- 10 Şubat 2017
- 96
- 33
- 3
- 32
Kiz adamin ne sucu var sinirini ondan cikarma yazikAhada ağlattınn benii ayy gerçekden çok kötüyümm yaa çok kötü bi. Gün geçirdim şuan eşimde sinr etti onu boğmak istyrmm
Sinr etti çünkü hak etmese çıkarmam kuzuKiz adamin ne sucu var sinirini ondan cikarma yazik
:)) kiz sen dedgmi yapsana dha hala bebisi uzuyosun birak esini faln gt cocgnla ilglen kndni topla birazSinr etti çünkü hak etmese çıkarmam kuzu
Üüfffff:)) kiz sen dedgmi yapsana dha hala bebisi uzuyosun birak esini faln gt cocgnla ilglen kndni topla biraz
Topla kndni biraz degmz bi doktr icin durumun musaitse al kocani da gt ozele hem oda bebegni gorms olr hmde cnsytne falan baktrsinÜüfffff
Şuan mesele doktr değil kuzum hepsi üst üste geldi bugn özele gidcm zatn 15 yada 16 haftalıkkenTopla kndni biraz degmz bi doktr icin durumun musaitse al kocani da gt ozele hem oda bebegni gorms olr hmde cnsytne falan baktrsin
Baska sorunlrda var ozmn oyle mi anlatmak istersen anlat icin rahatlms olur hemŞuan mesele doktr değil kuzum hepsi üst üste geldi bugn özele gidcm zatn 15 yada 16 haftalıkken
Amaann kuzuu anlatrsam daha çok koparımmBaska sorunlrda var ozmn oyle mi anlatmak istersen anlat icin rahatlms olur hem
O zmn bn sna hic hatirlatmym :) bu arada ilk bebisin mi canim seninAmaann kuzuu anlatrsam daha çok koparımm
Evet kuzum ilkO zmn bn sna hic hatirlatmym :) bu arada ilk bebisin mi canim senin
Yeni mi evlisn kac yasindasinEvet kuzum ilk
24 yaşndaym kuzu 3. ncü senemize döndük senYeni mi evlisn kac yasindasin
Bnde 24 yasindym canm bzde 8.aya girecez24 yaşndaym kuzu 3. ncü senemize döndük sen
O maşallahh kuzumm 4dncü ayındamı hamiş kaldn allah bağışlasın inşallahBnde 24 yasindym canm bzde 8.aya girecez
Evet cnm 1ay ztn korkumu yendik ondan snra da normle donduk sonra da rabbim verdi cok sukur herkese versin insallhO maşallahh kuzumm 4dncü ayındamı hamiş kaldn allah bağışlasın inşallah
Masallah canim fazla bekletmemis hamis kalmissin hemen rabbim kucagiNa almayi nasip edsin bende ankarada oturyorum hangi hastaneye gidyorsunBnde 24 yasindym canm bzde 8.aya girecez
Cümlemize inşallah canımm rabbm kimseyi evlat hasretyle sınamasn bldiğim bilmediğim tüm herkeze dua ediyormEvet cnm 1ay ztn korkumu yendik ondan snra da normle donduk sonra da rabbim verdi cok sukur herkese versin insallh
Kuzum napyon nasilsinO maşallahh kuzumm 4dncü ayındamı hamiş kaldn allah bağışlasın inşallah
Zubeyde hanima gidiyorum canim senM
Masallah canim fazla bekletmemis hamis kalmissin hemen rabbim kucagima almayi nasip edsin bende ankarada oturyorum hangi hastaneye gidyorsun
M
Masallah canim fazla bekletmemis hamis kalmissin hemen rabbim kucagima almayi nasip edsin bende ankarada oturyorum hangi hastaneye gidyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?