Canım en azından öğrenmiş olursun, inşallah yoktur mühim bir şey, sağlıklıdır bebişin. Yaptır sen testlerini. Ben ikili ve 4lü yaptırmıştım.
[/QUOTE]Anladim canimm.bende kendi icimde gel-gitler yasiyorum.randevumu da aldim..
O anki psikolojime bagli artik..
Allahimmm saglikla,sihhatle,azadan noksansiz.... Hayirli evlat nasip eylesin insallah.
Günaydın canım ikili test konusunda bende çok düşündüm sanırım yaptırıcam beni de ay sonu çağırdı doktorum. Yani aldırmayı falan düşünmüyorum ama Allah korusun birşey varsa da hazırlıklı olmuş olurum en azından diye düşündüm
Benimkide dewamli uc bes,gun oynuyochep bebek hareketlerinden dolayiKuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer
Aynen canım bende öyle işteBende kizimda iken ikiliyi yaptirmistim ikili üclu teste gore daha saglikli sonuc veriyormus...sonrasinda o ayrintili ultrosona girmistim hani bebegin butun organlarini tek tek inceleyen..
Allaha emanet artik...
Yat uyu o zaman canım, napcan temizlik yapıp, sonra yaparsınAyy napıyosnz hanımlar, temizlik yapıcam kalkamıyorum yatıp uyumak istiyorum
Annemler gitti kuzum memlekete yatak yorgan vs yapim kurtulim dedm, ama bu uyusuklukla geceye anca biter temizlikYat uyu o zaman canım, napcan temizlik yapıp, sonra yaparsınEvde olsam bende yatardım fakat çalışıyorum
Annemler gitti kuzum memlekete yatak yorgan vs yapim kurtulim dedm, ama bu uyusuklukla geceye anca biter temizlik
Sagol canm benmSana kolay gelsin o zaman canım Fazla yorma yine de kendini
ister istemez sklyor can ya bu evde durdkca bebis olmicak eve gitsekde abim calismayinca aklim bu evde kalcak gene stres felan nezmaan duzelecek budurum aceba en kisa zamanda duzelir insAllahErkek yaaa abi yaa denmez onalara bisey cunku erkekler
Heyy Allah im yaa sikma sen canini kuzum benimmm
Insallah kuzum benim Allah a sigin.ister istemez sklyor can ya bu evde durdkca bebis olmicak eve gitsekde abim calismayinca aklim bu evde kalcak gene stres felan nezmaan duzelecek budurum aceba en kisa zamanda duzelir insAllah
İnşallah minnağın seni üzmezde gösterir hemenKizlarrr yarin saat 10 da randevum vaarr
Dua edin bakalim bana da cinsiyeti ogrenebilirirz
Insallahhh kuzumm benimmmİnşallah minnağın seni üzmezde gösterir hemen
İnsaAllah hadi bakalmKizlarrr yarin saat 10 da randevum vaarr
Kac haftalikti bebeginKizlarrr yarin saat 10 da randevum vaarr
Evet kuzumm insallahhhh oda olacakkkİnsaAllah hadi bakalmayy bizde gidermiyiz cinsiyet öğrenmeye ya
13 olduk bugun kuzummKac haftalikti bebegin
Bakk kuzu simdi uzanmis vaziyetteyimValla kuzum yalnız değilmişim azda olsa icim rahat etti derdimi anlatabildim diyorm kimse anlamıyo cidden(
Guzel bir doktorun varsa ogrenirsin canim ins13 olduk bugun kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?