Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu şekilde ölçümmü yapılır ben 13 hafta diyorm o bana 12 hafta diyo

Eklentiler

• IMG_20170211_003541.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 37
Suan cnsyt icin erkn tmm ama 20 hftada gec yani 2 hftya fln net belli olur tabi doktr duzgnce bakarsa ve bebis de gosterrse
Hareketli kuzum gösteriyo bacaklar hep yukarda oluyo normalde usg ile uğraştıkca ama aptal bakmadıki cihazı göbeğime bi koydu snra göbeğimn üzerine attı cihazın kağıdıyla ilgileniyo

Bu doktorlarin coguda kopekten farksz oldu yani suna bak ne hayalle gidiyosun sen oraya sonucta isi o onun iki dakka bak soyle yani demi
Söylemesini geçdim kuzumm bebeğimn ölçümünü bile adam gibi yapmadıki sanki benmle ilgilenmek için değilde cihazın kağıdınn bitmesiyle ilgilenmeye gelmiiş gibiydi

Sat a gore 13 olblr cnm da demk kibl gec dollnme oldu 1hafta geriye atti
Hauır kuzum ne geç döllenmesi çarşamba günü gittim 12 hafta 6 gündü bak çarşambadan bu güne gelişimini gerimi attı 1 hafta

Eklentiler

• IMG_20170209_193517.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 33
Söylemesini geçdim kuzumm bebeğimn ölçümünü bile adam gibi yapmadıki sanki benmle ilgilenmek için değilde cihazın kağıdınn bitmesiyle ilgilenmeye gelmiiş gibiydi
Ee biraz oyle gelmis cnm ztn derdi seninle ilgilnmk olsaydi sen suan net bi bilgi alms olurdun

Ee biraz oyle gelmis cnm ztn derdi seninle ilgilnmk olsaydi sen suan net bi bilgi alms olurdun
Sağlık ocağıda çağrmışdı orayada gittm sabah hastanye gidecksen kan sayımını orda yaparlar biz yapmayalım folik asiti de bırak dktr baknca bıraktırır omurilik düzenine göre dedi ona ble bakmadı bi göndersiğim resmi çıkardı tamm bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…