- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
tüm kol orman oldu anacım koltuk altım bikini bölgemKız anneleri genellikle çıkmıyo diyolarda ondan sonrdm kuzum
Ayrintilida bendede o sekilde inceledi ve sonra 4 boyutludan bana izletti bu doktordan doktora degisiyor olmaliAyrıntılı ultrasona girdim . Ama renkli değil di. O başka bir sey . Benimki siyah beyazlı ama ayrıntılı . Çocuk her şeyini daha net görebiliyordu doktor. Ama ben baktığımda normal ultraosndan farksızdı yani ..
Bebeklerimizin yuz tipleri bile farkli daha anne karninda bile ne kadar değişik Rabbim nelere kadirCanım senin istemene gerek yok zaten doktor veriyor ben erken girmiştim renkli ultrasona 15 haftalıkken ve elimde renkli ultrason kağıdı var eğer doktor vermesse 1 tane tam net çıkan resim verebilir misiniz dersen verir
Aynen öyşe canım rabbim herşeyi o kadar güzel yaratmış ki .Bebeklerimizin yuz tipleri bile farkli daha anne karninda bile ne kadar değişik Rabbim nelere kadir
Hepsi birbirinden guzel de su kiz bebeklede daha bi sevimlilik var daha bie kibarlar anne karninda bile cokk sanslisiniz masallah cok sevimli bebeginiz:)Aynen öyşe canım rabbim herşeyi o kadar güzel yaratmış ki .
Sağol canım benim allahım sanada nasip etsin kız bebek benim için farketmiyo cinsiyeti kucağım boş kalmasında 3 sene bekledim olsun diyeHepsi birbirinden guzel de su kiz bebeklede daha bi sevimlilik var daha bie kibarlar anne karninda bile cokk sanslisiniz masallah cok sevimli bebeginiz:)
Kurban olurum pek de sevilir o saglikla helsin ins kuzucugun:)Sağol canım benim allahım sanada nasip etsin kız bebek benim için farketmiyo cinsiyeti kucağım boş kalmasında 3 sene bekledim olsun diye
Aynen canım inşallahhhhhh seninkide sağlıkla gelsin inşallah :)Kurban olurum pek de sevilir o saglikla helsin ins kuzucugun:)
İlk 4 ay zaten cok kilo alınmıyor canım sen gene de dikkat et. Ben toplamda 8 kilo almış bulunmaktayımKızlar şu ana kadar kim kac kilo aldi ya da verdi ben 70 le başladım ayniyim fazla almamam gerek dikkat ediyorum sağlıksız yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum
Rabbim seni bebisine kavusturdun ins dualarim seninleçok imrendim size valla.
27 ay oldu hiç hamile kalmadım.
2.transferim olacak ilki negatif olmuştu.
salı günü bebişimi alacağım eve geleceğim inşallah.
hamişler hepinizden dua bekliyorum Allah rızası için.
Hmmm.. Benım kendı doktrum bunu istedi. Ama radyoloji uzmanı baktı ayrıntılı ultrasona.. sonra doktorum sonuclarına ve fotosuna baktı o kadar...Ayrintilida bendede o sekilde inceledi ve sonra 4 boyutludan bana izletti bu doktordan doktora degisiyor olmali
Biraz keyfiyet bır durum ama bu. Sağlık açısında bebeğin hiçbir organında sorun yoksa vucudunda yüzünde vs... Önemli olan o. Doktorun ' bebeğin yüzünü görsünler vs' deyip renkli de gösterip çekebilir. Doktorla alakalı tabı. Ama yeterki saglıklı olsun daBen ayrintili ultrasona girdim incelemeyi 2 boyutluds yapti sonra 4 boyutluda bebisimin hafeketlerini izletti yuzunu gosterdi ve bu resmi verdi :) ben istemedim doktor cok ilgiliydi sagolsun
Bana rutin normal ultrasondan bakıyor ama. Foto zaten her seferinde veriyor. Ama böyle renkli değil dıyorum.Canım senin istemene gerek yok zaten doktor veriyor ben erken girmiştim renkli ultrasona 15 haftalıkken ve elimde renkli ultrason kağıdı var eğer doktor vermesse 1 tane tam net çıkan resim verebilir misiniz dersen verir
Evet ayrıntılıya girdim..Bide ben ayrintili ultrasona girdigimde bunu hatira diye verdi doktor sagolsun renkliye ayrica girmedim canim kastettigim ayrintili ultrasondu girdinmi sen
Doktoruna sor istersen canım bakalım ne diycek sana bende genel cerraha gitmiştim kolumun altından o sırada ultrasonda bakcaklarını duyunca bebeğin kalbi atıyo mu diye baktırdım renkliymiş bide özele gidip sadece renkli ultrason isteyebilirsin ücretli tabiBana rutin normal ultrasondan bakıyor ama. Foto zaten her seferinde veriyor. Ama böyle renkli değil dıyorum.
Renkli ultrtason. Bebebğin video ve fotoğrafı olan ultrason Hamilelikte uygulanması şart değil. Şart olmadığından ötürü doktor gerek görmedi sanırım..Doktoruna sor istersen canım bakalım ne diycek sana bende genel cerraha gitmiştim kolumun altından o sırada ultrasonda bakcaklarını duyunca bebeğin kalbi atıyo mu diye baktırdım renkliymiş bide özele gidip sadece renkli ultrason isteyebilirsin ücretli tabi
Evet canım zorunlu değil tabiki istersen bakıyolar sanırımRenkli ultrtason. Bebebğin video ve fotoğrafı olan ultrason Hamilelikte uygulanması şart değil. Şart olmadığından ötürü doktor gerek görmedi sanırım..
Benim dotkorum biraz relax bir adam yaa :) bebeğimin kalbinde bır nokta parlaklık görüldü ayrıntılıda. Bbek gayet saglıklı hiçbir sorun yok . Sadece bır parlaklık var. Ama o hemen hemen her bebekte olur ve bızım için adedi önemli. Takmayın kafanıza geçer o dedi... O yüzden şaşırmadım renkli ultrason cektırmediğine :)Evet canım zorunlu değil tabiki istersen bakıyolar sanırım
Olsun canım sağlıklı olsunlarda başka birşeye gerek yokBenim dotkorum biraz relax bir adam yaa :) bebeğimin kalbinde bır nokta parlaklık görüldü ayrıntılıda. Bbek gayet saglıklı hiçbir sorun yok . Sadece bır parlaklık var. Ama o hemen hemen her bebekte olur ve bızım için adedi önemli. Takmayın kafanıza geçer o dedi... O yüzden şaşırmadım renkli ultrason cektırmediğine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?