Hoş geldin canımmmKizlaar bende geldimmbenide eklerseniz sevinirimm
Hiç endişe etme :) Evet yakında göbüşün çıkacak hareketlerini de hissedeceksin çok çok güzel bi duygu. İnsan kendisini hiç yalnız hissetmiyorAynen canım çok heves ediyo insan yaaa böyle dümdüz duruyo bir an önce çıksın karnım :)
HoşgeldinnnnKizlaar bende geldimmbenide eklerseniz sevinirimm
Hosbulduk balimm tesekkur ederimmHoş geldin canımmm
Saol canimm HosbulduuukkHoşgeldinnnn
Gitti kuzum onunda 17 milyon çıktı iyi dedi doktrİnşallah canımmm hayırlısı olsunn eşin de gitmişmiydi muaneye
Ayyy inşallahhhhh rabbim bir an önce banada göstersin o günleriHiç endişe etme :) Evet yakında göbüşün çıkacak hareketlerini de hissedeceksin çok çok güzel bi duygu. İnsan kendisini hiç yalnız hissetmiyor
İnşallah canım benim cinsiyeti bell mi?Ayyy inşallahhhhh rabbim bir an önce banada göstersin o günleri
Evet canım kızım olucak inşallahİnşallah canım benim cinsiyeti bell mi?
1.46 kilo kuzune kadar kılo aldınız kızlar ?
Hosgeldin kuzuuBenden baya ılerdesınız ama bır merhaba demek ıstedim.
Iyiyim bebegim eve geldim simdiUmya balımmm sen nasılsınn biz iyiyiz çok şükür
Ohh cok sukur kuzucanimmmm benimmmKızlar doktordan geliyorum allaha şükür bi sorun yok doktor 6 ay bekle olmazsa gel dedi
Hoss geldin cannn hemen ekliyorummmKizlaar bende geldimmbenide eklerseniz sevinirimm
Hosbulduukk saol canimm sevindimHoss geldin cannn hemen ekliyorummm
Maşallah sağlıkla gelir umarımEvet canım kızım olucak inşallah
Buz de sevindik kuzuu aramiza katildigin icinnHosbulduukk saol canimm sevindim
Kilo da almamışsın ama nasıl olmuyor elbiseler? Ben 3.5 ayın son zamanlarına kadar tüm kıyafetlerimi giydim ama göğüslerim normalde de büyük onlar büyüyünce giymekte biraz sorun yaşadım :)Iyiyim bebegim eve geldim simdi
Yarin kuzenimin nisani var vee hic br elbisem olmuyor depresyondayimmmmmm
Yaklasik 2 kilo aldim kuzumKilo da almamışsın ama nasıl olmuyor elbiseler? Ben 3.5 ayın son zamanlarına kadar tüm kıyafetlerimi giydim ama göğüslerim normalde de büyük onlar büyüyünce giymekte biraz sorun yaşadım :)
hayırlı olsun canımm kızlar bi süslü olurlar ki insanın kanını kaynatır ısırasın gelir heryerlerini offf kollarını filan düşündükçe aklım gidiyor bakalım bize ne dicek bekliyoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?