:) cok cok aminHadi ins.
Allh dahada iyi etsin canim bnde iyiyim sukurİyilik canim..galiba ben gunden gune iyi oluyorum cok sukur.
Sen nasilsin?
Iyiyiz yawrummm gezmelerden geldim sen nasilsinNaber kizlarr☺
Oh canim gez bnde iyiyim sukurIyiyiz yawrummm gezmelerden geldim sen nasilsin
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallahMrb kızlar canlarım nasılsınız
Yok kuzum çarşamba benim kontrol inşallah o zaman öğrenirimIyi aksamlar canim sen ogrendinmi bebisinin cinsiyetini
Hadi hayirlisi olsun cnm ins gonlundeki olurYok kuzum çarşamba benim kontrol inşallah o zaman öğrenirim
İnşallah canım rabbim sağlıkla hayrla versin ne verirse başım gözüm üstüne Rabbimin emanetine minnettar olurum ancakHadi hayirlisi olsun cnm ins gonlundeki olur
Giriyom arada bakiniyom bi kimsecikler sormuyor bni diyip geri cikiyom kuzuTaaa ben sana ölürum kiii
Sen dinlen diye sormadim vallahi gitmeyince de hiicc dedim dinleniyorsun galiba
Giriyom arada bakiniyom bi kimsecikler sormuyor bni diyip geri cikiyom kuzuTaaa ben sana ölürum kiii
Geldim kız tm çok israr ettinizzGel gel balli lokma sensiz olurmu,hec
Benim esim de kiz kiz diye seviyodu ruyasinda bile kiz gormustu bizim kizimiz olcak diyodu sanirim kiz hastasi tek benim esim degilİnşallah canım rabbim sağlıkla hayrla versin ne verirse başım gözüm üstüne Rabbimin emanetine minnettar olurum ancakeşim kız kız diye seviyo hep inşallah gönlündekini olur
Bizim bi oğlumuz var hamd olsun eşim hep sen o büyük aşkı yaşadın bende istiyorum derdi hamile olmadan önce bile kız babası olmak tek hayali Rabbim gönlüne göre versin inşallahBenim esim de kiz kiz diye seviyodu ruyasinda bile kiz gormustu bizim kizimiz olcak diyodu sanirim kiz hastasi tek benim esim degil
Ins canim nasipse ins bidahakine kiz olur tabi uzun sure 2.yi dusunmuyorumBizim bi oğlumuz var hamd olsun eşim hep sen o büyük aşkı yaşadın bende istiyorum derdi hamile olmadan önce bile kız babası olmak tek hayali Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin senin ilk bebek sanırım ne kadarlık bebişIns canim nasipse ins bidahakine kiz olur tabi uzun sure 2.yi dusunmuyorum
Ilk canim 22.4 amin ins hepimizin gonlune gore versin rabbim sagliklaİnşallah canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin senin ilk bebek sanırım ne kadarlık bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?