Ay kuzum ben usuttumgaluba oyana bu yana dondum durdum simdi yataga girdim canim gorumcemlr uzanmisizKizlar napysnz
Bnde uzandm cnm dinleniyorumAy kuzum ben usuttumgaluba oyana bu yana dondum durdum simdi yataga girdim canim gorumcemlr uzanmisiz
Sen ne yapiyorsun
cnm bende 13+4te ögrenmistim cinsiyetini tabi bebegin gösterirse :)Bnde unutuyom kuzum normal 13 hafta 2 gün herlde
aminn cümlemizin ins tşk ederim cnmMa
Masallah canim rabbim kucagina almaida nasip edsin
Amin canım sağol :)Amanda,aman nasi,srtmis pasaallah kavustursun gulum
Ayy evettt nasıı güzel maşallah kuzumaMasallahh masallah guluyor vallahi :)
İyi kuzum olmasn dahada inşallah iğne faln vurmadılarmıŞu an kanamam yok canım. Iki saat önce falan vardı peceteye gelmisti su an yok cok şükür. Iki tane de serum bitti yatıyorum artık :)
Pozisyonumuz hep gösterecek gibi oluyo ama iyi. İlgilenmediki dünki gitdiğim dktr baksa öğrenrdm canım inşallah 15 haftalıkken öğrenrmcnm bende 13+4te ögrenmistim cinsiyetini tabi bebegin gösterirse :)
inş cnm doktor cok önemli bnm doktorum 13 haftalıkken erkege benziyo dedi bugunde kesin gördük pipisini zaten :)Pozisyonumuz hep gösterecek gibi oluyo ama iyi. İlgilenmediki dünki gitdiğim dktr baksa öğrenrdm canım inşallah 15 haftalıkken öğrenrm
İnşallah çok mutluyum sağlıkla doğsun insallah tum bebeklerOhhhhh sultanimiz geliyor desene :)
Maşallah ne güzl bakalım ayın 23 üne mehmet nalbant a gdcm inşallah söylerinş cnm doktor cok önemli bnm doktorum 13 haftalıkken erkege benziyo dedi bugunde kesin gördük pipisini zaten :)
Igne yaptilar canim ilk geldigimde. Bir de iki tane progestan hapi biraktilar yanima birini ictim birini de gece 1 de ic dediler. Birazdan onu da icecegimİyi kuzum olmasn dahada inşallah iğne faln vurmadılarmı
İnşallah canımmmmMaşallah ne güzl bakalım ayın 23 üne mehmet nalbant a gdcm inşallah söyler
Dört ay oldu dört aydır devlete gidiyorum ve aynı zamanda özelede gidiyorum devletteki doktor daha bikere ultrasonda baktı ne konusuyor ne skıntımı soruyor iceri on kisi dalıyoruz herkes birbirinin yanında anlatıyor sırasız kim girişkense artık.. İyiki özelede gitmişim hiç ultrasonda bile göremezdim bebegimi durumumuz malum pek iyi degil özelde cok pahalı malesef şaşırdık vallahi
İyi canım iç ihmal etme iğne baya ağır bende vurunmuşdumIgne yaptilar canim ilk geldigimde. Bir de iki tane progestan hapi biraktilar yanima birini ictim birini de gece 1 de ic dediler. Birazdan onu da icecegim
Kaçdı ki kuzu değerin önceKizlar bugun beta hcg me bakildi yine 72.500 lu bir deger cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?