Kuzum mor lahananın suyu haşlanınca ne renk oluyo normalde yani anlamak için soruyorum kuzum yani renk değişirse mi cinsiyeti belli ediyor :) ayy keşke bende olsa :)Kızlaar mor oldu :))
Ne zaman gidiyorsun doktora Kuzum gerçekliğini anlamış oluruzİyiym kuzum çok şükür. Tutacakmı blmem ama mor çıkdı döker dökmez
Sen ne zamn gidiyon kuzm kontrole:) ciddimisinn ya ilk defa duydum çok merak ediyorum tutacakmı
22 şubatta kuzum daha on gün varSen ne zamn gidiyon kuzm kontrole
mor renk kizmi oluyor..bakalim tutucakmi hadi hayirlisi canimKızlaar mor oldu :))
cok sagol canim. hosbulduk canim. insallah sende sag salim bebisini kucagina alirsinMaşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah hoş geldin
Koyu turkuaz gibi bişy oluyo kuzumm böyle idrarla karışır karışmaz da bldiğin mor olduKuzum mor lahananın suyu haşlanınca ne renk oluyo normalde yani anlamak için soruyorum kuzum yani renk değişirse mi cinsiyeti belli ediyor :) ayy keşke bende olsa :)
Mor erkek kuzu öyle yazıyo bi yerde ama tutarsızlık var yani belli değil net olarakmor renk kizmi oluyor..bakalim tutucakmi hadi hayirlisi canim
Amiinnn inşallah kuzumcok sagol canim. hosbulduk canim. insallah sende sag salim bebisini kucagina alirsin
bende 24 subatta gidicem.bakalim acaba cinsiyetini soylermi..ben kizimin cinsiyetinu 12 haftalikken ogrendim22 şubatta kuzum daha on gün var
himm anladim canim.Mor erkek kuzu öyle yazıyo bi yerde ama tutarsızlık var yani belli değil net olarak
Ayyyyy inandım o zaman bende senin meleğe hep paşa diyorumMor erkek kuzu öyle yazıyo bi yerde ama tutarsızlık var yani belli değil net olarak
Bnde zamanda geçmiyokiii22 şubatta kuzum daha on gün var
Ciddimisin ya kız geç gösterir derler bende oğlumu 12haftada öğrenmiştim inşallah gittiğimizde öğreniriz hepimiz :)bende 24 subatta gidicem.bakalim acaba cinsiyetini soylermi..ben kizimin cinsiyetinu 12 haftalikken ogrendim
Hamd olsun canım şimdi nasılsın
Yarın alıp denicem kızda nerenk olması lazımKoyu turkuaz gibi bişy oluyo kuzumm böyle idrarla karışır karışmaz da bldiğin mor oldu
Sevindim kuzum geçmiş olsun diyelimCook sukur cikartinca rahatladimm.
84zmr hadi bakalim canim tutacak mi ? Az kaldi gideceksn dr a zaten.
İnşallahh hayırlsıı kuzumm sende yap bakalım merak ettm 10 dk kaynatAyyyyy inandım o zaman bende senin meleğe hep paşa diyorumpaşamız gelecek allahın izniyle ayyy gidip lahana alsam :)
Kızda pembe yazıyoYarın alıp denicem kızda nerenk olması lazım
Bende bu hafta çabuk geçti kuzum :) devamlı misafir çağır bak nasıl geçiyoBnde zamanda geçmiyokiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?