bende merak ediyorum..Umya canim bende merak ediyorum
Bence cimcimesi olcakbende merak ediyorum..
Kuzucan %90 kiz dedi doktor prensesin gelecek :)Sen,naptin bakim kuzum
Beenn geldim kuzummUmya canim bende merak ediyorum
Ewet kuzucan dogru tahmin :)Bence cimcimesi olcak
Kuzucan ben gidecektim gittim geldim %90 kizz dediBende iyiyim canimm...azciktan buyumeye gobusumuz cikmaya basladi...
Kim di bugun dr a 3 te gidecekti cinsiyet ogrenecekti?
Amin birtabem darisi en guzeli senin basina insallahcanim hadi gozun aydin..insallah sag salim prensesini kucagina alirsin.
Tabii canim okuruzHerkese merhaba güzel hamişler Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor hamilelerden ayeter Kürsi okumalarini rica ediyor lütfen rica etsem okurmusunuz okuyan herkesden Allah razı olsun Allah'ım tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Oyy oyyyy kuzucukk ...gelsin bakalim prenseslerimizzz....Kuzucan ben gidecektim gittim geldim %90 kizz dedi
Herkese merhaba güzel hamişler Bir arkadaşımin çocuğu olmuyor hamilelerden ayeter Kürsi okumalarini rica ediyor lütfen rica etsem okurmusunuz okuyan herkesden Allah razı olsun Allah'ım tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Cok cokkk sevindim saglicakla gelsin prensesin annesi :)Ewet kuzucan dogru tahmin :)
Ah kuzummm su,kizlara,oldum olasi bayiliyorum ya ben kiz annelerini cok,sansliya buluyorum walla :)Amin birtabem darisi en guzeli senin basina insallah
Çubuk kraker canım.hanımlar bulantı için öneriniz var mı??
Az kalmis,kiz,doguma :)Çubuk kraker canım.Midem bulandıkca yedim ben baya bastırıyor mideyi
Öyle vallaAz kalmis,kiz,doguma :)
aynen canım çok duydum kraker deneyeceğim bakalım:) ilk bebiş mi?Çubuk kraker canım.Midem bulandıkca yedim ben baya bastırıyor mideyi
ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın darısı bana inşallahKuzucan ben gidecektim gittim geldim %90 kizz dedi
aynen canım çok duydum kraker deneyeceğim bakalım:) ilk bebiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?