- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Canim cok guzel yas araliklari ins omurleri guzel olsun kuzularininSorma canim benimde kızlara zaafım var ablamızda çok istiyor hayırlısı tabii :)) 4-5 yaş en iyisi canım benimkiler 2009 2013 2017 model
amııın sagolasın canıımCanim cok guzel yas araliklari ins omurleri guzel olsun kuzularinin
Canm esin isteyken gir sende :)Kixlar nasilsinix bakalim
Benim telefon yasagim yine geldi((
Esim birakmiyor cok ugrasayim ozluyorum sizi
Bende isteyim o sira :Canm esin isteyken gir sende :)
Tm kuzum girebildikce yaz bize bebisi naptn ogrenebildinmiBende isteyim o sira :
M daha,bu ilk cocuk zaten kiz erkek hic fark etmiyo benim oglusumda oleole bi buyuduku babasi ona deli olucak emin ol ikinciye kiz artik :)Canm esin isteyken gir sende :)
Ins canim hayirlisi bakalim :)K
M daha,bu ilk cocuk zaten kiz erkek hic fark etmiyo benim oglusumda oleole bi buyuduku babasi ona deli olucak emin ol ikinciye kiz artik :)
Yarin saat 3 de randevum var canim bu sefer ogreniriz insallahhhTm kuzum girebildikce yaz bize bebisi naptn ogrenebildinmi
Tabii kuzucan hayirli evlat olaun ilk cocuk zatenK
M daha,bu ilk cocuk zaten kiz erkek hic fark etmiyo benim oglusumda oleole bi buyuduku babasi ona deli olucak emin ol ikinciye kiz artik :)
Guzel haberlerini beklioz kuzummYarin saat 3 de randevum var canim bu sefer ogreniriz insallahhh
Sen,naptin bakim kuzumTabii kuzucan hayirli evlat olaun ilk cocuk zaten
İyi beybisi şenNasilsinizz tatlisss anneler?
İyi beybisi şen
Bende iyiyim canimm...azciktan buyumeye gobusumuz cikmaya basladi...
Kim di bugun dr a 3 te gidecekti cinsiyet ogrenecekti?
Hadi bakalim gostermis olsun ,artikk bu kadar naz yeter ufaklikUmya canim bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?