Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kizlar bugün ögleyin damla damla pembe kanamam oldu. Acile geldim dr tekrar karindan ultrasonla bakti kalp atisi secilememistir dedi yine. Kanama olduğu icin yatis verdi. Hastanede yatıyorum su an. Rabbim hakkimizda hayirli olani versin insaallah. Dualarinizi bekliyorum.

Kalp atışı için daha erken olablir kuzumm ama dkkat et rabbm hayırlısını versn inşallah

Kuzum cok uzuldum rabbim sifa versin insallh bisey olmaz

Kalp atışı için daha erken olablir kuzumm ama dkkat et rabbm hayırlısını versn inşallah

Kuzum cok uzuldum rabbim sifa versin insallh bisey olmaz
Allah razi olaun kizlar
84zmr dun poliklinige gelmistim Sat a gore 7+4 iken ultrasonla 6+3 ciktim. Dr kalp atisi olusmamis persembeye kadar bekleyelim yine olmazsa dusuk yaptiririz demisti . Hayirlisi insaallah

Kuzumm rabbimmm bebegine kiymasin sana kiymasin insallahhhh
Hayirli kapi acsin dualarimiz seninle

Rabbim sifa versin canım benim insaAllah duyarsınz kalp atışlarını endiselenme İnsaAllah

Rabbim sifa versin canım benim insaAllah duyarsınz kalp atışlarını endiselenme İnsaAllah

Allah razi olaun kizlar
84zmr dun poliklinige gelmistim Sat a gore 7+4 iken ultrasonla 6+3 ciktim. Dr kalp atisi olusmamis persembeye kadar bekleyelim yine olmazsa dusuk yaptiririz demisti . Hayirlisi insaallah

Bende sata göre 6.5 deyken var demişdi ama usg de 6.1 çıkmşdı olur öyle durumlar kuzu dua et bol bol allahın izni ile bişy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…