Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Orası kaçıncı sayfada kuzumm.

Tesekkur ederim 1 5 senelik evliyim ama 4 aydr korunmuyoruz bu ay 4. Ayimiz bekliyorum ama iltihap varmis bende ilac fitil falan kullandim ama iylesmedi sanirim
İnşallah geçer canım ama soğan kürü deneyeblirsin iyi geliyo

tüm kol orman oldu anacım koltuk altım bikini bölgem (( bide lazer olduydum sen düşün gerisini cinsiyetimiz tam belli değil daha her iki cinsiyeti de soyledi farklı iki doktor
Valla blmiyormm kuzucumm o lazerden de kaynaklı olablir belkii

Kızlar doktordan geliyorum allaha şükür bi sorun yok doktor 6 ay bekle olmazsa gel dedi

17 . haftam bitmek üzere 3 gün sonra bitiyo ama hala mide bulantılarım oluyo sabahları öğürme falan hala böyle olan var mı doktor geçmesi lazım artık dedi ?????
Canım tüm hamileliği boyunca bulantı çekende var hiç çekmeyende. Yani bünye meselesi. Olması da normal karşılanıyor olmaması da

Dedigim gibi ayrintili ultrasona diye gittim sagligini ogrenmis oldum birde bebisimi gormus oldum vermese ozellikle girmicektim tabiki

Benim niye hala karnım şişmedi yaa herkesin ne kadar erken şişmiş karnı bende mi bi problem var acaba yaa kiloda almadım hiç aksine kilo verdim 59 ile hamile kaldım 57 kiloya düştüm
4. aydan sonra cıkıyor göbek sanırım karın boşluğun geniş seninde. Bende de öyle oldu. İnsan ilk zamanlar hevesleniyo karnım cıksın diye ama simdi karnım cıktı ben alışamadım bu duruma

Aaaa Maşallah Barek Allah

:)) bu renkli ultrason değil mi ? Benn su an 30 haftaligim. Bu hafta kontrolümüz var. Acaba bizden de renkli ultrason ister mi. Hangi haftalarda oluyor bu . Sadece ayrıntılı ultrasona girdim ben ..
Renkli ultrasona istersen kendin talep ediyorsun diye biliyorum. Bunu detaylı ultrasondan cıkartıyorlar benim bebeğim yüzünü göstermedi alınamadı resim malesef bi daha da girilmiyor detaylı ultrasona zaten

4. aydan sonra cıkıyor göbek sanırım karın boşluğun geniş seninde. Bende de öyle oldu. İnsan ilk zamanlar hevesleniyo karnım cıksın diye ama simdi karnım cıktı ben alışamadım bu duruma
Aynen canım çok heves ediyo insan yaaa böyle dümdüz duruyo bir an önce çıksın karnım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…