- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
Ama bana değişmez gibi geliyor resmen pipi sallanıyorAy maşallahO zaman kesin konusma canım her an değişebilir Gönlünüze göre olsun inşallah...
Evet canım, ilk çocukAma bana değişmez gibi geliyor resmen pipi sallanıyor
senin kız galiba canım?ilk mi?
ne güzel canım bence insanın ilk çocuğunun kız olması çok güzel kızım 2009 lu oğlum 2013 lu kızımla arkadaş gibiyiz benim en iyi dostumEvet canım, ilk çocuk
Ne güzel... Bende aynı fikirdeyim, arkadaş gibi olacağız büyüyünce çok güzel olacakne güzel canım bence insanın ilk çocuğunun kız olması çok güzel kızım 2009 lu oğlum 2013 lu kızımla arkadaş gibiyiz benim en iyi dostum
aynen öyle canım küçük anne resmen çok seviyor kardeşini bunuda sabırsızlıkla bekliyorNe güzel... Bende aynı fikirdeyim, arkadaş gibi olacağız büyüyünce çok güzel olacakBir oğlan bir kızınız var ne güzel bu bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah gönlünüze göre
Maşallahaynen öyle canım küçük anne resmen çok seviyor kardeşini bunuda sabırsızlıkla bekliyor
inşallah canım amin
aynen öyle canim :))MaşallahSana da yardımcı olur ne güzel
Hayirli olsun canim oglusun :)hanımlaaaar benimki cinsiyeti gösterdii
bir oğlum oluyor
Senin bi kizin bi oglun vardi bu 3. Dimi :)ne güzel bende hep kız istemiştim ama bir oğlan daha geliyor bana :)
sagolasin canim :))Hayirli olsun canim oglusun :)
Kac haftalik canimsagolasin canim :))
erken gösterdi beklemiyordum
aynen canımSenin bi kizin bi oglun vardi bu 3. Dimi :)
Ins benimde bi kizim olur ilerde canim ben ilkini kiz istiyodum kizlarin buyuk olmasi daha bi hosuma gidiyo ama nasip ne guzel iki meyvedende tatmissinaynen canım
2009lu kızım
2o13 lu oğlum var :))
üçüncüde erkek olacak sonradan değişmezse double erkek annesi oluyorum artik
3 gun sonra 13 haftalık olacağız canım:)Kac haftalik canim
aynen canım bencede insanın ilk kızı olmali kızların büyük olması daha iyi güzel oluyor kızınla birlikte sende büyüyorsun:))Ins benimde bi kizim olur ilerde canim ben ilkini kiz istiyodum kizlarin buyuk olmasi daha bi hosuma gidiyo ama nasip ne guzel iki meyvedende tatmissin
Masallah ins hayirlisiyla kucagina al canim :)3 gun sonra 13 haftalık olacağız canım:)
Olsun bi kizin var sonucta canim saglikli hayirli olsun daaynen canım bencede insanın ilk kızı olmali kızların büyük olması daha iyi güzel oluyor kızınla birlikte sende büyüyorsun:))
ücuncuyude kız istiyordum ama sağlık olsun
Amin canım inşallah şu 6 ayı sağlıkla bitirelim başka şey istemem...doktor bebek tutunmuş ama aşağıda duruyor dedi kafam takıldı..Masallah ins hayirlisiyla kucagina al canim :)
Amin inşallah canımOlsun bi kizin var sonucta canim saglikli hayirli olsun da
Canim cok zorlama kendini Allahin izniyle bise olmaz ins bide iliskiden kacin asagidaysa bi sureAmin canım inşallah şu 6 ayı sağlıkla bitirelim başka şey istemem...doktor bebek tutunmuş ama aşağıda duruyor dedi kafam takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?