- 10 Şubat 2017
- 96
- 33
- 3
- 32
Amin canim insallhhhCümlemize inşallah canımm rabbm kimseyi evlat hasretyle sınamasn bldiğim bilmediğim tüm herkeze dua ediyorm
Nasil yani anlmdm cnmCanımm sen naslsn ne çabuk geldi yumurtlama günün
Ay ben Daha hamis degilim canim takvimi olesine yaptim da gercek olur insAllah :)Zubeyde hanima gidiyorum canim sen
Insallhh cnm rabbm.gonlne gore versn insallh ne zamndr evlisinAy ben Daha hamis degilim canim takvimi olesine yaptim da gercek olur insAllah :)
Evwt cabuk geldi canim degerlendirmek lazim sabahleyin :)Canımm sen naslsn ne çabuk geldi yumurtlama günün
Sbh erken saatlerde degerlndr :)Evwt cabuk geldi canim degerlendirmek lazim sabahleyin :)
4aylik evliyim canimInsallhh cnm rabbm.gonlne gore versn insallh ne zamndr evlisin
Aynen kuzum değerlndr stressiz amaEvwt cabuk geldi canim degerlendirmek lazim sabahleyin :)
Evet ole yapicam canim :)Sbh erken saatlerde degerlndr :)
Pek stres yok gibi ilk ay coktu canimAynen kuzum değerlndr stressiz ama
Iyi gecelr cnmKuzular ben çıkıyımda uyuyum azck dün grcede uyumadm hiç 24 saati geçdi
Uyu canim iyi geceler tatli ruyalar Allah rahatlik versinKuzular ben çıkıyımda uyuyum azck dün grcede uyumadm hiç 24 saati geçdi
Stres ypma kfn raht olsn ve cocgmz olck pskljsyle de o isi ypma oda etkiler cnkuPek stres yok gibi ilk ay coktu canim
Sen bizdende yenisin daha olur cnm bebisn sorn ypma kndne4aylik evliyim canim
Stres ypmamaya ve onu dusunerek o isi ypmamaya calsyorum elmden geldignce canim :)Stres ypma kfn raht olsn ve cocgmz olck pskljsyle de o isi ypma oda etkiler cnku
Dusunme hc aklna bile getrme ani yasa hmn de ayaga fln kalkma wc ye gtme yarm saat fln ayaklrni havaya uzat yat kalkma hcStres ypmamaya ve onu dusunerek o isi ypmamaya calsyorum elmden geldignce canim :)
Evet canim yeniyim daha olur stres yapmamam rahat olmam lazim ama cok isteyince olmuyor iste :)Sen bizdende yenisin daha olur cnm bebisn sorn ypma kndne
Ayaga hic kalkmiyorm bacaklar havada yatyorm bazende normal yatyorm canim ama kalkmiiyromDusunme hc aklna bile getrme ani yasa hmn de ayaga fln kalkma wc ye gtme yarm saat fln ayaklrni havaya uzat yat kalkma hc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?