Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel canım bence insanın ilk çocuğunun kız olması çok güzel kızım 2009 lu oğlum 2013 lu kızımla arkadaş gibiyiz benim en iyi dostum
Ne güzel... Bende aynı fikirdeyim, arkadaş gibi olacağız büyüyünce çok güzel olacak Bir oğlan bir kızınız var ne güzel bu bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah gönlünüze göre

Ne güzel... Bende aynı fikirdeyim, arkadaş gibi olacağız büyüyünce çok güzel olacak Bir oğlan bir kızınız var ne güzel bu bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah gönlünüze göre
aynen öyle canım küçük anne resmen çok seviyor kardeşini bunuda sabırsızlıkla bekliyor
inşallah canım amin

aynen canım
2009lu kızım
2o13 lu oğlum var :))
üçüncüde erkek olacak sonradan değişmezse double erkek annesi oluyorum artik
Ins benimde bi kizim olur ilerde canim ben ilkini kiz istiyodum kizlarin buyuk olmasi daha bi hosuma gidiyo ama nasip ne guzel iki meyvedende tatmissin

Ins benimde bi kizim olur ilerde canim ben ilkini kiz istiyodum kizlarin buyuk olmasi daha bi hosuma gidiyo ama nasip ne guzel iki meyvedende tatmissin
aynen canım bencede insanın ilk kızı olmali kızların büyük olması daha iyi güzel oluyor kızınla birlikte sende büyüyorsun:))
ücuncuyude kız istiyordum ama sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…