Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar nasilsiniz tlf bozuktu giremedim hic be var ne yok bakalimm

Canlaar ne zamandır girmiyorum napıyosunuz nasılsınıızzz??
Umya cinsiyeti ögrendin mi kuzumm

Walla kuzular ben cok bas agrisi,cekiyorum yaya cildirdim sizinde bas agrisi warmi budiyorum ne bicim bir agridir yahu
Günaydın canım bundan 1 ay öncesi bende cok cektim baş ağrısından... Tansiyonun yükseliyor olabilir... Benimkisi yorgunluktan ve ofis ortamında havasızlıktan oluyordu ama belki de tansiyonum yükseliyordu bilemiyorum ama şu sıralar iyiyim

Berbat bisey ya

Az kaldi,sabir canim bnm ya kafama takildi dun benim hemsite sradi asiasla,icin cagirdi erken degilmi ua ?
Kacıncı haftadasın ki? Tetanoz için mi çağırdı? Ben ilk aşımı 24. haftamda olmuşum hesapladım da 2. de 1 ay sonra

Canm izne ayrilsana 32 haftalik olmussun
Canım pazartesi günü raporu almaya gideceğim ama bebeğime daha fazla zaman ayırabilmek adına son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum, geri işe döneceğim çünkü. Çok ağırlaşmazsam o zamana kadar planım bu yönde

bende dayanmaya calısıyorum parol var ama iyice rahatsız edene kdar icmeyim diyormda böyle dvam ederse icecem basım kendime ağır geliyor sanki
Canım bende sevmiyorum ilaç kullanmayı ama ne işimi yapabiliyorum ne huzurum yerinde oluyor. Mecburen içiyorum yani. Dayanamazsan al bi tane

Canım bende sevmiyorum ilaç kullanmayı ama ne işimi yapabiliyorum ne huzurum yerinde oluyor. Mecburen içiyorum yani. Dayanamazsan al bi tane
evett öyle yapıcam kaç gündür mutfagı dip bucak temizlemeyi dsünüyorm yavas yavas bahar temizligini bitiririm diyorm ama başımın agrısından bisi yapmayı canım istemedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…