- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Üşütmüş olabilirsin kuzummCcok degil kuzum amaa agri hissedilir sekildwar
Sen naslsn canımmMrb kızlar nasılsınız
İyiyimmm cnm karnım cıktı artıkSen naslsn canımm
Maşallah fasulye ye naz yapıyo kerataCinsiyetini öğrenemedim halennn acmadı bacaklarını zaten zar zor sığmış sıkışmış gibi durdu hep
Aramızda 2 hafta var heralde kuzum hissediyomusun hareketleriniİyiyimmm cnm karnım cıktı artık
Bacaklarını karnına vermiş yüzüde sana dönük annesiYakınlaştırdım
Cnm elimle karnıma dokununca oyle hissetme yok ama içten içe bişeyler oynuyo hissediyorumAramızda 2 hafta var heralde kuzum hissediyomusun hareketlerini
Kesesine zor sıgmış gibi değil mi ? Haftaya doktora gitcem tekrr sorcam bu durum takıldı aklımaBacaklarını karnına vermiş yüzüde sana dönük annesi
Elimle de hissediyrm çok şükür yatıncada beden olarakda hissediyrm kuzumm :))Cnm elimle karnıma dokununca oyle hissetme yok ama içten içe bişeyler oynuyo hissediyorum
Yok kuzu nolacak o yerini severKesesine zor sıgmış gibi değil mi ? Haftaya doktora gitcem tekrr sorcam bu durum takıldı aklıma
Yok daha biz ele gelmiyoz Sen kaç haftalıksın cnm cinsiyet belli miElimle de hissediyrm çok şükür yatıncada beden olarakda hissediyrm kuzumm :))
Cinsiyeti hiç sorma kuuzum yaa dün gittim hiç iyi davranmadı devlet deki doktr 13.2 günlüğüz biz ele gelir aslnda kuzum ama çok dikkat edemiyodursunYok daha biz ele gelmiyoz Sen kaç haftalıksın cnm cinsiyet belli mi
Amiinn canmm allahm iyilerle karşılaştrsın ama devletdeklern hepsi öyleDevlettwki doktorların iyisi de var suratsızı da Allah iyilere denk getirsin cnm
Boyutunu küçült biraz canımKızlar fotoğraf atmaya calıstım ama boyutundan dolayı hata oluştu diyor siz nasl yüklediniz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?