He can bende oyle yapacagim bakalimm artik yarin yinr bir hastane maceramiz var bakalim sagligi cok sukur iyi dedi doktor suyu hareketleri iyi dedi cumaCanimm orda bariz bir pipi var...benim kizimi 17. Haftada ogrenmistim onda bile kabartisi vardi ama seninki gibj oyle ucunda cikinti yok.evde olsam atardim ayni oda boyle ayrik..
Ama senin ki erkek..
Canim o genellemeler bence herkes icin gecerli degil ,bir kiz dogurdum hic oyle yuzumde biseyleer olmadi...
Daha cinsiyetimiz bile belli degil ama eger bir kizim olursa "Elif" dusunuyorum.esimde begeniyor..
Biz yillar oncesinde bebek bile dusunmuyorken kizimizin kiz kardesi olursa ne koyariz die dusunmustuk...
Ama erkegi hic dusunmedik...
Siz ne dusundunuz bakalim?
Bende oyle dusunuyorum canim....ikili tarama+ayrintili ultroson...ozellikle ayrintili bebegin butun organlarini inceledigi icin eger herhangi biryerinde bi problem varsa ona gore tedavi uygulanabilmesi acisindan cok iyi...
Tabi canim bende istemiyordum esim amann amann yedi basimin etini yapmak zorunda kaldimBen oglumda onu bile yapmadim ne bilim ne olursa olsun kabulum sonucta stres yapmak istemiyorum
Kuzumm ben hamile kaldigim ay azalmisti akintim tabi umutlanma amaa olabiliyor oyledunden belli hic akintim yok ilk defa akintisiz gun geciryorum cok saskinim ya acaba neden akinti yok artik :/
Aynen kuzum alisiyoruz birbirimize olmayinca eksiklik pluyorHoşbuldum canımcım bende özledim valla çok alışmışım boşluğa düşüyorum yazamayınca
Oyy kiyamak kuzumm benim dikkat et finlen cokk yorma kendiniiNöbetten gelip uyumuştum cnm kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyordum yeni uyandım iyi oldu kuzucum bu attıgım bebeğin iki bacak görüntüsü popodan ultrasonla bakışfçdıgını düşün iki bacak arasında da kabarıklık filan olunca doktor erkek dedi bende şaşkınım eşim halen inanmıyor kızım diye seviyor perş doktora gidicez sağlıklı hayırlı olsunda bakalım erkek mi kız mı netleşicek bir kızım var bunu da gönül erkek istiyor tabiki ama Allahım ne verirse şükürler olsun
Tabii canimmm bende basindan beri dedimmmBende yaptırmıcam kuzum ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum eskiden bunların hiçbiri yoktu onu geçtim ben kızıma hamileyken hepsini yaptırdım bütün taramaları hepsi temizdi ama Rabbim aldı yanına kucağıma alamadan özet olarak Rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin test vs gereksiz anlamsız (benim düşüncem tabi) farklı düşünenlere saygım sonsuz
Hm bi bat geleydode supheli olmasaydm ya Bata cok var nasil sabretcem yavKuzumm ben hamile kaldigim ay azalmisti akintim tabi umutlanma amaa olabiliyor oyle
Allah hayirli haberler almayi nasip etsin canimHm bi bat geleydode supheli olmasaydm ya Bata cok var nasil sabretcem yav
Erkek sanirim canim bak buda benim oglanin bacak arasi benim de kesin erkek dediler. 12. Haftaya guvenme oglusun hayirli olsun insCnm en son erkek dedi doktor perşembe başka doktora gidicem bakalım o ne dicek bacak arasında sanki pipi var gibi baksana işte bunu gördü doktor erkek dedi 12 haftalıkken kesin kız denilmişti şuan şaşkınım sadece
Ins sag salim tamamlar yawrucumuza kavusuruz canimOooo maşallah sübhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen yolu yarılammışsın
Amiinnn canım Amiinnn inşallah meleklerimizin kokularıyla uyuyup uyanmayı nasip etsin Rabbim gerisi teferruattırTabii canimmm bende basindan beri dedimmm
Rabbim neyi uygun gorurse odur diye
Ama esim ilk bebektir diye cok hevesli kiramadim ikili taramayi yaptim
Digerlerini yaptirmayacam
Ayrintili ultrasonu yapacagim o kadar
Gerisini Allah ima emanet ediyorum
Rabbim hepimizin bebegini bagislasin insallahh
İnşallah canım inşallahIns sag salim tamamlar yawrucumuza kavusuruz canim
Bencede yani gerek yokTabi canim bende istemiyordum esim amann amann yedi basimin etini yapmak zorunda kaldim
Ama diger taramalari yapmayacam
Ayrintili ultrason tamamdir
insallh canim yaz bakalim hayirlisi olsunHaftaya perşembe netleşecek canım bana en son erkek dedi doktor ve benim cildimde prob olmadı herkes güzelleştin diyor sadece göbek var belden kalçadan büyüyen yok karnımı gören oğlun olacak diyor 12. Haftada doktorun biri %99 kız demişti geçenlerde de erkek dediler bilmiyorum işte perşembe netleşsin o zamwn bende tutuyor mu yazarım cnm
İyi geceler kuzummKizlarr iyi gecelerr
İnşallah canım Allahım erkek evlat sahibi olmayı nasip etler bana da .. seninkide maşallah Allahım esirgesin sağlıcakla gelsinler yavrularımız ..Erkek sanirim canim bak buda benim oglanin bacak arasi benim de kesin erkek dediler. 12. Haftaya guvenme oglusun hayirli olsun ins
Hadi inşalaah canımm hakkımızda hayırlı olan hangisiyse Rabbim onu nasip eylesin haberdar et mutlaka kuzucanımm öpüldün çokOyy kiyamak kuzumm benim dikkat et finlen cokk yorma kendinii
Rabbim size bagislasin insallahhh
Gonul ister iki meyveden de tatmayi bebegim Allah hangisi hayirlisiysa onu versin kuzucannn
Haberdar et muhakkak
Bende yarin gidecem bakalim ogrenebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?