- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Ins canimİnşallah canım Allahım erkek evlat sahibi olmayı nasip etler bana da .. seninkide maşallah Allahım esirgesin sağlıcakla gelsinler yavrularımız ..
iyiyiz çok şükür sizleri sormalı :)Nasilsinizz canlarr?
iyiyiz canim..sen nasilsin..benim mide agrilarim baslamis..Nasilsinizz canlarr?
insAllah canim sabredyorumAllah hayirli haberler almayi nasip etsin canim
Gecer cabucak insallahhh az daha sabret
Hersey yolunda iyi giidyordur insAllah canimKuzular saat 4 de randevum var hadi bakalim dua edin
Bizde iyiyiz cook sukur,kusmalarim azaldi nerdeyse yok denilecek kadar bulantilarda azaldi bu halime sukur,artik ilerledikce zamanla geciyor galiba..insallah bebiste icerde iyidir.iyiyiz çok şükür sizleri sormalı :)
Gecmis olsun canim...biz iyiye dogru yol aldik.iyiyiz canim..sen nasilsin..benim mide agrilarim baslamis..
Hadi bakalim.insallah saglikla seni karsilar minigin...cinsiyetini de ogrenirsin ...bekliyoruz sabirsizlikla..Kuzular saat 4 de randevum var hadi bakalim dua edin
Bilmezmiyim kuzu siz bnm bu formdaki ilk dostlarimsinz ilk göz agrilarimmmSeni seviyoruzz biliyorsun demiii
Hayırlı haberler olsun inşallah canımKuzular saat 4 de randevum var hadi bakalim dua edin
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallahNasilsinizz canlarr?
İyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah
Çok sevindim kuzum daha iyi günleriniz olsun meleğinle inşallahCok sukur canim,iyiyiz...10 gune filan dr a gidecegim..minigim icerde iyidir heralde Allah a emanetiz.
Siz nasilsinz bakalimanali&kuzulu.
Kuzummm merakla bekliyoruz seni meleğini güzel haberlerini nerdesinKuzular saat 4 de randevum var hadi bakalim dua edin
Çok sevindim kuzum daha iyi günleriniz olsun meleğinle inşallahbizde iyiyiz hamd olsun çarşamba kontrol var heyecanlı bekleyiş
İnşallah canım inşallah Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsinİnsallahh hep bir iyi oluruz canimm.
Carsambaya cinsiyet mi ogreneceksin ?
Cok sukur kuzum gittik geldik bebisimizi gorduk hersey iyii sukurler olaunHersey yolunda iyi giidyordur insAllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?