Aydina geldim kuzum ozele sira aldim doktoru baya ovduler bakalim insallah ogrenirizzGuzel bir doktorun varsa ogrenirsin canim ins
insAllah canim ❤Insallah kuzum benim Allah a sigin.
Rabbim buyuktur inaallah bir cikar yol bulunus
Iyiyiz yavrum sen nasilsin bakalimKizlar nasilsiniz
Kuzum benim de normalde 13 ama usg ye gire 12+1Kizlar benim burda hamilelik takvimimde 11 haftalik gozukuyor ultrasyindaki kagitta yazan tarihe gore hesapladim ama telefona indirdigim de on haftalik gosderiuor ikisindede ayni tarihi yaptim....hangisi yanlis acaba
Burdayiz kuzuBejan19 @Rmysa22 min123 84zmr manolyammmm @ojelibonbenim_
Melan-kolik5 melankoliq13 Emineeemm nesliklndr etiketleyemedigim diger kizlarrr
Huhuuu nerdesinizzz
Bnde iyiyim kuzum da is yaptikca belim felaket bugun yine koltuk kanepe cekdim ayaga kalkarken batiyor resmenIyiyiz yavrum sen nasilsin bakalim
Canim cinsiyet icin meraklaniyorum o yuzden sirf hasdaneye ne zamn gidiyim diye hesapliyorumdaK
Kuzum benim de normalde 13 ama usg ye gire 12+1
Usg de bazen pozizyona gore geri gosteriyor olabilir amaa usg ye gore doktorlar baz aldiklari icin onu dikkate al
Burdayiz kuzummm internetim az inanki okadarda girmek istiyorum yine dayanamayip giriyorumBejan19 @Rmysa22 min123 84zmr manolyammmm @ojelibonbenim_
Melan-kolik5 melankoliq13 Emineeemm nesliklndr etiketleyemedigim diger kizlarrr
Huhuuu nerdesinizzz
Dikkat et canim ani dengesiz hareketlerden sakin kendiniBnde iyiyim kuzum da is yaptikca belim felaket bugun yine koltuk kanepe cekdim ayaga kalkarken batiyor resmen
Bende yataga gectim sabah erken kalkacmm da dr ya gidecemmBurdayımm kuzuu uyuyckdm uykum kaçdı
Coook sevindim canimm benimmmm ohhh insallah cook daha iyi olacakkk m.etmeKızlar babamın bugun sonucunda smdilik skıntı yok demis doktor martın 13üne gün vermis tkrar gitcek icimiz bi nevide olsa rahatladı cok sükür iyi dilekleriniz ve dualarınız icin Allah razı olsun hepinizden
13. Haftadan sonra netlesir kesin kuzummCanim cinsiyet icin meraklaniyorum o yuzden sirf hasdaneye ne zamn gidiyim diye hesapliyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?