Kan tahlillerini mutlaka yaptir canim carpintin kandan olabilir dediğin gibi ben biraz gec kalmistim tahlilde bayağı düşmüş degerlerim cok halsizlesmistim artik benm gibi olma kuzum insallah. Genital nub teorisi diye bi syfa vardi burda ben 11 haftalikken cinsiyet tahmini yaptilar dogru cikti bi sende atsana oraya hatta buraya da at bi bakim anlicam mi :))
Eyvallah canim :) hos buldummmHosgeldin kuzummm hemen ekliyorum
İnşallah geçer canım ama soğan kürü deneyeblirsin iyi geliyoTesekkur ederim 1 5 senelik evliyim ama 4 aydr korunmuyoruz bu ay 4. Ayimiz bekliyorum ama iltihap varmis bende ilac fitil falan kullandim ama iylesmedi sanirim
Valla blmiyormm kuzucumm o lazerden de kaynaklı olablir belkiitüm kol orman oldu anacım koltuk altım bikini bölgem(( bide lazer olduydum sen düşün gerisini cinsiyetimiz tam belli değil daha her iki cinsiyeti de soyledi farklı iki doktor
Hoşbuldum teşekkürler.Amin kuzumm benimmm insallahh hosgeldinnnn bu arada
Merhaba canımm hoş geldinBenden baya ılerdesınız ama bır merhaba demek ıstedim.
Hosbulduk canımMerhaba canımm hoş geldin
Sevinnndimmm balımmm film için ne dediKızlar doktordan geliyorum allaha şükür bi sorun yok doktor 6 ay bekle olmazsa gel dedi
Canım tüm hamileliği boyunca bulantı çekende var hiç çekmeyende. Yani bünye meselesi. Olması da normal karşılanıyor olmaması da17 . haftam bitmek üzere 3 gün sonra bitiyo ama hala mide bulantılarım oluyo sabahları öğürme falan hala böyle olan var mı doktor geçmesi lazım artık dedi ?????
Dedigim gibi ayrintili ultrasona diye gittim sagligini ogrenmis oldum birde bebisimi gormus oldum vermese ozellikle girmicektim tabikiBiraz keyfiyet bır durum ama bu. Sağlık açısında bebeğin hiçbir organında sorun yoksa vucudunda yüzünde vs... Önemli olan o. Doktorun ' bebeğin yüzünü görsünler vs' deyip renkli de gösterip çekebilir. Doktorla alakalı tabı. Ama yeterki saglıklı olsun da
4. aydan sonra cıkıyor göbek sanırım karın boşluğun geniş seninde. Bende de öyle oldu. İnsan ilk zamanlar hevesleniyo karnım cıksın diye ama simdi karnım cıktı ben alışamadım bu durumaBenim niye hala karnım şişmedi yaa herkesin ne kadar erken şişmiş karnı bende mi bi problem var acaba yaa kiloda almadım hiç aksine kilo verdim 59 ile hamile kaldım 57 kiloya düştüm
Renkli ultrasona istersen kendin talep ediyorsun diye biliyorum. Bunu detaylı ultrasondan cıkartıyorlar benim bebeğim yüzünü göstermedi alınamadı resim malesef bi daha da girilmiyor detaylı ultrasona zatenAaaa Maşallah Barek Allah
:)) bu renkli ultrason değil mi ? Benn su an 30 haftaligim. Bu hafta kontrolümüz var. Acaba bizden de renkli ultrason ister mi. Hangi haftalarda oluyor bu . Sadece ayrıntılı ultrasona girdim ben ..
O zaman endişe etmeme gerek yok :)Canım tüm hamileliği boyunca bulantı çekende var hiç çekmeyende. Yani bünye meselesi. Olması da normal karşılanıyor olmaması da
Aynen canım çok heves ediyo insan yaaa böyle dümdüz duruyo bir an önce çıksın karnım :)4. aydan sonra cıkıyor göbek sanırım karın boşluğun geniş seninde. Bende de öyle oldu. İnsan ilk zamanlar hevesleniyo karnım cıksın diye ama simdi karnım cıktı ben alışamadım bu duruma
Erteledi filmi şimdilik çekinme dedi 6 ay olmazsa cekinilck heraldeSevinnndimmm balımmm film için ne dedi
İnşallah canımmm hayırlısı olsunn eşin de gitmişmiydi muaneyeErteledi filmi şimdilik çekinme dedi 6 ay olmazsa cekinilck heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?