Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle öyle sırf hmen hastalar bitsin diye bakıyolar ilgilenmek icin değil yani
Aynen öyle bana yaptğı muameleyi bi görseydin varrya hala aklıma gkdkce sinirleniyorm yaa boğasım var o kadını cinsiyetini öğreniyim gdcm tekrar o kadına bi gzl ağzınn payını bidaha verecm sinrm grçsin :))

Allah bildigi gibi yapsın onları valla insanların duygularını hiçe sayıyolar onu bırak biz 9 ay boyunca önce Allaha sonra size emanet ediyoz karnımızdakileri bu kadarda olmaz.

Cnm cinsiyet ogrenmeye ne zaman gidicen

Kızlar ya Bn ebeye gitmiştim ya iltihabı war die bna ot gbi bişey werdi kaynatıp içiyorum normalde 6 gun süren adetim 2.5 gün sürdü kanamam yok sizce zararı warmidr

Canlar hamilelik diye bisey var inu indirdim gunu gunune bebegin gelisimini soyluyor hergun bide kac gunluk oldugunu play storeden indirin

Hayırlı geceler kuzular , ya ben yatıp uyanınca hep yorgun uyanıyorum hep heryerim ağrıyo dinlenmiş uyanamıyorum bi türlü sizdede oluyomu

Kızlar ya Bn ebeye gitmiştim ya iltihabı war die bna ot gbi bişey werdi kaynatıp içiyorum normalde 6 gun süren adetim 2.5 gün sürdü kanamam yok sizce zararı warmidr
Kuzum bazi otlar cok iyi geliyor icini temizliyor sen hangisini iciyorsun

Ahhh kizlaaarrr ahhhhh
Ne olacaj bu yapmacik insanlarin yapmacik halleri
Herkes beni iyi gorsun halleri
Neden bu caba acabaaaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…