Yok kuzum ne öğrenmesiii 20 haftalıkken öğrenirsin diyoNeymis kuzums
Ayyy hiç sorma kuzumm yaa muane odasına girmem le çıkmam bir. Oldu ilgilenmediki adam gibi
Kac haftalik ki senin bebisYok kuzum ne öğrenmesiii 20 haftalıkken öğrenirsin diyo
Gel valla dövelimm kuzu yaaa içerden saya söve çıkdm valla deli etti beni sinirimi bile atamadm dahaHadi yaadövelim o Dr u
Yok kuzum ne öğrenmesiii 20 haftalıkken öğrenirsin diyo
13 haftalık bide 1 hafta geri söylüyo dur resmi atıyımda boş ölçme şekline bakKac haftalik ki senin bebis
Suan cnsyt icin erkn tmm ama 20 hftada gec yani 2 hftya fln net belli olur tabi doktr duzgnce bakarsa ve bebis de gosterrse13 haftalık bide 1 hafta geri söylüyo dur resmi atıyımda boş ölçme şekline bak
Hareketli kuzum gösteriyo bacaklar hep yukarda oluyo normalde usg ile uğraştıkca ama aptal bakmadıki cihazı göbeğime bi koydu snra göbeğimn üzerine attı cihazın kağıdıyla ilgileniyoSuan cnsyt icin erkn tmm ama 20 hftada gec yani 2 hftya fln net belli olur tabi doktr duzgnce bakarsa ve bebis de gosterrse
Sat a gore 13 olblr cnm da demk kibl gec dollnme oldu 1hafta geriye attiBu şekilde ölçümmü yapılır ben 13 hafta diyorm o bana 12 hafta diyo
Kuzu szn oralarda ilgilenmiyolar bnce sivasda iyi gaytYok kuzum ne öğrenmesiii 20 haftalıkken öğrenirsin diyo
Nerde yasiyosun cnm sen sehir olrakHareketli kuzum gösteriyo bacaklar hep yukarda oluyo normalde usg ile uğraştıkca ama aptal bakmadıki cihazı göbeğime bi koydu snra göbeğimn üzerine attı cihazın kağıdıyla ilgileniyo
Yok artık cocukmu kandırıyosn deseydinYok kuzum ne öğrenmesiii 20 haftalıkken öğrenirsin diyo
Bu şekilde ölçümmü yapılır ben 13 hafta diyorm o bana 12 hafta diyo
Söylemesini geçdim kuzumm bebeğimn ölçümünü bile adam gibi yapmadıki sanki benmle ilgilenmek için değilde cihazın kağıdınn bitmesiyle ilgilenmeye gelmiiş gibiydiBu doktorlarin coguda kopekten farksz oldu yani suna bak ne hayalle gidiyosun sen oraya sonucta isi o onun iki dakka bak soyle yani demi
Hauır kuzum ne geç döllenmesi çarşamba günü gittim 12 hafta 6 gündü bak çarşambadan bu güne gelişimini gerimi attı 1 haftaSat a gore 13 olblr cnm da demk kibl gec dollnme oldu 1hafta geriye atti
Ee biraz oyle gelmis cnm ztn derdi seninle ilgilnmk olsaydi sen suan net bi bilgi alms olurdunSöylemesini geçdim kuzumm bebeğimn ölçümünü bile adam gibi yapmadıki sanki benmle ilgilenmek için değilde cihazın kağıdınn bitmesiyle ilgilenmeye gelmiiş gibiydi
Haa yok o zmn geri atmaz da ya cihaz bozuk yada dktr contalrni yakmsHauır kuzum ne geç döllenmesi çarşamba günü gittim 12 hafta 6 gündü bak çarşambadan bu güne gelişimini gerimi attı 1 hafta
Özele giderim kuzum bugn buraya sırf meraktan gittim üni bile özel gibi ilgileniyo vallaKuzu szn oralarda ilgilenmiyolar bnce sivasda iyi gayt
Sağlık ocağıda çağrmışdı orayada gittm sabah hastanye gidecksen kan sayımını orda yaparlar biz yapmayalım folik asiti de bırak dktr baknca bıraktırır omurilik düzenine göre dedi ona ble bakmadı bi göndersiğim resmi çıkardı tamm bu kadarEe biraz oyle gelmis cnm ztn derdi seninle ilgilnmk olsaydi sen suan net bi bilgi alms olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?