Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim bencede gitme..ben 16 +5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktim..ama cinsiyetini ogrenemedik halen..
Dayanamadım salı gününe aldım randevu bakalım ya hayırlısı görumcem gideriz beraber dedi onun için aldım yoksa eşimin izni yok , salı günüde 16+6 olucaz söyler inşaAllah ya

Canim hep 1-2 hafta ileri geri atani duydumda senin ki masallah baya bi anda buyumus,cok ileri atmis.
canim doktor 18 haftaliksin dediginde ben sok oldum..yok dedi ben 16+5 gunlugum..yok dedi ultrasyonda oyle gozukuyor dedi..insalllah sag salim kucagimiza aliriz insalllah.

canim doktor 18 haftaliksin dediginde ben sok oldum..yok dedi ben 16+5 gunlugum..yok dedi ultrasyonda oyle gozukuyor dedi..insalllah sag salim kucagimiza aliriz insalllah.
Hep aynı doktora mı gidiyorsun? Bunu bir önceki muayeneni yapan doktor mu söyledi yani..

Ayy 2 defa gittik ikisindede boş bos geri döndük eşimin izni sorun oluyo tek basimada gidemiyorum dr 1 ay sonra gel demişti 1 ay sonra gitmiş olcam hem bidaha git gel olmasın inşaAllah
Ben 12 haftalıkken gitmiştim göstermemişti sonra 16. Haftada gittim gösterdi. Erkek genelde erken gosterirmis derler ama sen bilirsin için nasıl rahat edecekse o zaman git canım :)

evet canim hep ayni doktora gidiyorum..hep gittigimde haftalarim dogru cikiyordu..bu sefer gittigimde farkli cikti..
Ultrason cihazı değişmiş olabilir mi acaba diye düşündüm de.. Dur bakalım vardır bir hata. Bir sonraki ay ne dicek.

Ultrason cihazı değişmiş olabilir mi acaba diye düşündüm de.. Dur bakalım vardır bir hata. Bir sonraki ay ne dicek.
canim sanmiyorum degistigine..ben ozele gidiyorim..bakalim bu hafta gide bilirsem baska doktora gidicem bakalim o ne diyecek..belki cinsiyetinide ogreniriz.

canim sanmiyorum degistigine..ben ozele gidiyorim..bakalim bu hafta gide bilirsem baska doktora gidicem bakalim o ne diyecek..belki cinsiyetinide ogreniriz.
Neden değişmesin canım, benim son muayenemde değişmişti ultrason cihazı daha gerçeğe yakın görüntü aldı mesela doktor. Ama kendisi söyledi cihazın değiştiğini. Haftamda normal seyrinde devam ediyordu bir sorun olmadı.

yoksa olabilir o zaman..doktor bize bisey demedi..bu hafta baska doktora gidicem..o zaman belli olur.

yoksa olabilir o zaman..doktor bize bisey demedi..bu hafta baska doktora gidicem..o zaman belli olur.
Git canım aklında soru işareti kalmasın. Böyle durumlarda tek doktorla yetinme bencede Bir de ulrason cihazına sat tarihini yanlış girmiş olabilir mi doktor

Git canım aklında soru işareti kalmasın. Böyle durumlarda tek doktorla yetinme bencede Bir de ulrason cihazına sat tarihini yanlış girmiş olabilir mi doktor
canim doktor bebegi olcerek bana haftadisini soyluyor..dusun 9 eyluldu dogumum..bu ultrosyon kagidinda 4 eylul yaziyordu..bebegin kilosu 196 gr cikti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…