- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
Kalp atışı için daha erken olablir kuzumm ama dkkat et rabbm hayırlısını versn inşallahSelam kizlar bugün ögleyin damla damla pembe kanamam oldu. Acile geldim dr tekrar karindan ultrasonla bakti kalp atisi secilememistir dedi yine. Kanama olduğu icin yatis verdi. Hastanede yatıyorum su an. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah. Dualarinizi bekliyorum.
Kuzum cok uzuldum rabbim sifa versin insallh bisey olmazSelam kizlar bugün ögleyin damla damla pembe kanamam oldu. Acile geldim dr tekrar karindan ultrasonla bakti kalp atisi secilememistir dedi yine. Kanama olduğu icin yatis verdi. Hastanede yatıyorum su an. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah. Dualarinizi bekliyorum.
Kalp atışı için daha erken olablir kuzumm ama dkkat et rabbm hayırlısını versn inşallah
Allah razi olaun kizlarKuzum cok uzuldum rabbim sifa versin insallh bisey olmaz
Insallh rabbim bebegini sana bagislar canim uzme kendini moralini yuksek tut bisey olmaz insaallhAllah razi olaun kizlar
84zmr dun poliklinige gelmistim Sat a gore 7+4 iken ultrasonla 6+3 ciktim. Dr kalp atisi olusmamis persembeye kadar bekleyelim yine olmazsa dusuk yaptiririz demisti . Hayirlisi insaallah
Iyiyi kuzuuu eve geldik simdi cay icecegiz sen nasilsin bakalimmKizlar naber nasilsiniz
Kuzumm rabbimmm bebegine kiymasin sana kiymasin insallahhhhSelam kizlar bugün ögleyin damla damla pembe kanamam oldu. Acile geldim dr tekrar karindan ultrasonla bakti kalp atisi secilememistir dedi yine. Kanama olduğu icin yatis verdi. Hastanede yatıyorum su an. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah. Dualarinizi bekliyorum.
Rabbim sifa versin canım benim insaAllah duyarsınz kalp atışlarını endiselenme İnsaAllahSelam kizlar bugün ögleyin damla damla pembe kanamam oldu. Acile geldim dr tekrar karindan ultrasonla bakti kalp atisi secilememistir dedi yine. Kanama olduğu icin yatis verdi. Hastanede yatıyorum su an. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah. Dualarinizi bekliyorum.
Afiyet olsun canim bende iyiyimIyiyi kuzuuu eve geldik simdi cay icecegiz sen nasilsin bakalimm
Insaallah canim. Cok teşekkürlerInsallh rabbim bebegini sana bagislar canim uzme kendini moralini yuksek tut bisey olmaz insaallh
Kasigim dundendur agriyor amaaqAfiyet olsun canim bende iyiyim
Rabbim sifa versin canım benim insaAllah duyarsınz kalp atışlarını endiselenme İnsaAllahSelam kizlar bugün ögleyin damla damla pembe kanamam oldu. Acile geldim dr tekrar karindan ultrasonla bakti kalp atisi secilememistir dedi yine. Kanama olduğu icin yatis verdi. Hastanede yatıyorum su an. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah. Dualarinizi bekliyorum.
Haberdar et muhakkak birtanemm insallah iyi sonuclar alacagizInsaallah canim. Cok teşekkürler
Allah razi olaun kizlar
84zmr dun poliklinige gelmistim Sat a gore 7+4 iken ultrasonla 6+3 ciktim. Dr kalp atisi olusmamis persembeye kadar bekleyelim yine olmazsa dusuk yaptiririz demisti . Hayirlisi insaallah
Endiselenme canim bendede baslarda oluyodu smdide arada oluyor normalmis bndede bel agrisi gecmek blmiyo vallaKasigim dundendur agriyor amaaq
Çokmu ağrıyo canımKasigim dundendur agriyor amaaq
Insan korkuyot yaaa vallahiiiEndiselenme canim bendede baslarda oluyodu smdide arada oluyor normalmis bndede bel agrisi gecmek blmiyo valla
Ccok degil kuzum amaa agri hissedilir sekildwarÇokmu ağrıyo canım
kuzu icini rahatlatmak icin yinede bi acile git istiyosan bebek yrrlesene kadar olr diyolarCcok degil kuzum amaa agri hissedilir sekildwar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?