Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen canım çok heves ediyo insan yaaa böyle dümdüz duruyo bir an önce çıksın karnım :)
Hiç endişe etme :) Evet yakında göbüşün çıkacak hareketlerini de hissedeceksin çok çok güzel bi duygu. İnsan kendisini hiç yalnız hissetmiyor

Kızlar doktordan geliyorum allaha şükür bi sorun yok doktor 6 ay bekle olmazsa gel dedi
Ohh cok sukur kuzucanimmmm benimmm
Insallah mujdeli haberlerinide alacagiz

Iyiyim bebegim eve geldim simdi
Yarin kuzenimin nisani var vee hic br elbisem olmuyor depresyondayimmmmmm
Kilo da almamışsın ama nasıl olmuyor elbiseler? Ben 3.5 ayın son zamanlarına kadar tüm kıyafetlerimi giydim ama göğüslerim normalde de büyük onlar büyüyünce giymekte biraz sorun yaşadım :)

Kilo da almamışsın ama nasıl olmuyor elbiseler? Ben 3.5 ayın son zamanlarına kadar tüm kıyafetlerimi giydim ama göğüslerim normalde de büyük onlar büyüyünce giymekte biraz sorun yaşadım :)
Yaklasik 2 kilo aldim kuzum
3.ayin icindeyim karnimcikti benim yaa
Kalcalar zaten amann amann di simdi daha feci olmuslar
Sadece goguslerime sevindim
Kucucuklerdi simdi toparlanmislar :)

hayırlı olsun canımm kızlar bi süslü olurlar ki insanın kanını kaynatır ısırasın gelir heryerlerini offf kollarını filan düşündükçe aklım gidiyor bakalım bize ne dicek bekliyoss

Ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce rüyamda görmüştüm kızım olacağını ama çok kafama takıyorum bebek mevzusunu ondan gördüm sanmıştım meğersem malum olmuş :)
Eşim de ben de kız çocuk delisiyiz şimdiden nasıl süsleyeceğimizi şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…