Insallahh kuzucannimmmm sen nasilsin bakalimUmya burdayim cnm ins yarin mujdeli haberi verirsin
Arada ugra ozluyorumnnBurdayiz kuzummm internetim az inanki okadarda girmek istiyorum yine dayanamayip giriyorum
Ay aynennn yaaaaa keskeeee o an giree bakariz hemencecikkkKeske telefona bildirim titresim vs dusse de o an girsek
Arada ugra ozluyorumnn[/QUOTE
Ay bide biz,pespese,cinsiyetleri ogreniriz iyimiii
Gel gel balli lokma sensiz olurmu,hecBni soran yok zaten Bn gelmesemde olur hııhh
Insallahh kuzucannimmmm sen nasilsin bakalim
Bende burdayimGel gel balli lokma sensiz olurmu,hec
Ben eminim hepiniz birbirinizden guzelsinizKizlar sizlerle knusuyorum ya arkadas gibiyiz bazen merak ediyorum gercekden herkes cok samimi cidden resim olarak canlandiriyorum bazen
Cnm benim netim bitti tekrar paket aldım ondan gelemiyodumBejan19 @Rmysa22 min123 84zmr manolyammmm LovePink_
@Melan-kolik5melankoliq13 @Emineeemm nesliklndr etiketleyemedigim diger kizlarrr
Huhuuu nerdesinizzz
Amin canım inşallah cümlemizin evlatlarını bağışlasın Allahım ve dileyen herkese nasip etsinKesin erkej bu yavru bacak arasinda pipiyi gordum net :)))
ALLAH sizr bagislasin insallah kuzum
Canım hayırlısı öncelikle sağlıklı olması bizim bir kızımız var gönülden geçen erkek Allahım her iki evladı da tattırsın inşallah .. 12. Haftada oyle diyince doktor bizde kız moduna aldık kendimizi şuan bile eşim kız olarak görüyor halen haftaya perşembe netleşecek inşallah ayrıxa güzel duan için teşkr ederm amin canım cümlemizin inşallahCok sevimli bir bebegin var canim. 15
.hafta cinsiyet icin daha net bence paşan yolda ve sag salim kavusursunuz ins. 12.haftada %99luk bir oran koyulmasi yanlis cunku 11.haftaya kadar kiz ve erkek bebeklerin genital organlari birbiriyle ayni ins gonlundeki de erkektir
Canmm napıyon uykumu tutmadıCanım hayırlısı öncelikle sağlıklı olması bizim bir kızımız var gönülden geçen erkek Allahım her iki evladı da tattırsın inşallah .. 12. Haftada oyle diyince doktor bizde kız moduna aldık kendimizi şuan bile eşim kız olarak görüyor halen haftaya perşembe netleşecek inşallah ayrıxa güzel duan için teşkr ederm amin canım cümlemizin inşallah
Aynen cnm gecem gündüzüme karıştı sen nasılsjn bakimCanmm napıyon uykumu tutmadı
Bnde aynı kuzummm otryrzAynen cnm gecem gündüzüme karıştı sen nasılsjn bakim
İnşallah canımmmCoook sevindim canimm benimmmm ohhh insallah cook daha iyi olacakkk m.etme
Gunaydin kuzumBejan19 @Rmysa22 min123 84zmr manolyammmm LovePink_
@Melan-kolik5melankoliq13 @Emineeemm nesliklndr etiketleyemedigim diger kizlarrr
Huhuuu nerdesinizzz
Canım gündüzleri buradayım akşam girmiyorum benBejan19 @Rmysa22 min123 84zmr manolyammmm LovePink_
Huhuuu nerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?