Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esim de tam aksi erkek diye uzdu beni odadan kovdu kiz hastasiydi kizim olcak hayallerindeydi. Kabul bende kiz istiyodum ama Rabbim bunuuygun gordu dedim kabullendim esimin kabullenmesi zaman aldi oglumun herseyini ben yapiyorum ismini ben koydum kizim olursa karisma herseyini bn yapcam diyo. Ailesi de tam aksi erkek die bi sevindiler 2 erkek torunu var hic kiz torunu yok halbuki bu 3. Erkek kizinin kizi olcak hamile buna sevindigi kadar sevinmiyolar dun bebek magazasindayiz erkek bebek ayakkabilarina bakip ayyy cok guzeller ay cok ciciler felan bi yuzu guluyo kiz bebek ayakkabisi gosterdim bu kiz ayakkabisi dedi bende gorumcem icin baktigimi soyledim bosver onu ona daha var diyo halbuki o nisanda ben haziranda dogum yapcam. Ailemde tam aksi 3erkek 1 kiz torunlari var bunu da kiz istiyolardi annemhatta pembe yelek almisti.

Benim kocada,hala,sokta doktor erkek dedi halada surat bes karis benimki cok fazla,kiz delisi ya ben,cok sewindim,erkekaz,kiz ikiside benim ama esim,hala kiz diyo adini bilebile koymustu canim ya obada,uzuldum,ama bi oglum var buda ikinci :)

Kixlar nasilsinix bakalim
Benim telefon yasagim yine geldi ((
Esim birakmiyor cok ugrasayim ozluyorum sizi

aynen canım çin takvimi falan kız diyor ablasi çok istiyor bir kız kardeş inşallah onun gönlüne göre olur ama benim içime hep erkek doğuyor
Bende cin takvimi kiz diyodu esim hatta ruyasinda kiz bebek görmüş iyi hos bende gormustum hic uzulme hisler yaniltabiliyo canim kiz erkek hem ne farkeder yakinda ogrenirsin Rabbim kuzucuklarimiza saglik versin

Bende cin takvimi kiz diyodu esim hatta ruyasinda kiz bebek görmüş iyi hos bende gormustum hic uzulme hisler yaniltabiliyo canim kiz erkek hem ne farkeder yakinda ogrenirsin Rabbim kuzucuklarimiza saglik versin
öyle canım sağlıkli olsunlar yeter tabii ama işte onlar hamileligin magazin tarafı hem zaten bir kızım bir oğlum var ikisinide tattim

öyle canım sağlıkli olsunlar yeter tabii ama işte onlar hamileligin magazin tarafı hem zaten bir kızım bir oğlum var ikisinide tattim
Rabbim beni kinamaz ins canim ama icimdeki kiz hevesini tatmayi cok istioyrum bi zaafim var ins hayirlisiyla saglikli bi kizim olur bidahakine tabi ilk oglusumu sag salim hayirlisiyla kucama alirim ins 5 yil sonra fln 2. Anca olur

Rabbim beni kinamaz ins canim ama icimdeki kiz hevesini tatmayi cok istioyrum bi zaafim var ins hayirlisiyla saglikli bi kizim olur bidahakine tabi ilk oglusumu sag salim hayirlisiyla kucama alirim ins 5 yil sonra fln 2. Anca olur
Sorma canim benimde kızlara zaafım var ablamızda çok istiyor hayırlısı tabii :)) 4-5 yaş en iyisi canım benimkiler 2009 2013 2017 model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…