- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Hayirlisi ins canim hakkinda ve hepimizin hakkindaevet canm kirmizilarida gordm :)
Canim benimde ultrasona gore suan 31 kusur haftalik gozukuyo ama 28.4 gunluk gelisimi onde gidiyormus bu dogum haftasini etkilemiyor bebegin ileride olmasi daha saglikli yinede tam anlamiyla kac haftalik oldugunu hormon testlerinin sonucuyla bulabilirsiniz hgcye baktirin soru isareti kalmazSen başka bir doktora git canım
Hoşgeldin kuzuummm nasilsinnKizzlarrr benn geldimm
Canim nasilsin bebeisin cinsiyetini ogrendinmi :)Hoşgeldin kuzuummm nasilsinn
Iyiyim elhamdulillah kuzum yok ya gidemedik dr a hayırlısı olsun insaAllahCanim nasilsin bebeisin cinsiyetini ogrendinmi :)
Ins cnmIyiyim elhamdulillah kuzum yok ya gidemedik dr a hayırlısı olsun insaAllah
Hayrli olsn canimhanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum oluyor
Hayirli olsun canim kiz evlat cok guzel☺Kizlar nasilsiniz ,uzun zamsn sonra bugun dra gittik ,bebegim gayet iyi dedi.bi onceki de kiza benziyor demisti ,simdi kesin kiz dedi..
20.haftadan sonra artik hareketlerini hissedebilirsin dedi,ama ben uzun zamandir hissediyorum ,inanmadi ama hissediyorum yani
sagolasin canimHayrli olsn canim
ne güzel bende hep kız istemiştim ama bir oğlan daha geliyor bana :)Kizlar nasilsiniz ,uzun zamsn sonra bugun dra gittik ,bebegim gayet iyi dedi.bi onceki de kiza benziyor demisti ,simdi kesin kiz dedi..
20.haftadan sonra artik hareketlerini hissedebilirsin dedi,ama ben uzun zamandir hissediyorum ,inanmadi ama hissediyorum yani
2. görüntüdeki pipi mihanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum oluyor
aynen canım pipi yani eğer kordon falan değilse Dr öyle dedi suanlik erkek bekliyoruz ama kendini kesin alıştırma 16.haftada gel iyice netleşir dedi :))2. görüntüdeki pipi miHayırlı olsun tebrik ederim
Ay maşallahaynen canım pipi yani eğer kordon falan değilse Dr öyle dedi suanlik erkek bekliyoruz ama kendini kesin alıştırma 16.haftada gel iyice netleşir dedi :))
ben eşim ablasi kız istiyordu ama abisinin gönlüne göre oldu :))
sagolasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?