- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
Maşallahhhh annesii allah bağışlasın pekde keyifli durmuşEki Görüntüle 1952335 Kızlar buda benim fındığımm ayaklarını bağdaş kurmuş oturuyodu pipisi falan tüm ortalık yerdeydi
Amin cnm cmlemizinkini inşallah evet sanki gülüyor gibi ellerini cenesine koymuşMaşallahhhh annesii allah bağışlasın pekde keyifli durmuş
Aynen canmm maşallah bende öğrenseydm hayırlısıylaS
Amin cnm cmlemizinkini inşallah evet sanki gülüyor gibi ellerini cenesine koymuş
Sen kaç haftalıktın canımm ben karıştırıyorum daha tam aklmda kalmıyo isimler :)Aynen canmm maşallah bende öğrenseydm hayırlısıyla
Bnde unutuyom kuzum normal 13 hafta 2 gün herldeSen kaç haftalıktın canımm ben karıştırıyorum daha tam aklmda kalmıyo isimler :)
Masallah canim rabbim kucagina almaida nasip edsinEki Görüntüle 1952335 Kızlar buda benim fındığımm ayaklarını bağdaş kurmuş oturuyodu pipisi falan tüm ortalık yerdeydi
Amanda,aman nasi,srtmis pasaEki Görüntüle 1952335 Kızlar buda benim fındığımm ayaklarını bağdaş kurmuş oturuyodu pipisi falan tüm ortalık yerdeydi
Kiz netim,az giremiyom bile kafayi yedimmDeli kiz ya :)
Bedava net gelse neguzel olurduKiz netim,az giremiyom bile kafayi yedimmpaketin botmesinede 10gun war off
Masallahh masallah guluyor vallahi :)Eki Görüntüle 1952335 Kızlar buda benim fındığımm ayaklarını bağdaş kurmuş oturuyodu pipisi falan tüm ortalık yerdeydi
Insallah herhangi bir sorun yoktur kuzumKesesine zor sıgmış gibi değil mi ? Haftaya doktora gitcem tekrr sorcam bu durum takıldı aklıma
Kuzum ben usutdum galibaa yaaNapıyonz kızlar
Ben varim ve geldim senleyim :)Bugün sesiniz yok kızlaryesilkubbe nasl sn canm varmı yine bişy kanama durdumu
Ayaklarına sıcak su koy canmmKuzum ben usutdum galibaa yaa
Hoş geldin canmmBen varim ve geldim senleyim :)
Şu an kanamam yok canım. Iki saat önce falan vardı peceteye gelmisti su an yok cok şükür. Iki tane de serum bitti yatıyorum artık :)Bugün sesiniz yok kızlaryesilkubbe nasl sn canm varmı yine bişy kanama durdumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?