Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz

Eklentiler

• IMG-20170315-WA0006.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
Bide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Simdi anne karninda em em sikilir annesi dogunca,almaz yone walla,bende cok begeniyorum ama oglan almadi insallah bunu,zorla alistiricam

Amiin inşallah kuzumm naslsn. Çok şanslısın bliyomusun 2 kızın olacak maşallah
İyiyim canım Allah razı olsun sen nasılsjn nasıl gidiyor hamd olsun kızımın kızkardeşi bacısı canı olacak dertleşecek birbirlerinin kapılarını çalacaklar teyze olacaklar inşallah büyük kızım 12 sinin içinde arada baya yaş farkı var ama olsun elim ayağım olacak şimdi yavrum Allahım ömrümden ömür versin kızlarıma

Çok şükür iyiym canmm ne güzel. Kız kardeş çok gzl valla bnmde var 7 yaşnda aramzda 17 yaş var ama iyikide olmuş diyorm şimdiden bile ben üzüldüğümde oda üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…