Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Kuzum bende ins emzik emdirmek istemiom tam aksi esimin tarafi hep emzikli bebekler bizim taraftaki bebekler emzik emmedi hic saglikli olmasina cok sevindim benim bebek hic agzini eline goturmuyo ultrasonda

Bide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Ayy o parmağa o yüze maşallah tebareke Allah... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Buyuk ablamla benim aramdada 12 yas var amaarkadas saniyolar bizi canim ablam biraz kucuk ben biraz buyuk gozukuyomusum kizin cok sansli kiz kardes gibisi yok

Merhaba kızlar nasılsınız cinsiyetimiz kesinleşti artık ,,, bgn detaylıda gördük kızımız olacak yuvamıza Güneş doğacak inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin
canim gozun aydin..insallah sag salim prensesini kucagina alirsin...benimde 3 yasinda bi kizim var..bizde iki hafta sonra cinsiyetini ogrenicez insalllah..

Merhaba kızlar nasılsınız cinsiyetimiz kesinleşti artık ,,, bgn detaylıda gördük kızımız olacak yuvamıza Güneş doğacak inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin
canim gozun aydin..insallah sag salim prensesini kucagina alirsin...benimde 3 yasinda bi kizim var..bizde iki hafta sonra cinsiyetini ogrenicez insalllah..

Günaydın kıxlar nasılsınız bgn pazar ve ben yine nöbete gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…