- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Cnm en son erkek dedi doktor perşembe başka doktora gidicem bakalım o ne dicek bacak arasında sanki pipi var gibi baksana işte bunu gördü doktor erkek dedi 12 haftalıkken kesin kız denilmişti şuan şaşkınım sadeceIyi aksamlar canim sen ogrendinmi bebisinin cinsiyetini
Herşey yolunda çok şükür kuzumiyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah
Haftaya perşembe netleşecek canım bana en son erkek dedi doktor ve benim cildimde prob olmadı herkes güzelleştin diyor sadece göbek var belden kalçadan büyüyen yok karnımı gören oğlun olacak diyor 12. Haftada doktorun biri %99 kız demişti geçenlerde de erkek dediler bilmiyorum işte perşembe netleşsin o zamwn bende tutuyor mu yazarım cnmKizlar bu hamilelikde kiz doguran cirkinlesir burnu buyur erkek doguran guzellesir diyolar cinsiyeti ogrenenler dogrumu sizcee
Ay sorma benimkidecole kiz kiz diyoBizim bi oğlumuz var hamd olsun eşim hep sen o büyük aşkı yaşadın bende istiyorum derdi hamile olmadan önce bile kız babası olmak tek hayali Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hos geldin melegim ozledikk seniiİnşallah canım rabbim sağlıkla hayrla versin ne verirse başım gözüm üstüne Rabbimin emanetine minnettar olurum ancakeşim kız kız diye seviyo hep inşallah gönlündekini olur
Seni seviyoruzz biliyorsun demiiiGiriyom arada bakiniyom bi kimsecikler sormuyor bni diyip geri cikiyom kuzu
Iyiyiz kuzu sen nasilsin bakalim.nasil gidiyorMrb kızlar canlarım nasılsınız
Ben nasil anlayamiyorum bu ultrason goruntulerinden yaaa hani bebek hani pipi nerdeee bunlar :)Cnm en son erkek dedi doktor perşembe başka doktora gidicem bakalım o ne dicek bacak arasında sanki pipi var gibi baksana işte bunu gördü doktor erkek dedi 12 haftalıkken kesin kız denilmişti şuan şaşkınım sadece
Canimm orda bariz bir pipi var...benim kizimi 17. Haftada ogrenmistim onda bile kabartisi vardi ama seninki gibj oyle ucunda cikinti yok.evde olsam atardim ayni oda boyle ayrik..Cnm en son erkek dedi doktor perşembe başka doktora gidicem bakalım o ne dicek bacak arasında sanki pipi var gibi baksana işte bunu gördü doktor erkek dedi 12 haftalıkken kesin kız denilmişti şuan şaşkınım sadece
Kizlar bu hamilelikde kiz doguran cirkinlesir burnu buyur erkek doguran guzellesir diyolar cinsiyeti ogrenenler dogrumu sizcee
İsimler bellimi hanimlarr
Kizlare sadece ikili tarama testi yaptirmayi dusunuyorum oda esimin zoruyla
Diger taramalari yaptirmayacam sizce nasil olur bu sekildr yapan var mi ?
18. Hafta da ayrintili ultrasona gorerim organlari gorururm ?
Ben oglumda onu bile yapmadim ne bilim ne olursa olsun kabulum sonucta stres yapmak istemiyorumKizlare sadece ikili tarama testi yaptirmayi dusunuyorum oda esimin zoruyla
Oooo maşallah sübhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen yolu yarılammışsınIlk canim 22.4 amin ins hepimizin gonlune gore versin rabbim saglikla
Kuzumm maşallahh sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın burda alt bacaktan görüntü sanki çok net değil ama erkek gibi duruyo burda Rabbim gönlüne göre versin hayrla sağlıkla gelsinCnm en son erkek dedi doktor perşembe başka doktora gidicem bakalım o ne dicek bacak arasında sanki pipi var gibi baksana işte bunu gördü doktor erkek dedi 12 haftalıkken kesin kız denilmişti şuan şaşkınım sadece
Hiç sorma kuzum bizimki baya kaptırdı kendini çarşamba gitmeye çekiniyorum bi yandanAy sorma benimkidecole kiz kiz diyo
Yok kuzum son aya gelene hatta doğuma günler kalana kadar ne isim ne alışveriş yapmak istemiyorum diğerinde erkenden yapmıştım herşeyi sonra çok büyük acı çektim onları boşaltırkenİsimler bellimi hanimlarr
Hoşbuldum canımcım bende özledim valla çok alışmışım boşluğa düşüyorum yazamayıncaHos geldin melegim ozledikk senii
Bende yaptırmıcam kuzum ne ikili ne üçlü hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum eskiden bunların hiçbiri yoktu onu geçtim ben kızıma hamileyken hepsini yaptırdım bütün taramaları hepsi temizdi ama Rabbim aldı yanına kucağıma alamadan özet olarak Rabbim hayırlı yazılar yazsın hepimize sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin test vs gereksiz anlamsız (benim düşüncem tabi) farklı düşünenlere saygım sonsuzKizlare sadece ikili tarama testi yaptirmayi dusunuyorum oda esimin zoruyla
Nöbetten gelip uyumuştum cnm kaç gündür doğru dürüst uyuyamıyordum yeni uyandım iyi oldu kuzucum bu attıgım bebeğin iki bacak görüntüsü popodan ultrasonla bakışfçdıgını düşün iki bacak arasında da kabarıklık filan olunca doktor erkek dedi bende şaşkınım eşim halen inanmıyor kızım diye seviyor perş doktora gidicez sağlıklı hayırlı olsunda bakalım erkek mi kız mı netleşicek bir kızım var bunu da gönül erkek istiyor tabiki ama Allahım ne verirse şükürler olsunBen nasil anlayamiyorum bu ultrason goruntulerinden yaaa hani bebek hani pipi nerdeee bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?