Acaba onlarinda mi esleri yasak getirdi :)Bilmiyorum ki ama cogu yazmiyo
Hayirlisiyla al kucagina canimArkadaslr ben uzun zamndr yokum paketm bitti yenileyemedm şuan vifidn girdm bizmde cinsiyet kesinleşti erkek
Bence olacak sence olur mu :)Ay,harika oluyo bole kiz cok tatli olmuss bakalim izimizmi oglumuzmu cok olucak degisen cinsiyetlerimi olucakmi merakla bekliyorum :)
Rasgele birkacina baktim baska gruplara yazmislar kuzum takipten ciktilar sanirimAcaba onlarinda mi esleri yasak getirdi :)
Kendilero bilir hayatimmRasgele birkacina baktim baska gruplara yazmislar kuzum takipten ciktilar sanirim
Aynen canm gecmis olsun aman dikkat et kendine girdikce yazarsin :)Kendilero bilir hayatimm
Ben bu aralar hastayim pek giremedim
Ama biz bize yeteriz sıkinti yok
Maksat konusmak arada dertlesmek degil mi
Bencede olir bakalim hadiBence olacak sence olur mu :)
Simdi anne karninda em em sikilir annesi dogunca,almaz yone walla,bende cok begeniyorum ama oglan almadi insallah bunu,zorla alistiricamBide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Cnm bnm,allah,anali babali buyutsun oglusunuzu size bagislasin :)Arkadaslr ben uzun zamndr yokum paketm bitti yenileyemedm şuan vifidn girdm bizmde cinsiyet kesinleşti erkek
Bide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Teşkr ederiz ablası ❤Oy oyy masallahhh,nasilda tatli ..nasilda sevdim onu...
Kuzuuum benimmm.....
Hayirli olsun prensesin annesi..
Kuzuuu maşallahh süpanallah kızınaa allahm sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsnTeşkr ederiz ablası ❤
Teşkr ederm bitanem Allahım cümlemize nasip etsin ❤Kuzuuu maşallahh süpanallah kızınaa allahm sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsn
Amiin inşallah kuzumm naslsn. Çok şanslısın bliyomusun 2 kızın olacak maşallahTeşkr ederm bitanem Allahım cümlemize nasip etsin ❤
İyiyim canım Allah razı olsun sen nasılsjn nasıl gidiyor hamd olsun kızımın kızkardeşi bacısı canı olacak dertleşecek birbirlerinin kapılarını çalacaklar teyze olacaklar inşallah büyük kızım 12 sinin içinde arada baya yaş farkı var ama olsun elim ayağım olacak şimdi yavrum Allahım ömrümden ömür versin kızlarımaAmiin inşallah kuzumm naslsn. Çok şanslısın bliyomusun 2 kızın olacak maşallah
Çok şükür iyiym canmm ne güzel. Kız kardeş çok gzl valla bnmde var 7 yaşnda aramzda 17 yaş var ama iyikide olmuş diyorm şimdiden bile ben üzüldüğümde oda üzülüyorİyiyim canım Allah razı olsun sen nasılsjn nasıl gidiyor hamd olsun kızımın kızkardeşi bacısı canı olacak dertleşecek birbirlerinin kapılarını çalacaklar teyze olacaklar inşallah büyük kızım 12 sinin içinde arada baya yaş farkı var ama olsun elim ayağım olacak şimdi yavrum Allahım ömrümden ömür versin kızlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?