- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
iyidir canımm sükür sen naslsın nası gidiyorNbr kizcelerim :)
iyiyizz canım sen naslsınnKizlar nasilsiniz tlf bozuktu giremedim hic be var ne yok bakalimm
arada bir oluyor :) hatta hergün ama asiri degil cok sükürWalla kuzular ben cok bas agrisi,cekiyorum yaya cildirdimsizinde bas agrisi warmi budiyorum ne bicim bir agridir yahu
Günaydın canım bundan 1 ay öncesi bende cok cektim baş ağrısından... Tansiyonun yükseliyor olabilir... Benimkisi yorgunluktan ve ofis ortamında havasızlıktan oluyordu ama belki de tansiyonum yükseliyordu bilemiyorum ama şu sıralar iyiyimWalla kuzular ben cok bas agrisi,cekiyorum yaya cildirdimsizinde bas agrisi warmi budiyorum ne bicim bir agridir yahu
Berbat bisey yaGünaydın canım bundan 1 ay öncesi bende cok cektim baş ağrısından... Tansiyonun yükseliyor olabilir... Benimkisi yorgunluktan ve ofis ortamında havasızlıktan oluyordu ama belki de tansiyonum yükseliyordu bilemiyorum ama şu sıralar iyiyim
Aynen öyle ya... benimki enseden giren bir ağrıydı başım çok ağır geliyordu vücuduma... Hamilelikte normalmişBerbat bisey ya
Dewamli olmasi benim basimi yiyen ya ee,sen,nasilsin kuzucugum :)Aynen öyle ya... benimki enseden giren bir ağrıydı başım çok ağır geliyordu vücuduma... Hamilelikte normalmiş
Bende iyiyim canım işe gelesim yok ama daha çalışmam lazımDewamli olmasi benim basimi yiyen ya ee,sen,nasilsin kuzucugum :)
Az kaldi,sabir canim bnm ya kafama takildi dun benim hemsite sradi asiasla,icin cagirdi erken degilmi ua ?Bende iyiyim canım işe gelesim yok ama daha çalışmam lazım
Kacıncı haftadasın ki? Tetanoz için mi çağırdı? Ben ilk aşımı 24. haftamda olmuşum hesapladım da 2. de 1 ay sonraAz kaldi,sabir canim bnm ya kafama takildi dun benim hemsite sradi asiasla,icin cagirdi erken degilmi ua ?
Canm izne ayrilsana 32 haftalik olmussunBende iyiyim canım işe gelesim yok ama daha çalışmam lazım
Canım pazartesi günü raporu almaya gideceğim ama bebeğime daha fazla zaman ayırabilmek adına son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum, geri işe döneceğim çünkü. Çok ağırlaşmazsam o zamana kadar planım bu yöndeCanm izne ayrilsana 32 haftalik olmussun
kızlar benimde başım cok agrıyorya hic geçmiyor sabah kalkıyorum yine ağrı varBerbat bisey ya
Canım çok ağrıyorsa parol iç bence. Ben öyle yapıyordum yani. Mecburenkızlar benimde başım cok agrıyorya hic geçmiyor sabah kalkıyorum yine ağrı var
bende dayanmaya calısıyorum parol var ama iyice rahatsız edene kdar icmeyim diyormda böyle dvam ederse icecemCanım çok ağrıyorsa parol iç bence. Ben öyle yapıyordum yani. Mecburen
Canım bende sevmiyorum ilaç kullanmayı ama ne işimi yapabiliyorum ne huzurum yerinde oluyor. Mecburen içiyorum yani. Dayanamazsan al bi tanebende dayanmaya calısıyorum parol var ama iyice rahatsız edene kdar icmeyim diyormda böyle dvam ederse icecembasım kendime ağır geliyor sanki
evett öyle yapıcam kaç gündür mutfagı dip bucak temizlemeyi dsünüyorm yavas yavas bahar temizligini bitiririm diyorm ama başımın agrısından bisi yapmayı canım istemediiCanım bende sevmiyorum ilaç kullanmayı ama ne işimi yapabiliyorum ne huzurum yerinde oluyor. Mecburen içiyorum yani. Dayanamazsan al bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?