Ay bugunde hayatta,ananas yemedim canim cekiyoO zaman ananas ye kuzum oda iyi geliyormus okumustim
maden suyu var leblebı aldırayım barı :)Maden suyu tuzlu leblebi bire bir:/
Eminemin de kizi olcakmis canim tabi kesin degildi hatirliyosam drun tahmini bu yondeydiIyi çok şükür ikinci kızım geliyor. Az kaldı agirlastim iyice. Bir hafta sonra izne çıkıp evde dinlenicem inşallah.
Senin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu canım?
İkinci oglusum kuzum :)Iyi çok şükür ikinci kızım geliyor. Az kaldı agirlastim iyice. Bir hafta sonra izne çıkıp evde dinlenicem inşallah.
3. Gebelik sanirim profilde 5 atac varmaden suyu var leblebı aldırayım barı :)
Tuzlu leblebi cok iyi amamaden suyu var leblebı aldırayım barı :)
tahmın etım zaten canım deneyecegım mutlaka cok sagol :)Tuzlu leblebi cok iyi ama
Bana iyi geliyodu ne bilim e anlat bakalim senin cinsiyet nedir :)tahmın etım zaten canım deneyecegım mutlaka cok sagol :)
benım 2009 lu bır kızım 2013 lu bır oglum var canım kısmetse ucuncuyu beklıyoruz ama daha 8.haftadayız bellı degılBana iyi geliyodu ne bilim e anlat bakalim senin cinsiyet nedir :)
aynen oyle canım ucuncuye hamıleyım3. Gebelik sanirim profilde 5 atac var
baci ah ah yeni yenibenım 2009 lu bır kızım 2013 lu bır oglum var canım kısmetse ucuncuyu beklıyoruz ama daha 8.haftadayız bellı degıl
ucuncuye hamıle oldugumu duyan herkes ah cekıyor yabaci ah ah yeni yenimide bulantisi ayi 14ten sinra,geciyo
Iyi çok şükür ikinci kızım geliyor. Az kaldı agirlastim iyice. Bir hafta sonra izne çıkıp evde dinlenicem inşallah.
hayırlısı olsun inşallah. sağlıkla gelsinler... senin ilk bebeğin miydi? sanki ikinciydi değil mi? bir de oğlun vardı galiba yanlış mı hatırlıyorum yoksa?Dinlen canim dinlen iyi olur senin icin,
Benm dun dr kontrolum vardi dr kiza benzetti ,arasi bombostu dr demeden ben bakin bos kiz dedim..
Bi daha sefere kesin soylerim dedi..
Saglikla gelsinler de canim ne istenir baska..
hayırlısı olsun inşallah. sağlıkla gelsinler... senin ilk bebeğin miydi? sanki ikinciydi değil mi? bir de oğlun vardı galiba yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
ikinci kısmını tutturmuşum. :) bize de doktor ilk erkek dedi. erkek fikrine alıştık. uzun süre erkek olarak bildik. sonra başka doktor kız dedi nitekim kızmış. adapte olamadık bir süre kıza. ama şimdi çok mutluyum şükür. çok güzel arkadaş olacaklarını düşünüyorum. hayatta yalnız kalmayacaklar. hep dost olacaklar inşallah. kız ya da erkek sağlıkla gelsinler.Canim ikinci bebegim 4 yasinda kizim var...
ikinci kısmını tutturmuşum. :) bize de doktor ilk erkek dedi. erkek fikrine alıştık. uzun süre erkek olarak bildik. sonra başka doktor kız dedi nitekim kızmış. adapte olamadık bir süre kıza. ama şimdi çok mutluyum şükür. çok güzel arkadaş olacaklarını düşünüyorum. hayatta yalnız kalmayacaklar. hep dost olacaklar inşallah. kız ya da erkek sağlıkla gelsinler.
senin var mıydı öyle değişik olsun, erkek olsun isteğin?
Yokk canimm ben oyle su olsun bu olsun die bi istekte bulunmadim...Sukrediyorum varligina...
Ama esimin aile buyukleri babaannesi dedesi ve kayinbabam resmen erkek delisi,
Suan 8. Kiz torun geliyor...hamile oldugumu ogrendiklerinden beri bari bu erkek olsun die die bi hal oldularr...
Bende buna cook sinir oldugum icin inadina kizim olsun istedim.
Dun babaanneyi aradim inanmiyor,bugun aradi ,bi daha soyle dr ne dedi kesin mi belki erkek olur belki doner die,gece uyuyamamis o kadar..
Hiccc iplemiyorum lafimi soyleyip geciyorum..
Yaa eltimin 3.kizi dogdu gecen yaz hep kiz dendi zaten dogcak hala bi umut haldelerdi dogduu soruyorlardi...simdi 6 aylik oldu
Bebegime ayni erkek gibi deyip erkek ismiyle hitap ediyor...o kadar takmis yani.
Cook sukur zorlu surecleri atlatmissiniz canimm..insan o donemde kırılıyor evet,ama bosver kuzularimiz uzulmesin....bu insanlar da beni öldürecek. 8 erkek torun olsa kız isteyecekler miydi acaba? yoksa soyumuz namımız yürüyor diye sevinecekler miydi. ben en çok buna kızıyorum. hepsi erkek olsa kimse ses çıkarmıyor. niye hala kız çocukları değersiz görülüyor merak ediyorum. eskidenmiş soy, miras derdi. şimdi kadın da erkek de eşit yaşıyor. ne güzel umursamamışsın. sağlıkla gelsin yavrun. hem dost hem evlat olsunlar sana.
ben kendi ailemde cinsiyet ile ilgili hayatım boyunca tek yorum duymadım. ama benim eşimin de ailesi daha ziyade ananesi erkek delisi. hayvanın bile erkeğini sever. :) eşim de ananesine hasta. ölmeden erkek torun görsün istiyor. nolacaksa artık bilmiyorum. doktor kesin erkek deyince havaya girdi. kıza dönünce şoka girdi. en baştan kız dese doktor allah var sorun etmezdi ama erkek fikrine alışıp sevinince kızı bir süre kabullenemedi. o ara üzdü beni. çok ağladım. sonra bebekle ilgili sorun yaşadık bir sürü. o ara çok üzüldü. kendini suçladı hep. sonra bebek de normale döndü eşim de normale döndü. hatasını anladı güya ama kimse umurumda değil. sadece eşime alındım o dönem. yoksa insanlar bu da mı kız ayyyy üçüncüye erkek olur inşallah diyorlar. ağızlarına kürekle vurasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?