Evet iki farkli doktor da kiz dedi biri devlet biri özelKuzum cinsiyeti ogrenebildin mi
Devldt hastanesnde ayşe diyr bi kadındı canmHangi dr bu tatlım valla Yılmaz bey iyide pahalı
Yok kuzum 1 hafta geri faln değil bebeğim o doktrn salaklığıydı çünkü çarşamba günü dltr çok iyi dedi 12,6 günlükdü cuma gününe kadar 1 hafta gerilemez gelişim saçmalık yani kuzu dktrla alakalıBirtNemm benimde 1 hafta geriden soyledi sen bakma duygusuz olmus dr lar
Pislerr baska dr ya git
Kizlar bebisimizi gorduk bugndoktorumz 8haftaya kadr kalp atisi dnlemenn ona zarari olacağını syledi bzde istemedk yolk kesesini gordk hersey normal dedi su anda6+4m ama bebek 6+1dogumumu 26 eylule verdi hayirlisiyla ins 3hafta snra tekrr cagrdi
Ohhhhh sultanimiz geliyor desene :)Evet iki farkli doktor da kiz dedi biri devlet biri özel
İyi akşamlar canmm otrym öyle senİyi aksamlaar napıyosunz nasılsınz anneleer
Bende oturyorum kuzum yemek bekliyoz bebisimle babası almaya gitti simdiİyi akşamlar canmm otrym öyle sen
Dışardan mı yiyosunuz kuzummBende oturyorum kuzum yemek bekliyoz bebisimle babası almaya gitti simdi
Ben pişirme olarak 2 yiyorm haşlamayı da 1 umutmazsam tabi ama istesem yerim :))Aboo gunde 2 yi zor yiyorum ben
Yok kuzum kıymalı pide yaptrdık pideciye gittiDışardan mı yiyosunuz kuzumm
İyi yapmışsınız kuzu afiyet olsunYok kuzum kıymalı pide yaptrdık pideciye gitti
Ben bazen yemiyorum sürekli yersem tiksinirm tiksinirsem hic yiyememBen pişirme olarak 2 yiyorm haşlamayı da 1 umutmazsam tabi ama istesem yerim :))
Sağolasın balımİyi yapmışsınız kuzu afiyet olsun
Aynen arada iyi oluyoBen bazen yemiyorum sürekli yersem tiksinirm tiksinirsem hic yiyemem
Aynen kuzum, ne zaman gidicen Dr a tekrar cinsiyet için?Aynen arada iyi oluyo
Ayın 23 üne gideym diyorm 15 haftalık oluyo tamAynen kuzum, ne zaman gidicen Dr a tekrar cinsiyet için?
Aynen garanti olur , gösterirse İnsaAllah ♥Ayın 23 üne gideym diyorm 15 haftalık oluyo tam
Buzamana kadar gördüğümde hep bacaklarmz yukarda ama ozaman gitdğimde nasl olur blmiyrm kii inşallah gösterirrAynen garanti olur , gösterirse İnsaAllah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?