Sali gunu doktora gidicem insallah :) keske ogune kese gozukse:)Kuzum artisin iyi masallahhhh
2 gun sonra tekrar 600 ustu olursa harikaa olur
Allah iylik versin Bende iyim canimIyiyiz yawrrmmm sen nasilain bakalim
Tamam canim bu ayi daha iyi degerlendirdigimi dusunuyorum dunu degerlendirmistim bugun bosluk yariN degerlendiririm birgun arayla degerlendiryorumKusu
Kuzum yaniltici olabiliyor bakma sen yarini degerlendjr
Gec dollenme olmustr canim normal yani.korkmaKizlar ben SAT a göre 7+4 um bugün ama ultrasonda 6+3 dedi doktor. Bu normal mi peki? Bu da ultrason kağidiEki Görüntüle 1951447
Insqllahh olacak insallah kuzumTamam canim bu ayi daha iyi degerlendirdigimi dusunuyorum dunu degerlendirmistim bugun bosluk yariN degerlendiririm birgun arayla degerlendiryorum
Insqllahh olacak insallah kuzumTamam canim bu ayi daha iyi degerlendirdigimi dusunuyorum dunu degerlendirmistim bugun bosluk yariN degerlendiririm birgun arayla degerlendiryorum
insAllah canim ya cok cok aminnInsqllahh olacak insallah kuzum
Insan heveslenio cnm dogru diyosun aslinda ama isteO takimlardan al demedim canim
Baska yedek koy iste..
Birde simdiden kiyafet zulasi yapma,bebek dogsun hediyelikler gelir,daha onemlisi bebek buyuk olur kucuk olur ona gore kiyafet alirsin,alipta hic giydiremeden kalmasin..
Gittim canmm sabaha kadar uykusuz kalıp da ne demezsinn bakar bakmaz söyledi cinsiyetiniCinsiyet belli degilmi kuzum gittin mi Dr'a84zmr
Oturyrm kuzumm senn napıyosn naslsnnGuzel anneler ve anne adaylari napysnz :)
Tabi tabiii kuzummm öğrenmem mii84zmr kuzu gittinmi cinsiyet icin☺
Iyim bnde cnm otryrm oyle bos bos :)Oturyrm kuzumm senn napıyosn naslsnn
Neymis bebisin cinsyti canim hos cok onmli degil saglikli olsun yeter tabi ama insan yinede merak ediyo tabi :)Tabi tabiii kuzummm öğrenmem mii
Neymis kuzumGittim canmm sabaha kadar uykusuz kalıp da ne demezsinn bakar bakmaz söyledi cinsiyetini
Ayyy hiç sorma kuzumm yaa muane odasına girmem le çıkmam bir. Oldu ilgilenmediki adam gibiNeymis bebisin cinsyti canim hos cok onmli degil saglikli olsun yeter tabi ama insan yinede merak ediyo tabi :)
Hadi yaaAyyy hiç sorma kuzumm yaa muane odasına girmem le çıkmam bir. Oldu ilgilenmediki adam gibi
Bu doktorlarin coguda kopekten farksz oldu yani suna bak ne hayalle gidiyosun sen oraya sonucta isi o onun iki dakka bak soyle yani demiAyyy hiç sorma kuzumm yaa muane odasına girmem le çıkmam bir. Oldu ilgilenmediki adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?