Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kizimda iken ikiliyi yaptirmistim ikili üclu teste gore daha saglikli sonuc veriyormus...sonrasinda o ayrintili ultrosona girmistim hani bebegin butun organlarini tek tek inceleyen..
Allaha emanet artik...
Canım en azından öğrenmiş olursun, inşallah yoktur mühim bir şey, sağlıklıdır bebişin. Yaptır sen testlerini. Ben ikili ve 4lü yaptırmıştım.

[/QUOTE]
Amin canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız :))

Kuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer
Benimkide dewamli uc bes,gun oynuyochep bebek hareketlerinden dolayi

Ayy napıyosnz hanımlar, temizlik yapıcam kalkamıyorum yatıp uyumak istiyorum

Erkek yaaa abi yaa denmez onalara bisey cunku erkekler
Heyy Allah im yaa sikma sen canini kuzum benimmm
ister istemez sklyor can ya bu evde durdkca bebis olmicak eve gitsekde abim calismayinca aklim bu evde kalcak gene stres felan nezmaan duzelecek budurum aceba en kisa zamanda duzelir insAllah

ister istemez sklyor can ya bu evde durdkca bebis olmicak eve gitsekde abim calismayinca aklim bu evde kalcak gene stres felan nezmaan duzelecek budurum aceba en kisa zamanda duzelir insAllah
Insallah kuzum benim Allah a sigin.
Rabbim buyuktur inaallah bir cikar yol bulunus

Kizlarrr yarin saat 10 da randevum vaarr
Dua edin bakalim bana da cinsiyeti ogrenebilirirz

Valla kuzum yalnız değilmişim azda olsa icim rahat etti derdimi anlatabildim diyorm kimse anlamıyo cidden (
Bakk kuzu simdi uzanmis vaziyetteyim
Hemn sol gogsumun altini sanki biri cimdikliyor aaaa sizi da basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…