Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız anneleri genellikle çıkmıyo diyolarda ondan sonrdm kuzum
tüm kol orman oldu anacım koltuk altım bikini bölgem (( bide lazer olduydum sen düşün gerisini cinsiyetimiz tam belli değil daha her iki cinsiyeti de soyledi farklı iki doktor

Ayrintilida bendede o sekilde inceledi ve sonra 4 boyutludan bana izletti bu doktordan doktora degisiyor olmali

Canım senin istemene gerek yok zaten doktor veriyor ben erken girmiştim renkli ultrasona 15 haftalıkken ve elimde renkli ultrason kağıdı var eğer doktor vermesse 1 tane tam net çıkan resim verebilir misiniz dersen verir
Bebeklerimizin yuz tipleri bile farkli daha anne karninda bile ne kadar değişik Rabbim nelere kadir

Aynen öyşe canım rabbim herşeyi o kadar güzel yaratmış ki .
Hepsi birbirinden guzel de su kiz bebeklede daha bi sevimlilik var daha bie kibarlar anne karninda bile cokk sanslisiniz masallah cok sevimli bebeginiz:)

Hepsi birbirinden guzel de su kiz bebeklede daha bi sevimlilik var daha bie kibarlar anne karninda bile cokk sanslisiniz masallah cok sevimli bebeginiz:)
Sağol canım benim allahım sanada nasip etsin kız bebek benim için farketmiyo cinsiyeti kucağım boş kalmasında 3 sene bekledim olsun diye

Kızlar şu ana kadar kim kac kilo aldi ya da verdi ben 70 le başladım ayniyim fazla almamam gerek dikkat ediyorum sağlıksız yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum
İlk 4 ay zaten cok kilo alınmıyor canım sen gene de dikkat et. Ben toplamda 8 kilo almış bulunmaktayım

Rabbim seni bebisine kavusturdun ins dualarim seninle

Kuzular nasilsinizzz canlarr

Ayrintilida bendede o sekilde inceledi ve sonra 4 boyutludan bana izletti bu doktordan doktora degisiyor olmali
Hmmm.. Benım kendı doktrum bunu istedi. Ama radyoloji uzmanı baktı ayrıntılı ultrasona.. sonra doktorum sonuclarına ve fotosuna baktı o kadar...

Ben ayrintili ultrasona girdim incelemeyi 2 boyutluds yapti sonra 4 boyutluda bebisimin hafeketlerini izletti yuzunu gosterdi ve bu resmi verdi :) ben istemedim doktor cok ilgiliydi sagolsun
Biraz keyfiyet bır durum ama bu. Sağlık açısında bebeğin hiçbir organında sorun yoksa vucudunda yüzünde vs... Önemli olan o. Doktorun ' bebeğin yüzünü görsünler vs' deyip renkli de gösterip çekebilir. Doktorla alakalı tabı. Ama yeterki saglıklı olsun da

Canım senin istemene gerek yok zaten doktor veriyor ben erken girmiştim renkli ultrasona 15 haftalıkken ve elimde renkli ultrason kağıdı var eğer doktor vermesse 1 tane tam net çıkan resim verebilir misiniz dersen verir
Bana rutin normal ultrasondan bakıyor ama. Foto zaten her seferinde veriyor. Ama böyle renkli değil dıyorum.

Bana rutin normal ultrasondan bakıyor ama. Foto zaten her seferinde veriyor. Ama böyle renkli değil dıyorum.
Doktoruna sor istersen canım bakalım ne diycek sana bende genel cerraha gitmiştim kolumun altından o sırada ultrasonda bakcaklarını duyunca bebeğin kalbi atıyo mu diye baktırdım renkliymiş bide özele gidip sadece renkli ultrason isteyebilirsin ücretli tabi

Renkli ultrtason. Bebebğin video ve fotoğrafı olan ultrason Hamilelikte uygulanması şart değil. Şart olmadığından ötürü doktor gerek görmedi sanırım..

Renkli ultrtason. Bebebğin video ve fotoğrafı olan ultrason Hamilelikte uygulanması şart değil. Şart olmadığından ötürü doktor gerek görmedi sanırım..
Evet canım zorunlu değil tabiki istersen bakıyolar sanırım

Evet canım zorunlu değil tabiki istersen bakıyolar sanırım
Benim dotkorum biraz relax bir adam yaa :) bebeğimin kalbinde bır nokta parlaklık görüldü ayrıntılıda. Bbek gayet saglıklı hiçbir sorun yok . Sadece bır parlaklık var. Ama o hemen hemen her bebekte olur ve bızım için adedi önemli. Takmayın kafanıza geçer o dedi... O yüzden şaşırmadım renkli ultrason cektırmediğine :)

Olsun canım sağlıklı olsunlarda başka birşeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…