Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dunden belli hic akintim yok ilk defa akintisiz gun geciryorum cok saskinim ya acaba neden akinti yok artik :/

He can bende oyle yapacagim bakalimm artik yarin yinr bir hastane maceramiz var bakalim sagligi cok sukur iyi dedi doktor suyu hareketleri iyi dedi cuma
Yarinda cinsiyeti ogrenebilecek miyim sizcen 13+4 olduk

Ben oglumda onu bile yapmadim ne bilim ne olursa olsun kabulum sonucta stres yapmak istemiyorum
Tabi canim bende istemiyordum esim amann amann yedi basimin etini yapmak zorunda kaldim
Ama diger taramalari yapmayacam
Ayrintili ultrason tamamdir

dunden belli hic akintim yok ilk defa akintisiz gun geciryorum cok saskinim ya acaba neden akinti yok artik :/
Kuzumm ben hamile kaldigim ay azalmisti akintim tabi umutlanma amaa olabiliyor oyle

Oyy kiyamak kuzumm benim dikkat et finlen cokk yorma kendinii
Rabbim size bagislasin insallahhh
Gonul ister iki meyveden de tatmayi bebegim Allah hangisi hayirlisiysa onu versin kuzucannn
Haberdar et muhakkak
Bende yarin gidecem bakalim ogrenebilecek miyim

Tabii canimmm bende basindan beri dedimmm
Rabbim neyi uygun gorurse odur diye
Ama esim ilk bebektir diye cok hevesli kiramadim ikili taramayi yaptim
Digerlerini yaptirmayacam
Ayrintili ultrasonu yapacagim o kadar
Gerisini Allah ima emanet ediyorum
Rabbim hepimizin bebegini bagislasin insallahh

Erkek sanirim canim bak buda benim oglanin bacak arasi benim de kesin erkek dediler. 12. Haftaya guvenme oglusun hayirli olsun ins

Eklentiler

• 20170208_022832-1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 33
Amiinnn canım Amiinnn inşallah meleklerimizin kokularıyla uyuyup uyanmayı nasip etsin Rabbim gerisi teferruattır

insallh canim yaz bakalim hayirlisi olsun

Erkek sanirim canim bak buda benim oglanin bacak arasi benim de kesin erkek dediler. 12. Haftaya guvenme oglusun hayirli olsun ins
İnşallah canım Allahım erkek evlat sahibi olmayı nasip etler bana da .. seninkide maşallah Allahım esirgesin sağlıcakla gelsinler yavrularımız ..

Hadi inşalaah canımm hakkımızda hayırlı olan hangisiyse Rabbim onu nasip eylesin haberdar et mutlaka kuzucanımm öpüldün çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…