- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Saol cnm bebisin kac haftalik cinsiyet bellimi:)Canım reklama girer diye korkuyorum yaa sonra banlarlar falan . ama yinede söyleyeyim LR diye bir marka varya aloe vera markası canım internettende bulabilirsin zaten ben arkadaşımdan aldım resimde yükledim canım bak
Ben 18. Haftamda girdim cnm 18 haftalikken boyleydi simdi 20. Haftaya yaklastik senin bebegin suan cok daha nettir muhakkak gir tarif edilemez bir duygu ve bebegin kontrolu icin onemliAaaa Maşallah Barek Allah
:)) bu renkli ultrason değil mi ? Benn su an 30 haftaligim. Bu hafta kontrolümüz var. Acaba bizden de renkli ultrason ister mi. Hangi haftalarda oluyor bu . Sadece ayrıntılı ultrasona girdim ben ..
17. Haftam bitmek üzere canım evet kızım oöucak inşallah senin belli mi ?Saol cnm bebisin kac haftalik cinsiyet bellimi:)
Bide ben ayrintili ultrasona girdigimde bunu hatira diye verdi doktor sagolsun renkliye ayrica girmedim canim kastettigim ayrintili ultrasondu girdinmi senAaaa Maşallah Barek Allah
:)) bu renkli ultrason değil mi ? Benn su an 30 haftaligim. Bu hafta kontrolümüz var. Acaba bizden de renkli ultrason ister mi. Hangi haftalarda oluyor bu . Sadece ayrıntılı ultrasona girdim ben ..
2 sene uzuntuden ağladım doktora giderken kimseyi istemiodum yanımda okadar moral bozukluguyla cikiyodum ki doktordan ewe gidene kadar resmen içime içime agliodum inşallah bu sefer mutluluktan aglicam:)Mutluluktan aglaa kizzz :) bisey Olmaz
Allah bagislasin kizlar pek tatli pek guzel olur ins bana da nasip olur ama bebisim erkek bidakine ins senin erkek bnm kiz olur :)17. Haftam bitmek üzere canım evet kızım oöucak inşallah senin belli mi ?
Ay inşallah canım benim ya sağlıklı olsunlardaAllah bagislasin kizlar pek tatli pek guzel olur ins bana da nasip olur ama bebisim erkek bidakine ins senin erkek bnm kiz olur :)
Ins sag salim bebisini kucagina alirsin bol bol dua et :)2 sene uzuntuden ağladım doktora giderken kimseyi istemiodum yanımda okadar moral bozukluguyla cikiyodum ki doktordan ewe gidene kadar resmen içime içime agliodum inşallah bu sefer mutluluktan aglicam:)
Amin canım hepimiz sağlıkla mutlulukla kucagimiza alırız inşallah dünyanın en en en muhteşem duygusu annelik Rabbim isteyen herkese tattirsin inşallah. .Annelik duyguları işte...allah bir daha öyle acı yaşatmasın..allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canim benim.
Ins zamanda gecmek bilmiyor :)Ay inşallah canım benim ya sağlıklı olsunlarda
Aynen canım ya hamile olduğumu bilmesem kendimi hamile sanmam heralde hiç belli olmuyor yaa artık göbüş istiyorummmIns zamanda gecmek bilmiyor :)
Gobusde arkadaslar tipitop die dalga gecio bnce tadini cikar yaknda kocaman bir gobusun olck ins :)Aynen canım ya hamile olduğumu bilmesem kendimi hamile sanmam heralde hiç belli olmuyor yaa artık göbüş istiyorummm
Olsun işte daha güzel hamileliğin tadı orda zatenGobusde arkadaslar tipitop die dalga gecio bnce tadini cikar yaknda kocaman bir gobusun olck ins :)
Dogru diyosun da bu kilolari ins veririz :)Olsun işte daha güzel hamileliğin tadı orda zaten
Hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda sonra kilo vermek için bi topik açarızDogru diyosun da bu kilolari ins veririz :)
Hmmm. Onu benim mi istemem gerekiyor. Siz mi istemiştiniz renkli ultrasonu ?Ben 18. Haftamda girdim cnm 18 haftalikken boyleydi simdi 20. Haftaya yaklastik senin bebegin suan cok daha nettir muhakkak gir tarif edilemez bir duygu ve bebegin kontrolu icin onemli
Ayrıntılı ultrasona girdim . Ama renkli değil di. O başka bir sey . Benimki siyah beyazlı ama ayrıntılı . Çocuk her şeyini daha net görebiliyordu doktor. Ama ben baktığımda normal ultraosndan farksızdı yani ..Bide ben ayrintili ultrasona girdigimde bunu hatira diye verdi doktor sagolsun renkliye ayrica girmedim canim kastettigim ayrintili ultrasondu girdinmi sen
Canım senin istemene gerek yok zaten doktor veriyor ben erken girmiştim renkli ultrasona 15 haftalıkken ve elimde renkli ultrason kağıdı var eğer doktor vermesse 1 tane tam net çıkan resim verebilir misiniz dersen verirHmmm. Onu benim mi istemem gerekiyor. Siz mi istemiştiniz renkli ultrasonu ?
Ben ayrintili ultrasona girdim incelemeyi 2 boyutluds yapti sonra 4 boyutluda bebisimin hafeketlerini izletti yuzunu gosterdi ve bu resmi verdi :) ben istemedim doktor cok ilgiliydi sagolsunHmmm. Onu benim mi istemem gerekiyor. Siz mi istemiştiniz renkli ultrasonu ?
hayırlı olsun canımm kızlar bi süslü olurlar ki insanın kanını kaynatır ısırasın gelir heryerlerini offf kollarını filan düşündükçe aklım gidiyor bakalım bize ne dicek bekliyossBiz de geldik bebişimle :)
Bugün kontrolümüz vardı cinsiyet için prensesimiz olacağını öğrendik evde bir bayram havası
Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?