Kuzum bende ins emzik emdirmek istemiom tam aksi esimin tarafi hep emzikli bebekler bizim taraftaki bebekler emzik emmedi hic saglikli olmasina cok sevindim benim bebek hic agzini eline goturmuyo ultrasondaBide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Ayy o parmağa o yüze maşallah tebareke Allah... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Bide sürekli parmak emiyoruz canlar ,, ablası hiç emzik kullanmadı Güneşimiz emzik kullanacak rengarenk ay çok imreniyordum emzikli bebeklere çok şükür sağlıklı dedi doktorumuz
Günayyydııınnnn
Buyuk ablamla benim aramdada 12 yas var amaarkadas saniyolar bizi canim ablam biraz kucuk ben biraz buyuk gozukuyomusum kizin cok sansli kiz kardes gibisi yokİyiyim canım Allah razı olsun sen nasılsjn nasıl gidiyor hamd olsun kızımın kızkardeşi bacısı canı olacak dertleşecek birbirlerinin kapılarını çalacaklar teyze olacaklar inşallah büyük kızım 12 sinin içinde arada baya yaş farkı var ama olsun elim ayağım olacak şimdi yavrum Allahım ömrümden ömür versin kızlarıma
çooook teşekkur ederim canim benim inşallh hepimz saglikla sihhatli kucagimza alirizCnm bnm,allah,anali babali buyutsun oglusunuzu size bagislasin :)
İnslah kuzumçooook teşekkur ederim canim benim inşallh hepimz saglikla sihhatli kucagimza aliriz
canim gözun aydin..insallag sag salim oglusunu kucagina alirsin..Arkadaslr ben uzun zamndr yokum paketm bitti yenileyemedm şuan vifidn girdm bizmde cinsiyet kesinleşti erkek
canim gozun aydin..insallah sag salim prensesini kucagina alirsin...benimde 3 yasinda bi kizim var..bizde iki hafta sonra cinsiyetini ogrenicez insalllah..Merhaba kızlar nasılsınız cinsiyetimiz kesinleşti artık ,,, bgn detaylıda gördük kızımız olacak yuvamıza Güneş doğacak inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin
canim gozun aydin..insallah sag salim prensesini kucagina alirsin...benimde 3 yasinda bi kizim var..bizde iki hafta sonra cinsiyetini ogrenicez insalllah..Merhaba kızlar nasılsınız cinsiyetimiz kesinleşti artık ,,, bgn detaylıda gördük kızımız olacak yuvamıza Güneş doğacak inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin
canim benim cok sagol inşallah allah herkesin gönlundn geceni saglikli bi sekilde nasip edercanim gözun aydin..insallag sag salim oglusunu kucagina alirsin..
Kızlar bn biraz geride kaldm sanırım benm cinsiyet erkekBenimki de kiz canimm
canim hayirli olsun...sag salim kucagina alirsin canimKızlar bn biraz geride kaldm sanırım benm cinsiyet erkek
Amin canım insallah hepimiz sağ salim kucagımıza alalım miniklerimizicanim hayirli olsun...sag salim kucagina alirsin canim
Bende hastayım grip oldummKizlar nerelerde yahu jerkezinde benim gibi dislerimi,agriyoo
Kalsiyum eksikliğindendir canım. Bol bol yoğurt yeKizlar nerelerde yahu jerkezinde benim gibi dislerimi,agriyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?