- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Dayanamadım salı gününe aldım randevu bakalım ya hayırlısıcanim bencede gitme..ben 16 +5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktim..ama cinsiyetini ogrenemedik halen..
canim bencede gitme..ben 16 +5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktim..ama cinsiyetini ogrenemedik halen..
Ne güzel canım cokk sevindim :)Sağol canım valla çok merak ediyordum sonunda gösterdi kardeslerimde erkek istemiştim hep Allah çocuğumda nasip etti
Neber kuzum nasilsinNe güzel canım cokk sevindim :)
İyiyim canımm sen nasılsın? Kaç haftalık oldunuzNeber kuzum nasilsin
canim insalllah ogrenirsiniz.Dayanamadım salı gününe aldım randevu bakalım ya hayırlısıgörumcem gideriz beraber dedi onun için aldım yoksa eşimin izni yok , salı günüde 16+6 olucaz söyler inşaAllah ya
canim doktor 18 haftaliksin dediginde ben sok oldum..yok dedi ben 16+5 gunlugum..yok dedi ultrasyonda oyle gozukuyor dedi..insalllah sag salim kucagimiza aliriz insalllah.Canim hep 1-2 hafta ileri geri atani duydumda senin ki masallah baya bi anda buyumus,cok ileri atmis.
Hep aynı doktora mı gidiyorsun? Bunu bir önceki muayeneni yapan doktor mu söyledi yani..canim doktor 18 haftaliksin dediginde ben sok oldum..yok dedi ben 16+5 gunlugum..yok dedi ultrasyonda oyle gozukuyor dedi..insalllah sag salim kucagimiza aliriz insalllah.
evet canim hep ayni doktora gidiyorum..hep gittigimde haftalarim dogru cikiyordu..bu sefer gittigimde farkli cikti..Hep aynı doktora mı gidiyorsun? Bunu bir önceki muayeneni yapan doktor mu söyledi yani..
Ben 12 haftalıkken gitmiştim göstermemişti sonra 16. Haftada gittim gösterdi. Erkek genelde erken gosterirmis derler ama sen bilirsin için nasıl rahat edecekse o zaman git canım :)Ayy 2 defa gittik ikisindede boş bos geri döndük eşimin izni sorun oluyo tek basimada gidemiyorum dr 1 ay sonra gel demişti 1 ay sonra gitmiş olcam hem bidaha git gel olmasın inşaAllah
Ultrason cihazı değişmiş olabilir mi acaba diye düşündüm de.. Dur bakalım vardır bir hata. Bir sonraki ay ne dicek.evet canim hep ayni doktora gidiyorum..hep gittigimde haftalarim dogru cikiyordu..bu sefer gittigimde farkli cikti..
evet canim tesekkurederim cok sukur tasidk ❤Gozun aydin kuzum :) evini tasimissin
evet canm kirmizilarida gordm :)En guzeli canim stres yapma yasinda genc hem :)
canim sanmiyorum degistigine..ben ozele gidiyorim..bakalim bu hafta gide bilirsem baska doktora gidicem bakalim o ne diyecek..belki cinsiyetinide ogreniriz.Ultrason cihazı değişmiş olabilir mi acaba diye düşündüm de.. Dur bakalım vardır bir hata. Bir sonraki ay ne dicek.
Neden değişmesin canım, benim son muayenemde değişmişti ultrason cihazı daha gerçeğe yakın görüntü aldı mesela doktor. Ama kendisi söyledi cihazın değiştiğini. Haftamda normal seyrinde devam ediyordu bir sorun olmadı.canim sanmiyorum degistigine..ben ozele gidiyorim..bakalim bu hafta gide bilirsem baska doktora gidicem bakalim o ne diyecek..belki cinsiyetinide ogreniriz.
yoksa olabilir o zaman..doktor bize bisey demedi..bu hafta baska doktora gidicem..o zaman belli olur.Neden değişmesin canım, benim son muayenemde değişmişti ultrason cihazı daha gerçeğe yakın görüntü aldı mesela doktor. Ama kendisi söyledi cihazın değiştiğini. Haftamda normal seyrinde devam ediyordu bir sorun olmadı.
Git canım aklında soru işareti kalmasın. Böyle durumlarda tek doktorla yetinme bencedeyoksa olabilir o zaman..doktor bize bisey demedi..bu hafta baska doktora gidicem..o zaman belli olur.
canim doktor bebegi olcerek bana haftadisini soyluyor..dusun 9 eyluldu dogumum..bu ultrosyon kagidinda 4 eylul yaziyordu..bebegin kilosu 196 gr cikti..Git canım aklında soru işareti kalmasın. Böyle durumlarda tek doktorla yetinme bencedeBir de ulrason cihazına sat tarihini yanlış girmiş olabilir mi doktor
Sen başka bir doktora git canımcanim doktor bebegi olcerek bana haftadisini soyluyor..dusun 9 eyluldu dogumum..bu ultrosyon kagidinda 4 eylul yaziyordu..bebegin kilosu 196 gr cikti..
bencedeSen başka bir doktora git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?