Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün yine gittim yine bacaklar kapalı

canim benim kizimda oyleydi..dun baska doktora gittik..bize dedi bi kiziniz olucagini biliyorsunuz dedi yok dedik..o sanmiski diger doktorum cinsiyeti soylemis...hadi hayirlisi canim..insallah ogrenirsin.
InşaAllah kuzum ya 3. Gidisimiz bidahada cinsiyet için gitmem yani kontrolde söylerse, hayırlısı olsun insaAllah kız erkek fark etmez ama merak iste ilk bebek, pek nazlı çıktı

İyi akşamlar bende hamıleyım tüp bebek le gebe kaldım 5+5günlük ama migdem falan bulanmıyor kasık agrımda yok acaba bebek ılerlemıyomu birde kalp atışı ne zaman duyulur çok sitreslıyım
Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir.merak etmeyin 2 hafta sonra mideniz bulanacaktır.hayırlı olsun.

İyi akşamlar bende hamıleyım tüp bebek le gebe kaldım 5+5günlük ama migdem falan bulanmıyor kasık agrımda yok acaba bebek ılerlemıyomu birde kalp atışı ne zaman duyulur çok sitreslıyım
Benim belirtiler 8 haftalıkken başladı endiselenme kalp atisinida 7 haftalıkken duyarsn inşaAllah :)) Rabb'im tamamına erdirsin inşaAllah

Allah razı olsun kızlar inşallah bu ayın 19da kalp atışı için gidicem daha önceki gebelıklerımde duyamamıstım inşallah bu sefer nasıp olur

Allah razı olsun kızlar inşallah bu ayın 19da kalp atışı için gidicem daha önceki gebelıklerımde duyamamıstım inşallah bu sefer nasıp olur
InşaAllah canım Rabb'im tamamına erdirsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…