Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Iyi aksamlar canim sen ogrendinmi bebisinin cinsiyetini
Cnm en son erkek dedi doktor perşembe başka doktora gidicem bakalım o ne dicek bacak arasında sanki pipi var gibi baksana işte bunu gördü doktor erkek dedi 12 haftalıkken kesin kız denilmişti şuan şaşkınım sadece

Eklentiler

• IMG_7990.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar bu hamilelikde kiz doguran cirkinlesir burnu buyur erkek doguran guzellesir diyolar cinsiyeti ogrenenler dogrumu sizcee
Haftaya perşembe netleşecek canım bana en son erkek dedi doktor ve benim cildimde prob olmadı herkes güzelleştin diyor sadece göbek var belden kalçadan büyüyen yok karnımı gören oğlun olacak diyor 12. Haftada doktorun biri %99 kız demişti geçenlerde de erkek dediler bilmiyorum işte perşembe netleşsin o zamwn bende tutuyor mu yazarım cnm

İnşallah canım rabbim sağlıkla hayrla versin ne verirse başım gözüm üstüne Rabbimin emanetine minnettar olurum ancak eşim kız kız diye seviyo hep inşallah gönlündekini olur
Hos geldin melegim ozledikk senii

Ben nasil anlayamiyorum bu ultrason goruntulerinden yaaa hani bebek hani pipi nerdeee bunlar :)

Kizlare sadece ikili tarama testi yaptirmayi dusunuyorum oda esimin zoruyla
Diger taramalari yaptirmayacam sizce nasil olur bu sekildr yapan var mi ?
18. Hafta da ayrintili ultrasona gorerim organlari gorururm ?

Canimm orda bariz bir pipi var...benim kizimi 17. Haftada ogrenmistim onda bile kabartisi vardi ama seninki gibj oyle ucunda cikinti yok.evde olsam atardim ayni oda boyle ayrik..
Ama senin ki erkek..
Kizlar bu hamilelikde kiz doguran cirkinlesir burnu buyur erkek doguran guzellesir diyolar cinsiyeti ogrenenler dogrumu sizcee

Canim o genellemeler bence herkes icin gecerli degil ,bir kiz dogurdum hic oyle yuzumde biseyleer olmadi...

İsimler bellimi hanimlarr

Daha cinsiyetimiz bile belli degil ama eger bir kizim olursa "Elif" dusunuyorum.esimde begeniyor..
Biz yillar oncesinde bebek bile dusunmuyorken kizimizin kiz kardesi olursa ne koyariz die dusunmustuk...
Ama erkegi hic dusunmedik...
Siz ne dusundunuz bakalim?

Bende oyle dusunuyorum canim....ikili tarama+ayrintili ultroson...ozellikle ayrintili bebegin butun organlarini inceledigi icin eger herhangi biryerinde bi problem varsa ona gore tedavi uygulanabilmesi acisindan cok iyi...

Ben oglumda onu bile yapmadim ne bilim ne olursa olsun kabulum sonucta stres yapmak istemiyorum

Kuzumm maşallahh sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın burda alt bacaktan görüntü sanki çok net değil ama erkek gibi duruyo burda Rabbim gönlüne göre versin hayrla sağlıkla gelsin

İsimler bellimi hanimlarr
Yok kuzum son aya gelene hatta doğuma günler kalana kadar ne isim ne alışveriş yapmak istemiyorum diğerinde erkenden yapmıştım herşeyi sonra çok büyük acı çektim onları boşaltırken Rabbim sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin gerisi kolay inşallah

Bende yaptırmıcam kuzum ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum eskiden bunların hiçbiri yoktu onu geçtim ben kızıma hamileyken hepsini yaptırdım bütün taramaları hepsi temizdi ama Rabbim aldı yanına kucağıma alamadan özet olarak Rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin test vs gereksiz anlamsız (benim düşüncem tabi) farklı düşünenlere saygım sonsuz

Ben nasil anlayamiyorum bu ultrason goruntulerinden yaaa hani bebek hani pipi nerdeee bunlar :)
Nöbetten gelip uyumuştum cnm kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyordum yeni uyandım iyi oldu kuzucum bu attıgım bebeğin iki bacak görüntüsü popodan ultrasonla bakışfçdıgını düşün iki bacak arasında da kabarıklık filan olunca doktor erkek dedi bende şaşkınım eşim halen inanmıyor kızım diye seviyor perş doktora gidicez sağlıklı hayırlı olsunda bakalım erkek mi kız mı netleşicek bir kızım var bunu da gönül erkek istiyor tabiki ama Allahım ne verirse şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…