Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen ole arkadslr tek doktra baki kalip da ne derse onu asla yapmyn hemen sicagi sicagna baska doktra gidin en azndn emin olursnz

Benden de bir tarif, bugday nisastasini su ile karistirip kaynattigimizda hatta icine pekmezde ekleyince oyle bir sut oluyor ki birebir...
Neyse kizlarr saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almak nasip olsun insallahhh...o zamanda devam ederiz...

Heycanlandim bi an.

Bende hamile ve dogum yaptiktan sonra cok hurma yemistim hic eksilmezdi evden.

Canim takim harici zibin kiyafet vs koycam tabiki ama bu aldigim takimlar cok pahali o kadar para veremem cnm 3.ye.

Insallh kuzu bi dogsunlarda hayirlisiyla

Kızlar bısey sorcam 5+6 lık hamıleyım crinone jel kullanıyorum ve bugun koyu kahverengımsı tortular seklınde(peynırımsı,) peceteye geldı lavaboda.Normla mı acaba kullanan bıle varmı ? Yorumlarınızı yazarsanız cok sevınırım

Canim takim harici zibin kiyafet vs koycam tabiki ama bu aldigim takimlar cok pahali o kadar para veremem cnm 3.ye.

O takimlardan al demedim canim
Baska yedek koy iste..
Birde simdiden kiyafet zulasi yapma,bebek dogsun hediyelikler gelir,daha onemlisi bebek buyuk olur kucuk olur ona gore kiyafet alirsin,alipta hic giydiremeden kalmasin..

Doktora gittik canım kalp atışlarını duyduk hareketlerini gördük kuzumun :) işteyim şimdi çalışıyorum ama keşke evde olsam ya sende ne var canım :)
Kiz mide eksimesi bisry yiyorum sanki midemdemuluyo eksiyo eksiyo agzima kadar geliyo dewmli ayni tad biktim

Kizlar adetten 4 gun once 115 cikto hcg bugun 2 gun sonra yaptirdim 363 cikti normalmi artis bide farkli kurumda yaptirdim sikinti olurmu

Kizlar akintim simdik basladi yumurtlama gunum telde programa gore yarin ama bugunmus demekki esim nobette :/

Kusu
Kizlar akintim simdik basladi yumurtlama gunum telde programa gore yarin ama bugunmus demekki esim nobette :/
Kuzum yaniltici olabiliyor bakma sen yarini degerlendjr

Kizlar adetten 4 gun once 115 cikto hcg bugun 2 gun sonra yaptirdim 363 cikti normalmi artis bide farkli kurumda yaptirdim sikinti olurmu
Kuzum artisin iyi masallahhhh
2 gun sonra tekrar 600 ustu olursa harikaa olur

Oyyy cok kolay gelsin kuzucann arada ugra ozleriz @zuzuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…