Kızlar ben birazdan cinsiyet için kara lahana testini yapcm bakalım sonuç ne çıkack :))
11 haftalıkken atmşdm canmm da tam net belli değil tabi eğlence amaçlı bunu deniycm :))O nasil bisey ki canim...sen eski ultroson resimlerinden baska bir topik var nub teorisi die attin mi hic.
Selam canmm hoş geldin aramıza allah bağışlasn inşallahslm guzel anneler..benide araniza alsaniz sevinirim..bu benim 2.gebeligim..3 yasinda bi kizim var..
ilk defa duyuyorum boyle bi yontem..hayirlisi..Lahanayı kaynatıyosn 10 dk sonra idrarını döküyosn içine bekliyosn rengi lacivert yada mavi tonunda olursa kız pembe olursa erkek mi
Youtube da var bakablrsn canm kesinliği yokdur belki ama eğlence işte :))ilk defa duyuyorum boyle bi yontem..hayirlisi..
hosbulduk canim..cok tskler..insallah sende bebisini sag salim kucagina alirsin.Selam canmm hoş geldin aramıza allah bağışlasn inşallah
İnşallah canmm çok sağol. Cümlemizhosbulduk canim..cok tskler..insallah sende bebisini sag salim kucagina alirsin.
yaptiginda bize haber verirsin canimYoutube da var bakablrsn canm kesinliği yokdur belki ama eğlence işte :))
Aynen canm resm atarımm :)), soğumasını bekliyormyaptiginda bize haber verirsin canim
Aynen canm resm atarımm :)), soğumasını bekliyorm
Hamd olsun canım şimdi nasılsınİyi diyeyim iyi olalim, evde oyle bir saga yatiyorum bir sola bugun bulantim vardi .
Sizler nasilsinz hanimlar.
Yaptınmı kuzummmKızlar ben birazdan cinsiyet için kara lahana testini yapcm bakalım sonuç ne çıkack :))
Çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyorZuzumm00 sen nasılsın kuzumm
Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah hoş geldinslm guzel anneler..benide araniza alsaniz sevinirim..bu benim 2.gebeligim..3 yasinda bi kizim var..
:) ciddimisinn ya ilk defa duydum çok merak ediyorum tutacakmıLahanayı kaynatıyosn 10 dk sonra idrarını döküyosn içine bekliyosn rengi lacivert yada mavi tonunda olursa kız pembe olursa erkek mi
İyiym kuzum çok şükür. Tutacakmı blmem ama mor çıkdı döker dökmez:) ciddimisinn ya ilk defa duydum çok merak ediyorum tutacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?