Tokat merkez canmNerde yasiyosun cnm sen sehir olrak
Sende deseydin canim fotogrf cektrmye gelmedm bn cocgmn saglik durumunu ogrenmeye geldim diye bazen cnku hak ediyorlar kavgayiSağlık ocağıda çağrmışdı orayada gittm sabah hastanye gidecksen kan sayımını orda yaparlar biz yapmayalım folik asiti de bırak dktr baknca bıraktırır omurilik düzenine göre dedi ona ble bakmadı bi göndersiğim resmi çıkardı tamm bu kadar
Sağol canmm allah razı olsn hiç farketmez kız erkek de ama çok acaip sinirlendm halada öyleyim bacakları yine tam yukarı kaldıyomuş öyle. Çekmiş o resmi bakmayı istese cinsiyet hakknda da tahmnde bulunurdunBebegim benimm masalllah.nasilda net cikmis cok tatli masalllah..baktim baktimm
Boyle nedense kiz gibi geldi cok kibar masallah.
Hak etti zatn fazlasıyla kuzumm dedm bu ne saçmalık bu şeklde ilk defa muane oluyorm ben diye saydrdm baya çkdm snra 2 hafta snra özele gidince alıp ozamnki resmi gösteririm ben ona öğrende öyle gel diyeSende deseydin canim fotogrf cektrmye gelmedm bn cocgmn saglik durumunu ogrenmeye geldim diye bazen cnku hak ediyorlar kavgayi
Fotoğrafıda attı önüme bunu bile vermiyorz diyo versen ne vermesen ne bunu vernce mi doktr oldğunu mu kanıtlıyosn dedmSende deseydin canim fotogrf cektrmye gelmedm bn cocgmn saglik durumunu ogrenmeye geldim diye bazen cnku hak ediyorlar kavgayi
Devletdeki lern hepsi aynı yavrm saat 9 da muaneye başlıyolar bi dünya insan var e onlarn hepsini akşam 4 e nasl yetiştirecek en fazla 40 haftanın 20 syle ilgileniyo adam gibiSen onun yaninda bnce direk saglik bakanlgni arayp skyt etcektin o zaman pacalri tutusurdu belki
Oda dogruda iste her zmn da ozele gitmeyi de sartlar el vermiyo ki mecbur devlete gidiliyoDevletdeki lern hepsi aynı yavrm saat 9 da muaneye başlıyolar bi dünya insan var e onlarn hepsini akşam 4 e nasl yetiştirecek en fazla 40 haftanın 20 syle ilgileniyo adam gibi
Aynen öyle kuuzmm imkanı olan gidiyo olamayan nasl gittin kötü şartlarda tedavi görüyo işte gördüğünü sanıyo daha doğrusuOda dogruda iste her zmn da ozele gitmeyi de sartlar el vermiyo ki mecbur devlete gidiliyo
Aynen oyle canim allahim.korusun bebeklerimizi insallh ona emanetAynen öyle kuuzmm imkanı olan gidiyo olamayan nasl gittin kötü şartlarda tedavi görüyo işte gördüğünü sanıyo daha doğrusu
Allahım kmseyi korktuğu yere uğratmasn inşallah canımm rabbim korusunAynen oyle canim allahim.korusun bebeklerimizi insallh ona emanet
Amin canim insallhh bnde pztsi gunu gtcm tekrar baklm.ne diyecekler kan pihtlryla ilgili ilaclrda duzenli kullndm cok skur bi kanama falan da yasamdm duzelmistr insallhAllahım kmseyi korktuğu yere uğratmasn inşallah canımm rabbim korusun
Senn durumun nasldı kuzum unuttum valla hamişmiydinAmin canim insallhh bnde pztsi gunu gtcm tekrar baklm.ne diyecekler kan pihtlryla ilgili ilaclrda duzenli kullndm cok skur bi kanama falan da yasamdm duzelmistr insallh
Evet cnm 18 haftlik hamlym bnde gecen gn dktra gttgmde bi kac tane kanama goruluyo kanaman olblr dedi ama olmadi yine de dusuk icin ilac falan da verdi pztsi tkrr kontrl var bklm ne diyecek insallh gecmistr o kanama alanlariSenn durumun nasldı kuzum unuttum valla hamişmiydin
Evet cnm 18 haftlik hamlym bnde gecen gn dktra gttgmde bi kac tane kanama goruluyo kanaman olblr dedi ama olmadi yine de dusuk icin ilac falan da verdi pztsi tkrr kontrl var bklm ne diyecek insallh gecmistr o kanama alanlari
Amin canimm cumlemznkini bagislasin insallh.onlr anne karnina dustgu andan itibaren ayri bi heyecan ayri bi duygu biz anneler icin cunku allahm kmseye yoklugunu gostermesin insllhİnşallahh kuzumm rabbm üzmesin yavrunu sana bağışlasınn
Amiinnn canmm anne olmak gerçekden emek istiyo. Bugn o kadar gerginimki anlatamammAmin canimm cumlemznkini bagislasin insallh.onlr anne karnina dustgu andan itibaren ayri bi heyecan ayri bi duygu biz anneler icin cunku allahm kmseye yoklugunu gostermesin insllh
Gerlme canm rahatla sen gerildikce bebegnde rahtsz oluyo uzan yatgna guzelce al eline bi bardak sut ac karninida hem sutunu ic hem bebegni sev onunla konus duyar o seni annesiAmiinnn canmm anne olmak gerçekden emek istiyo. Bugn o kadar gerginimki anlatamamm
Ahada ağlattınn benii ayy gerçekden çok kötüyümm yaa çok kötü bi. Gün geçirdim şuan eşimde sinr etti onu boğmak istyrmmGerlme canm rahatla sen gerildikce bebegnde rahtsz oluyo uzan yatgna guzelce al eline bi bardak sut ac karninida hem sutunu ic hem bebegni sev onunla konus duyar o seni annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?