- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Oy MasaAllah ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşa nı bende cuma günü gidicem inşaAllah gösterirKızlar bayadir giremedim bende doktordan geliyoruz simdi oğluşumuz olucakmis
Kaç haftalık oldunuz?Kızlar bayadir giremedim bende doktordan geliyoruz simdi oğluşumuz olucakmis
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar bayadir giremedim bende doktordan geliyoruz simdi oğluşumuz olucakmis
Evdeysen uyu canım ne güzel işteKizlar ben girip hep okuyorm ama bayadr yazmiyorm nasilsinz?
Su ara cook sklkgan oldm herseyden sklveriyorum bit kadar bebek yelegi basladm oyle bekliyor,hic is yapasimda yok..
Hic durma uyuyasim var..
MaşallahArkadaslar benim mide bulantilarim gecti kokuya hassasiyetim falan kalmadi bi tek hala tavuk yiyemiyom onun haricinde hersey duzelmeye basladi ya oh bee diyorum gercekten hic gececegini sanmiyodum valla :) bugn dr gittim bebegim 190 gr olms gayet iyiydi durumu :)
benim daha 11 haftallikken erkege benzetildi ondan sonra her gittigmde kesin erkek olack dediler gercekten ben senin yerinde olsm heralde meraktn çatlardm :) benim ilk olunca cok merak ediyodm :)slm canlarim gorusmuyeli umarim iyisiniz.biz bugun hastaneye gittik..cok sukur hersey yolundadir..ben 16+5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktik...cinsiyetini malesef ogrenemedik..doktor gozukmuyor dedi popusu bize donuktu..3 hafta sonra gelmemi soyledi ayrintili ultrasyon icin.
Ohh ne güzelEvdeyim canimm
Merhaba canım önemli olan sağlıklı olmanız. Bir sonraki randevunda öğrenirsin inşallahslm canlarim gorusmuyeli umarim iyisiniz.biz bugun hastaneye gittik..cok sukur hersey yolundadir..ben 16+5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktik...cinsiyetini malesef ogrenemedik..doktor gozukmuyor dedi popusu bize donuktu..3 hafta sonra gelmemi soyledi ayrintili ultrasyon icin.
Sağol canım valla çok merak ediyordum sonunda gösterdi kardeslerimde erkek istemiştim hep Allah çocuğumda nasip ettiHayırlı olsun canım çok sevindim
15+3 normalde ama ultrasonda 16+4 görünüyor canımKaç haftalık oldunuz?
Amin canım Allah hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen kaç haftalık oldun inşallah gösterir cuma günü senin bebişin de :)Oy MasaAllah ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşa nı bende cuma günü gidicem inşaAllah gösterir
16+1 olduk vazgectim cuma gitmicem 17 haftalık 18 haftalık olsun ozamana gidicemAmin canım Allah hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen kaç haftalık oldun inşallah gösterir cuma günü senin bebişin de :)
Benim de tam tersi 1 hafta geri gözüküyor hep15+3 normalde ama ultrasonda 16+4 görünüyor canım
Ben o kadar bekleyemezdim16+1 olduk vazgectim cuma gitmicem 17 haftalık 18 haftalık olsun ozamana gidicemkorkuyom küçük daha der diye
Ayy 2 defa gittik ikisindede boş bos geri döndük eşimin izni sorun oluyo tek basimada gidemiyorum dr 1 ay sonra gel demişti 1 ay sonra gitmiş olcam hem bidaha git gel olmasın inşaAllahBen o kadar bekleyemezdim16 haftalık olucakmisin gösterir bence
canim bencede gitme..ben 16 +5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktim..ama cinsiyetini ogrenemedik halen..16+1 olduk vazgectim cuma gitmicem 17 haftalık 18 haftalık olsun ozamana gidicemkorkuyom küçük daha der diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?