Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Walla kuzular ben cok bas agrisi,cekiyorum yaya cildirdim sizinde bas agrisi warmi budiyorum ne bicim bir agridir yahu
Bendede acayip oluyo ya resmen zonkluyo, namazda basimi secdeden kaldirirken zonklamasndan gozumu kisarak kaldiriyorum resmen, bu haftalarda olan cokmus 15 haftakik olduk senin kacti kuzum

yani duvarla yazisiyormusum gibi. Soru soruyorlar cevapliyoruz geri dönen yok. Birdahada yazmam!
Bende olsam bende kizardim ama topige yeni yeni yazmaya baslandiginda olabiliyo bnde ilk geldigimde oluyodu bazen ama muhabbete iyice girdikce acildi muhabbet, yaz sen yine bundan sonra cevp gelmezse bidaha kız :*

Cok zor olur cnm bn gunum dolar dolmaz kacicam isden

İyi aksamlarr kuzularrr ve annisleri nasilsiniz?bayadir bende yazmiyordum.
Ara ara benimde bas agrilarim oluyor,zonklama seklinde...
Ya suara bi anda kendimi sismis gibi hissediyorum,gobegimde portleme oldu

kızlar benim midem cok yanıyor yani nasıl anlatsam midemde bi tuhaflk var beni cok rahatsız ediyo bulantı degil baska bisi doktora gitcem ne diyiip nası anlatcagımıda blemiyorm

İyi aksamlarr kuzularrr ve annisleri nasilsiniz?bayadir bende yazmiyordum.
Ara ara benimde bas agrilarim oluyor,zonklama seklinde...
Ya suara bi anda kendimi sismis gibi hissediyorum,gobegimde portleme oldu
Aynen kuzum benimde sanki cikti gobusum

Yarin randevum var dua edin ogreniyim cinsiyetini insaAllah

Ogrenirsin insallah canimm...ben 14 haftalikken ogrendim dr kiza benziyor dedi. :)
Ay hadi hayılısı İnsaAllah, USG göre 16 haftalığız kesim görür benziyo demez İnsaAllah bu seferde acaba değişirmi sorusu olmasın kafamda

Ay hadi hayılısı İnsaAllah, USG göre 16 haftalığız kesim görür benziyo demez İnsaAllah bu seferde acaba değişirmi sorusu olmasın kafamda
Ben benziyora takilmadim kizima ,begendigim kiyafetleri bile almaya basladim,hatta ablasinn butun kucukluklerini bile ayirdim ben o kadar kaptirdim kendimi .
Bana kiza benziyor bi daha ki gelisinde daha net olur demisti...
Degismez heralde demi
Nisan 5 te gidecegim az kaldi sayilir..
Randevun kactaydi canim.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…