İnş faydası olur geçer ağrın canımevett öyle yapıcam kaç gündür mutfagı dip bucak temizlemeyi dsünüyorm yavas yavas bahar temizligini bitiririm diyorm ama başımın agrısından bisi yapmayı canım istemedii
saol cnm ins senindeİnş faydası olur geçer ağrın canım
Bendede acayip oluyo ya resmen zonkluyo, namazda basimi secdeden kaldirirken zonklamasndan gozumu kisarak kaldiriyorum resmen, bu haftalarda olan cokmus 15 haftakik olduk senin kacti kuzumWalla kuzular ben cok bas agrisi,cekiyorum yaya cildirdimsizinde bas agrisi warmi budiyorum ne bicim bir agridir yahu
Merhaba canm ben uzun zamandir yoktum :))Ben bu Topicte nedense hep kendi kendime yazisiyorum. !
yani duvarla yazisiyormusum gibi. Soru soruyorlar cevapliyoruz geri dönen yok. Birdahada yazmam!Merhaba canm ben uzun zamandir yoktum :))
Yazdigina cevapmi verilmiyo onami kizdin canim
Bende olsam bende kizardim ama topige yeni yeni yazmaya baslandiginda olabiliyo bnde ilk geldigimde oluyodu bazen ama muhabbete iyice girdikce acildi muhabbet, yaz sen yine bundan sonra cevp gelmezse bidaha kız :*yani duvarla yazisiyormusum gibi. Soru soruyorlar cevapliyoruz geri dönen yok. Birdahada yazmam!
Ne sordun kız ben görmedim vallahiBen bu Topicte nedense hep kendi kendime yazisiyorum. !
Cok zor olur cnm bn gunum dolar dolmaz kacicam isdenCanım pazartesi günü raporu almaya gideceğim ama bebeğime daha fazla zaman ayırabilmek adına son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum, geri işe döneceğim çünkü. Çok ağırlaşmazsam o zamana kadar planım bu yönde
Dayanabildiğim yere kadar artıkCok zor olur cnm bn gunum dolar dolmaz kacicam isden
Eve gidicem çok mutluyumNapıyonuz kızlaaar nasılsınz
Canim Allah kolaylik versin ins hepimize :)Dayanabildiğim yere kadar artıkÖnümden böyle deme bi de kaçasım var zaten
Aynen kuzum benimde sanki cikti gobusumİyi aksamlarr kuzularrr ve annisleri nasilsiniz?bayadir bende yazmiyordum.
Ara ara benimde bas agrilarim oluyor,zonklama seklinde...
Ya suara bi anda kendimi sismis gibi hissediyorum,gobegimde portleme oldu
Ogrenirsin insallah canimm...ben 14 haftalikken ogrendim dr kiza benziyor dedi. :)Yarin randevum var dua edin ogreniyim cinsiyetini insaAllah
Ay hadi hayılısı İnsaAllah, USG göre 16 haftalığız kesim görür benziyo demez İnsaAllah bu seferde acaba değişirmi sorusu olmasın kafamdaOgrenirsin insallah canimm...ben 14 haftalikken ogrendim dr kiza benziyor dedi. :)
Ben benziyora takilmadim kizima ,begendigim kiyafetleri bile almaya basladim,hatta ablasinn butun kucukluklerini bile ayirdim ben o kadar kaptirdim kendimi .Ay hadi hayılısı İnsaAllah, USG göre 16 haftalığız kesim görür benziyo demez İnsaAllah bu seferde acaba değişirmi sorusu olmasın kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?