Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanımlar nasılsınız çok çok özledim sizi nihayet gelebildim eşimin telefonu tamirdeydi telefonumu eşim kullanıyordu ben takozla kalmıştım :) günlerdir giremedim çatladım meraktan varmı yeni hamişler cinsiyet öğrenenler

İnşallah canım rabbim sağlıkla hayrla versin ne verirse başım gözüm üstüne Rabbimin emanetine minnettar olurum ancak eşim kız kız diye seviyo hep inşallah gönlündekini olur
Benim esim de kiz kiz diye seviyodu ruyasinda bile kiz gormustu bizim kizimiz olcak diyodu sanirim kiz hastasi tek benim esim degil

Benim esim de kiz kiz diye seviyodu ruyasinda bile kiz gormustu bizim kizimiz olcak diyodu sanirim kiz hastasi tek benim esim degil
Bizim bi oğlumuz var hamd olsun eşim hep sen o büyük aşkı yaşadın bende istiyorum derdi hamile olmadan önce bile kız babası olmak tek hayali Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bizim bi oğlumuz var hamd olsun eşim hep sen o büyük aşkı yaşadın bende istiyorum derdi hamile olmadan önce bile kız babası olmak tek hayali Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ins canim nasipse ins bidahakine kiz olur tabi uzun sure 2.yi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…