Gazın mı vardı kuzumm.Cook sukur cikartinca rahatladimm.
84zmr hadi bakalim canim tutacak mi ? Az kaldi gideceksn dr a zaten.
Amaaann yookk evnde kalsın misafir hiç ağırlıycak durumum yok şuan onlar beni. Ağırlasn az daBende bu hafta çabuk geçti kuzum :) devamlı misafir çağır bak nasıl geçiyo
evet bana cinsiyetini soyluyunce ben bile sok oldum..ama canim o doktorumuz cok iyidi..yani arkadaslari akrabalarim cogu o doktorun yanina gidiyordu ve hepsi cinsiyetlerini erken ogrendiler..malesef o doktorum yok..tayini cikti..insallah hepmizi erken ogreniriz.Ciddimisin ya kız geç gösterir derler bende oğlumu 12haftada öğrenmiştim inşallah gittiğimizde öğreniriz hepimiz :)
Yarın alıcam inşallah kuzum bende merak ettim şimdiİnşallahh hayırlsıı kuzumm sende yap bakalım merak ettm 10 dk kaynat
:) ahhh kuzum gel kız ben seni bi güzel ağırlarımAmaaann yookk evnde kalsın misafir hiç ağırlıycak durumum yok şuan onlar beni. Ağırlasn az da
Şans kuzum yaa benimde doktorum iyi ama :) bakalım inşallahevet bana cinsiyetini soyluyunce ben bile sok oldum..ama canim o doktorumuz cok iyidi..yani arkadaslari akrabalarim cogu o doktorun yanina gidiyordu ve hepsi cinsiyetlerini erken ogrendiler..malesef o doktorum yok..tayini cikti..insallah hepmizi erken ogreniriz.
Morarırsa çamaşır suyu falan katarım ben içineKızda pembe yazıyo
Iyi olmaya calisiyorum kizumm azicik karnim kasiniyorİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Yaa ben senin o guzel yuregini agzini yerimmm ki canimm arkadasimmmmmTatil dinlendirmek yerine yoruyor herhalde kuzumvitrinleri parıltılı olanın ürünlerinde toz pas yama bitmez kuzum göz boyanır gönüle ulaşmaz bu oyunlar boşver Rabbim herkesin gönlüne göre versin sen hiç doldurma kendini at dışına bırak onlar dolsun hem senin içinde böyle şeylere yer yok meleğin doldurdu herbiyerini
Nasil yapilacakk esosummmKızlar ben birazdan cinsiyet için kara lahana testini yapcm bakalım sonuç ne çıkack :))
Yok yok kuzum yollama adamıYarın alıcam inşallah kuzum bende merak ettim şimdive inandım da eşime acıyorum adam daha yeni toparlıyo böyle olmasa aşeriyorum deyip aldırırdım
Kaynat kuzu 10 dk soğut sonra idrarın. İçine döküverNasil yapilacakk esosummm
Saağoll bitanemmm :):) ahhh kuzum gel kız ben seni bi güzel ağırlarım
Benm takvimde buydu daha yapma kuzu bırak çünkü eğer gebelik oluşmaya çalışıyosa tehlikeliKuzular Cok guzel degerlendiryorum bu ay Onceki aylara gore bakalim hayirlisi insAllah bebis olur ❤
Kiyamamm canim insAllah dinlenme firsatin olur ne oldu gecmis olsun misafiri felan yazmissin onu gormustum gecmiste ama ne oldu bilmiyormİyiyim hamd olsun kuzum sadece çok yorgunum bitmeyen misafirlerimiz vardı :)
Bende kaşınmaya başladım kuzum yağlanıp duruyorum :)Iyi olmaya calisiyorum kizumm azicik karnim kasiniyor
Oo iyo canim iyi tatiller sana canim.gorumcelerin iyi heralde neguzel anlasiyorsunuz :)Aynen millet beni sevse neee sevmese ne :))))
Iyi kuzum sukur bende aydina geldim gorumcelerimeee azicik tatil yapiyorum
Bugün rahattım çok şükür canım günler sonra evde yalnız kalmak iyi geldiKiyamamm canim insAllah dinlenme firsatin olur ne oldu gecmis olsun misafiri felan yazmissin onu gormustum gecmiste ama ne oldu bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?