Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar ben girip hep okuyorm ama bayadr yazmiyorm nasilsinz?

Su ara cook sklkgan oldm herseyden sklveriyorum bit kadar bebek yelegi basladm oyle bekliyor,hic is yapasimda yok..

Hic durma uyuyasim var..

Maşallah

slm canlarim gorusmuyeli umarim iyisiniz.biz bugun hastaneye gittik..cok sukur hersey yolundadir..ben 16+5 gunluk olmam gerekirken 18 haftalik ciktik...cinsiyetini malesef ogrenemedik..doktor gozukmuyor dedi popusu bize donuktu..3 hafta sonra gelmemi soyledi ayrintili ultrasyon icin.

benim daha 11 haftallikken erkege benzetildi ondan sonra her gittigmde kesin erkek olack dediler gercekten ben senin yerinde olsm heralde meraktn çatlardm :) benim ilk olunca cok merak ediyodm :)

Merhaba canım önemli olan sağlıklı olmanız. Bir sonraki randevunda öğrenirsin inşallah

Oy MasaAllah ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşa nı bende cuma günü gidicem inşaAllah gösterir
Amin canım Allah hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen kaç haftalık oldun inşallah gösterir cuma günü senin bebişin de :)

Amin canım Allah hepimizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen kaç haftalık oldun inşallah gösterir cuma günü senin bebişin de :)
16+1 olduk vazgectim cuma gitmicem 17 haftalık 18 haftalık olsun ozamana gidicem korkuyom küçük daha der diye

Ben o kadar bekleyemezdim 16 haftalık olucakmisin gösterir bence
Ayy 2 defa gittik ikisindede boş bos geri döndük eşimin izni sorun oluyo tek basimada gidemiyorum dr 1 ay sonra gel demişti 1 ay sonra gitmiş olcam hem bidaha git gel olmasın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…