- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Hayirlisi olsun canim insaynen oyle canım ucuncuye hamıleyım
Esim de tam aksi erkek diye uzdu beni odadan kovdu kiz hastasiydi kizim olcak hayallerindeydi. Kabul bende kiz istiyodum ama Rabbim bunuuygun gordu dedim kabullendim esimin kabullenmesi zaman aldi oglumun herseyini ben yapiyorum ismini ben koydum kizim olursa karisma herseyini bn yapcam diyo. Ailesi de tam aksi erkek die bi sevindiler 2 erkek torunu var hic kiz torunu yok halbuki bu 3. Erkek kizinin kizi olcak hamile buna sevindigi kadar sevinmiyolar dun bebek magazasindayiz erkek bebek ayakkabilarina bakip ayyy cok guzeller ay cok ciciler felan bi yuzu guluyo kiz bebek ayakkabisi gosterdim bu kiz ayakkabisi dedi bende gorumcem icin baktigimi soyledim bosver onu ona daha var diyo halbuki o nisanda ben haziranda dogum yapcam. Ailemde tam aksi 3erkek 1 kiz torunlari var bunu da kiz istiyolardi annemhatta pembe yelek almisti.bu insanlar da beni öldürecek. 8 erkek torun olsa kız isteyecekler miydi acaba? yoksa soyumuz namımız yürüyor diye sevinecekler miydi. ben en çok buna kızıyorum. hepsi erkek olsa kimse ses çıkarmıyor. niye hala kız çocukları değersiz görülüyor merak ediyorum. eskidenmiş soy, miras derdi. şimdi kadın da erkek de eşit yaşıyor. ne güzel umursamamışsın. sağlıkla gelsin yavrun. hem dost hem evlat olsunlar sana.
ben kendi ailemde cinsiyet ile ilgili hayatım boyunca tek yorum duymadım. ama benim eşimin de ailesi daha ziyade ananesi erkek delisi. hayvanın bile erkeğini sever. :) eşim de ananesine hasta. ölmeden erkek torun görsün istiyor. nolacaksa artık bilmiyorum. doktor kesin erkek deyince havaya girdi. kıza dönünce şoka girdi. en baştan kız dese doktor allah var sorun etmezdi ama erkek fikrine alışıp sevinince kızı bir süre kabullenemedi. o ara üzdü beni. çok ağladım. sonra bebekle ilgili sorun yaşadık bir sürü. o ara çok üzüldü. kendini suçladı hep. sonra bebek de normale döndü eşim de normale döndü. hatasını anladı güya ama kimse umurumda değil. sadece eşime alındım o dönem. yoksa insanlar bu da mı kız ayyyy üçüncüye erkek olur inşallah diyorlar. ağızlarına kürekle vurasım geliyor.
Benim kocada,hala,sokta doktor erkek dedi halada surat bes karis benimki cok fazla,kiz delisi ya ben,cok sewindim,erkekaz,kiz ikiside benim ama esim,hala kiz diyo adini bilebile koymustu canim ya obada,uzuldum,ama bi oglum var buda ikinci :)bu insanlar da beni öldürecek. 8 erkek torun olsa kız isteyecekler miydi acaba? yoksa soyumuz namımız yürüyor diye sevinecekler miydi. ben en çok buna kızıyorum. hepsi erkek olsa kimse ses çıkarmıyor. niye hala kız çocukları değersiz görülüyor merak ediyorum. eskidenmiş soy, miras derdi. şimdi kadın da erkek de eşit yaşıyor. ne güzel umursamamışsın. sağlıkla gelsin yavrun. hem dost hem evlat olsunlar sana.
ben kendi ailemde cinsiyet ile ilgili hayatım boyunca tek yorum duymadım. ama benim eşimin de ailesi daha ziyade ananesi erkek delisi. hayvanın bile erkeğini sever. :) eşim de ananesine hasta. ölmeden erkek torun görsün istiyor. nolacaksa artık bilmiyorum. doktor kesin erkek deyince havaya girdi. kıza dönünce şoka girdi. en baştan kız dese doktor allah var sorun etmezdi ama erkek fikrine alışıp sevinince kızı bir süre kabullenemedi. o ara üzdü beni. çok ağladım. sonra bebekle ilgili sorun yaşadık bir sürü. o ara çok üzüldü. kendini suçladı hep. sonra bebek de normale döndü eşim de normale döndü. hatasını anladı güya ama kimse umurumda değil. sadece eşime alındım o dönem. yoksa insanlar bu da mı kız ayyyy üçüncüye erkek olur inşallah diyorlar. ağızlarına kürekle vurasım geliyor.
Senin ilk mi canim ? nasıl gidiyor ?Hayirlisi olsun canim ins
Ilk canim cok sukur bi skntimiz yokSenin ilk mi canim ? nasıl gidiyor ?
cinsiyet belli mi :)?Ilk canim cok sukur bi skntimiz yok
Nasipse bi oglusum olcak canim. Sen ne zaman ogren en peki :)cinsiyet belli mi :)?
canim ben saniyordum bu senin ikinci hamileligindir..insallah sag salim kucagina alirsin oglusunu..Nasipse bi oglusum olcak canim. Sen ne zaman ogren en peki :)
doktorumuz 12.haftada çağırdı öğreniriz muhtemelen dedi çikolata yicem öyle gidicem hahahaNasipse bi oglusum olcak canim. Sen ne zaman ogren en peki :)
Ins canim yok daha ilk :)canim ben saniyordum bu senin ikinci hamileligindir..insallah sag salim kucagina alirsin oglusunu..
Bol bol ye annesidoktorumuz 12.haftada çağırdı öğreniriz muhtemelen dedi çikolata yicem öyle gidicem hahaha
aynen canımBol bol ye annesi
Benimde canim cekiyot :)Ay bugunde hayatta,ananas yemedim canim cekiyo
Bulantı hariç iyiyim canım sen nasılsın:))Kixlar nasilsinix bakalim
Benim telefon yasagim yine geldi((
Esim birakmiyor cok ugrasayim ozluyorum sizi
Bende cin takvimi kiz diyodu esim hatta ruyasinda kiz bebek görmüş iyi hos bende gormustum hic uzulme hisler yaniltabiliyo canim kiz erkek hem ne farkeder yakinda ogrenirsin Rabbim kuzucuklarimiza saglik versinaynen canımçin takvimi falan kız diyor ablasi çok istiyor bir kız kardeş inşallah onun gönlüne göre olur ama benim içime hep erkek doğuyor
öyle canım sağlıkli olsunlar yeter tabii ama işte onlar hamileligin magazin tarafıBende cin takvimi kiz diyodu esim hatta ruyasinda kiz bebek görmüş iyi hos bende gormustum hic uzulme hisler yaniltabiliyo canim kiz erkek hem ne farkeder yakinda ogrenirsin Rabbim kuzucuklarimiza saglik versin
Rabbim beni kinamaz ins canim ama icimdeki kiz hevesini tatmayi cok istioyrum bi zaafim var ins hayirlisiyla saglikli bi kizim olur bidahakine tabi ilk oglusumu sag salim hayirlisiyla kucama alirim ins 5 yil sonra fln 2. Anca oluröyle canım sağlıkli olsunlar yeter tabii ama işte onlar hamileligin magazin tarafıhem zaten bir kızım bir oğlum var ikisinide tattim
Sorma canim benimde kızlara zaafım var ablamızda çok istiyor hayırlısı tabii :)) 4-5 yaş en iyisi canım benimkiler 2009 2013 2017 modelRabbim beni kinamaz ins canim ama icimdeki kiz hevesini tatmayi cok istioyrum bi zaafim var ins hayirlisiyla saglikli bi kizim olur bidahakine tabi ilk oglusumu sag salim hayirlisiyla kucama alirim ins 5 yil sonra fln 2. Anca olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?