- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
Öyle öyle sırf hmen hastalar bitsin diye bakıyolar ilgilenmek icin değil yaniMecbur gidiyorz işte kuzumm valla durum iyiyse de kötüysede devlette kilern aldıkları para helal değilki çok can yakıyolar allah sorsn valla
Aynen öyle bana yaptğı muameleyi bi görseydin varrya hala aklıma gkdkce sinirleniyorm yaa boğasım var o kadını cinsiyetini öğreniyim gdcm tekrar o kadına bi gzl ağzınn payını bidaha verecm sinrm grçsin :))Öyle öyle sırf hmen hastalar bitsin diye bakıyolar ilgilenmek icin değil yani
Allah bildigi gibi yapsın onları valla insanların duygularını hiçe sayıyolar onu bırak biz 9 ay boyunca önce Allaha sonra size emanet ediyoz karnımızdakileri bu kadarda olmaz.Aynen öyle bana yaptğı muameleyi bi görseydin varrya hala aklıma gkdkce sinirleniyorm yaa boğasım var o kadını cinsiyetini öğreniyim gdcm tekrar o kadına bi gzl ağzınn payını bidaha verecm sinrm grçsin :))
Aynen öyle bana yaptğı muameleyi bi görseydin varrya hala aklıma gkdkce sinirleniyorm yaa boğasım var o kadını cinsiyetini öğreniyim gdcm tekrar o kadına bi gzl ağzınn payını bidaha verecm sinrm grçsin :))
En son 24 ocakta baktirmistim saglik ocagina 4300 gibi bi rakamdiKaçdı ki kuzu değerin önce
Olmaz valla ama umurlarndamı ki canımmAllah bildigi gibi yapsın onları valla insanların duygularını hiçe sayıyolar onu bırak biz 9 ay boyunca önce Allaha sonra size emanet ediyoz karnımızdakileri bu kadarda olmaz.
Ayın 23 nde gitmeyi düşünüyom kuzum 15 haftalıkkenCnm cinsiyet ogrenmeye ne zaman gidicen
İyi değeri kuzumm 2 gün sonra tekrar baktır olurmuEn son 24 ocakta baktirmistim saglik ocagina 4300 gibi bi rakamdi
Herkezi farklı etkiliyo kuzum hamilelik olabilir ilerleyen haftalarında geçer inşallahHayırlı geceler kuzular , ya ben yatıp uyanınca hep yorgun uyanıyorum hep heryerim ağrıyo dinlenmiş uyanamıyorum bi türlü sizdede oluyomu
En iyisi cnm garanti olur hemAyın 23 nde gitmeyi düşünüyom kuzum 15 haftalıkken
İnsaAllah kuzmHerkezi farklı etkiliyo kuzum hamilelik olabilir ilerleyen haftalarında geçer inşallah
Kuzum bazi otlar cok iyi geliyor icini temizliyor sen hangisini iciyorsunKızlar ya Bn ebeye gitmiştim ya iltihabı war die bna ot gbi bişey werdi kaynatıp içiyorum normalde 6 gun süren adetim 2.5 gün sürdü kanamam yok sizce zararı warmidr
Aynen kuzumm inşallah da söyler zülal hanıma gdcm tekrarEn iyisi cnm garanti olur hem
Nolduu kuzucummm günaydınnAhhh kizlaaarrr ahhhhh
Ne olacaj bu yapmacik insanlarin yapmacik halleri
Herkes beni iyi gorsun halleri
Neden bu caba acabaaaaa :)))
Ins cnmAynen kuzumm inşallah da söyler zülal hanıma gdcm tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?