- 10 Şubat 2017
- 96
- 33
- 3
- 32
Anladim canimm,bunda sutun bol bol olsun tassin goguslerinden :)Canim benim bormal dogumdu bide sutum cok olmadi iki ay emzirebildim sadece ek gida vermek zrunda kaldim ek gida verincede bebegim bni daha hic emmedi yani o yuzdem sardim bn
Canim takim harici zibin kiyafet vs koycam tabiki ama bu aldigim takimlar cok pahali o kadar para veremem cnm 3.ye.Canim tecrubeyle sabit,sen 3 tane takim koy,ilki eger bebegi yikamiyorlarsa kanli ve yaglaniyor,illaki hastanede bi gece kaliniyor o sure icersinde yine biseyler oluyor degisiyor,en son sabah eve cikarken temiz giydirip cikarsin.
En kullanisli olan bebek bezi tavsiye ederim ,ped asla dayanmaz giderken fazlaca kendinide hesaba katarak bez koy,ve yedek picama gecelik ne koyacaksan artik yedekli olsun kan vs olabliyor.
Canimmm sana gelince hemen takamazsin,sezeryande zaten takamazsinda o baski ile,ama normal dogumdada insanin ici aciyor berelenmis gibi...bi yari kirkindan sonra takarsin...zaten dogumda garanti 8-10 kilo gidiyor.
Doktora gittik canım kalp atışlarını duyduk hareketlerini gördük kuzumun :) işteyim şimdi çalışıyorum ama keşke evde olsam yaNeler var bakimm
Insallh kuzu bi dogsunlarda hayirlisiylaBenden de bir tarif, bugday nisastasini su ile karistirip kaynattigimizda hatta icine pekmezde ekleyince oyle bir sut oluyor ki birebir...
Neyse kizlarr saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza almak nasip olsun insallahhh...o zamanda devam ederiz...
Heycanlandim bi an.
Bende hamile ve dogum yaptiktan sonra cok hurma yemistim hic eksilmezdi evden.
Valla çok rahatladım canım üstümden yük kalktı resmenOhhhhhh sukurler olsun kuzummbenimmm
Canim takim harici zibin kiyafet vs koycam tabiki ama bu aldigim takimlar cok pahali o kadar para veremem cnm 3.ye.
Kiz mide eksimesi bisry yiyorum sanki midemdemuluyo eksiyo eksiyo agzima kadar geliyo dewmli ayni tad biktimDoktora gittik canım kalp atışlarını duyduk hareketlerini gördük kuzumun :) işteyim şimdi çalışıyorum ama keşke evde olsam yasende ne var canım :)
Deli kiz ya :)He kuzum iyiyim ohh -40 dereceden 18 20 derecelere geldimm bebisim isindi icimde buz tutmustu :)
Iyiyiz yawrrmmm sen nasilain bakalimHayirli cumalar Nasilsiniz kizlar
Kuzum yaniltici olabiliyor bakma sen yarini degerlendjrKizlar akintim simdik basladi yumurtlama gunum telde programa gore yarin ama bugunmus demekki esim nobette :/
Kuzum artisin iyi masallahhhhKizlar adetten 4 gun once 115 cikto hcg bugun 2 gun sonra yaptirdim 363 cikti normalmi artis bide farkli kurumda yaptirdim sikinti olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?