Canim ya bende 3tane takvim var hepsinde farkli yumurtlama gunleri birisindede yarin yumurtlama :/Benm takvimde buydu daha yapma kuzu bırak çünkü eğer gebelik oluşmaya çalışıyosa tehlikeli
Hm gecmis olsun canim sizde birsey yok dimi cana gelecegine mala gelsin ❤Bugün rahattım çok şükür canım günler sonra evde yalnız kalmak iyi geldiongün kadar önce bi trafik kazası geçirdik eşimle beraber onun için kuzum
Ama tehlikeli kuzumm sen bilir sin tabi yine bence 1 hfta yetrli diye düşünüyorm az olsn sağlam olsnCanim ya bende 3tane takvim var hepsinde farkli yumurtlama gunleri birisindede yarin yumurtlama :/
Can'sın kuzummmYaa ben senin o guzel yuregini agzini yerimmm ki canimm arkadasimmmmm
Oyle yaptim zaten attim kenaraaa
Hamd olsun canım önemli bişey yok eşim biraz yaralandı ama ciddi değil şükürler olsun aynen öyle Rabbim canımızı evladımızı koruduHm gecmis olsun canim sizde birsey yok dimi cana gelecegine mala gelsin ❤
Hm canim yarnda olsun bidaha yapmayim ozaman yaAma tehlikeli kuzumm sen bilir sin tabi yine bence 1 hfta yetrli diye düşünüyorm az olsn sağlam olsn
Yok kuzum kıyamam zaten normal olsa yollardım ama çok merak ettimYok yok kuzum yollama adamı
Allahim kazadan beladan korusun canim birdaha olmaz insAllah ❤Hamd olsun canım önemli bişey yok eşim biraz yaralandı ama ciddi değil şükürler olsun aynen öyle Rabbim canımızı evladımızı korudu
Gazın mı vardı kuzumm.Aynen kuzum az kaldı ama geçse zaman
Evet yaaa cinsiyeti belli hamiş hanımlar bi mutfağa koşun şu lahanayi yapın bi zahmetNe gazi kizzzzz espirilii hatunnn,kustummm kustumm
Yaa aslinda su durumu, cinsiyeti kesin olan birisinde test etsek mi lahanayi ,ne dersin
anlamis oluruz
Aynen kuzumm dikkat et sonrasnda da öğrenene kadar yapma daha bnde öyle yaptm ilk bebek tehlikeli çünküHm canim yarnda olsun bidaha yapmayim ozaman ya
Ne gazi kizzzzz espirilii hatunnn,kustummm kustumm
Yaa aslinda su durumu, cinsiyeti kesin olan birisinde test etsek mi lahanayi ,ne dersin
anlamis oluruz
Vardi burda ogrenen birileri ,denetirizEvet yaaa cinsiyeti belli hamiş hanımlar bi mutfağa koşun şu lahanayi yapın bi zahmetmerak ediyorum tutacakmı yaa :)
Aynenn kuzummm ya denesek keşke .görmedmki kuzum kustum yazdığını
Kuzummm bizde seni öpüyoruz kendine iyi hatta çok iyi bak özletme kendini rabbime emanetsiniz minik meleğinleKizceler hepinizi cokk cok opuyoree netim az gitemiyoree haberiniz olsunn :)
Twsekkurler canimjn ici nenjm,ozlesim yahu sizideKuzummm bizde seni öpüyoruz kendine iyi hatta çok iyi bak özletme kendini rabbime emanetsiniz minik meleğinle
Canim benim bel agrisi cok kotu bnde de var gecmis olsnnAyy misafirim vardı bissürü belim cok fena ölüyorum kızlaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?