burasi cok sessizlesmisNerde bizim eski toplulukk heeeyyy
Aynen öyle olmuşş canımmburasi cok sessizlesmis
Aynen oyle cnim cvp verende yokAynen öyle olmuşş canımm
canim benim kizimda oyleydi..dun baska doktora gittik..bize dedi bi kiziniz olucagini biliyorsunuz dedi yok dedik..o sanmiski diger doktorum cinsiyeti soylemis...hadi hayirlisi canim..insallah ogrenirsin.Dün yine gittim yine bacaklar kapalı
canim sen cinsiyetini ogrendinmi..Aynen oyle cnim cvp verende yok
InşaAllah kuzum ya 3. Gidisimiz bidahada cinsiyet için gitmem yani kontrolde söylerse, hayırlısı olsun insaAllah kız erkek fark etmez ama merak iste ilk bebek, pek nazlı çıktıcanim benim kizimda oyleydi..dun baska doktora gittik..bize dedi bi kiziniz olucagini biliyorsunuz dedi yok dedik..o sanmiski diger doktorum cinsiyeti soylemis...hadi hayirlisi canim..insallah ogrenirsin.
Canim normalde ogrenmem lazim 18 haftaligimda tatildeyim bn eve gidince ilk isim dokdora gitmek olacakcanim sen cinsiyetini ogrendinmi..
anladim canim..iyi tatiller..allah gonlune gore versinCanim normalde ogrenmem lazim 18 haftaligimda tatildeyim bn eve gidince ilk isim dokdora gitmek olacak
Amin canim hepimizin insallhanladim canim..iyi tatiller..allah gonlune gore versin
Canim dogum ne zaman seninAynen kimseler kalmamış kızlar
Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir.merak etmeyin 2 hafta sonra mideniz bulanacaktır.hayırlı olsun.İyi akşamlar bende hamıleyım tüp bebek le gebe kaldım 5+5günlük ama migdem falan bulanmıyor kasık agrımda yok acaba bebek ılerlemıyomu birde kalp atışı ne zaman duyulur çok sitreslıyım
Benim belirtiler 8 haftalıkken başladı endiselenme kalp atisinida 7 haftalıkken duyarsn inşaAllah :)) Rabb'im tamamına erdirsin inşaAllahİyi akşamlar bende hamıleyım tüp bebek le gebe kaldım 5+5günlük ama migdem falan bulanmıyor kasık agrımda yok acaba bebek ılerlemıyomu birde kalp atışı ne zaman duyulur çok sitreslıyım
Hiç merak etme bulantin bir baslicak pir baslicak:)İyi akşamlar bende hamıleyım tüp bebek le gebe kaldım 5+5günlük ama migdem falan bulanmıyor kasık agrımda yok acaba bebek ılerlemıyomu birde kalp atışı ne zaman duyulur çok sitreslıyım
InşaAllah canım Rabb'im tamamına erdirsin inşaAllahAllah razı olsun kızlar inşallah bu ayın 19da kalp atışı için gidicem daha önceki gebelıklerımde duyamamıstım inşallah bu sefer nasıp olur
22 MayısCanim dogum ne zaman senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?