaten takamazsinda o baski ile,ama normal dogumdada insanin ici aciyor berelenmis gibi...bi yari kirkindan sonra takarsin...zaten dogumda garanti 8-10 kilo gidiyor.
Doktorlarin tek bildigi cocugu alalim baska bsey yok gecen hafta uclu taramaya gittim bana ic kanaman baslams cocugu almamz lazm yoksa dusecek dedi 18haftalik bebek bide yani hastne basima yikldi odadan aglayarak ciktm zten esim sordu noldu diye anlattim sonra baska doktra gttik oyle bisey yok kim uydurdu dedi dusunun yani sebebsz yere bnm 18haftalik bebgmi alacaklardi
Senin normal dogummuydu canim,benim sezeryandi ondan picamamin lastiginj bile zor denk getiriyordum oyle diyeyim sana.Canim dogumdan snra rakiliyor korse genelde hatta anneler karni skıca sarıyorki sarkmasın diye bnde şalla sarmîstım
Canim benim bormal dogumdu bide sutum cok olmadi iki ay emzirebildim sadece ek gida vermek zrunda kaldim ek gida verincede bebegim bni daha hic emmedi yani o yuzdem sardim bnSenin normal dogummuydu canim,benim sezeryandi ondan picamamin lastiginj bile zor denk getiriyordum oyle diyeyim sana.
Ama ben hic korse takmadim yada biseyle sarmadim,emzirdikce gitti...
Ama tabi bu ikincide nasil olur bilmem..daha genisler cikintisi kalir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?