Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende deseydin canim fotogrf cektrmye gelmedm bn cocgmn saglik durumunu ogrenmeye geldim diye bazen cnku hak ediyorlar kavgayi

Bebegim benimm masalllah.nasilda net cikmis cok tatli masalllah..baktim baktimm
Boyle nedense kiz gibi geldi cok kibar masallah.
Sağol canmm allah razı olsn hiç farketmez kız erkek de ama çok acaip sinirlendm halada öyleyim bacakları yine tam yukarı kaldıyomuş öyle. Çekmiş o resmi bakmayı istese cinsiyet hakknda da tahmnde bulunurdun

Sende deseydin canim fotogrf cektrmye gelmedm bn cocgmn saglik durumunu ogrenmeye geldim diye bazen cnku hak ediyorlar kavgayi
Hak etti zatn fazlasıyla kuzumm dedm bu ne saçmalık bu şeklde ilk defa muane oluyorm ben diye saydrdm baya çkdm snra 2 hafta snra özele gidince alıp ozamnki resmi gösteririm ben ona öğrende öyle gel diye

Sen onun yaninda bnce direk saglik bakanlgni arayp skyt etcektin o zaman pacalri tutusurdu belki
Devletdeki lern hepsi aynı yavrm saat 9 da muaneye başlıyolar bi dünya insan var e onlarn hepsini akşam 4 e nasl yetiştirecek en fazla 40 haftanın 20 syle ilgileniyo adam gibi

Devletdeki lern hepsi aynı yavrm saat 9 da muaneye başlıyolar bi dünya insan var e onlarn hepsini akşam 4 e nasl yetiştirecek en fazla 40 haftanın 20 syle ilgileniyo adam gibi
Oda dogruda iste her zmn da ozele gitmeyi de sartlar el vermiyo ki mecbur devlete gidiliyo

Senn durumun nasldı kuzum unuttum valla hamişmiydin
Evet cnm 18 haftlik hamlym bnde gecen gn dktra gttgmde bi kac tane kanama goruluyo kanaman olblr dedi ama olmadi yine de dusuk icin ilac falan da verdi pztsi tkrr kontrl var bklm ne diyecek insallh gecmistr o kanama alanlari

Evet cnm 18 haftlik hamlym bnde gecen gn dktra gttgmde bi kac tane kanama goruluyo kanaman olblr dedi ama olmadi yine de dusuk icin ilac falan da verdi pztsi tkrr kontrl var bklm ne diyecek insallh gecmistr o kanama alanlari

İnşallahh kuzumm rabbm üzmesin yavrunu sana bağışlasınn

Amin canimm cumlemznkini bagislasin insallh.onlr anne karnina dustgu andan itibaren ayri bi heyecan ayri bi duygu biz anneler icin cunku allahm kmseye yoklugunu gostermesin insllh
Amiinnn canmm anne olmak gerçekden emek istiyo. Bugn o kadar gerginimki anlatamamm

Gerlme canm rahatla sen gerildikce bebegnde rahtsz oluyo uzan yatgna guzelce al eline bi bardak sut ac karninida hem sutunu ic hem bebegni sev onunla konus duyar o seni annesi
Ahada ağlattınn benii ayy gerçekden çok kötüyümm yaa çok kötü bi. Gün geçirdim şuan eşimde sinr etti onu boğmak istyrmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…