Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kan hapı sizdede afedersiniz ama dışkının rengini degistirdimi

Ama renklı kıvamlı değil bıldıgın su gıbı kesenın suyu gelmıyodur dımı düşük riski oluşturmaz dimi ya tüp bebek olunca kafayı yıyorsun galıba
Hayır kuzum benimde ıpıslak oluyo zaman zaman geciyo yine oluyo

Kızlar biz de 17. Haftamiza girdik ama daha hareketlerini hissetmeye başlamadım sanırım. Aslında kayma gibi bazen vurma gibi çok hafif birşeyler hissediyorum ama sadece geceleri yatarken o da çok dikkat edersem. Nasıl bir hareket beklemem gerektiğini de bilmediğim için emin olamıyorum

canim ben 20. Haftann icindeym ve hala hissetmedm insan cok tedirgin oluyo dimi :) dr bana baloncuk gibi patirciklar olur iki parmagini masaya vurdu işte boyle hafif hafif bebegi hissedersn demisti ama hala hissedemedm bakalim 23.haftaya kadar hissetmeyende varms bide ilk olunca hissetmek biraz zor olabilir

Kizlar ben 10. Haftamdayim ilk defa bgn kahve sumukumsu akintim geldi az az. Sizce bi sorn var midir. Sizdede oldumu? Dr u aradm normal dedi. Icim icimi yiyo....

Ben 19 da falan baya hissetmiştim canim :) son zamanlar da durmak bilmiyor ah ah

Canım ben de 21.haftada hissetmeye başladım ufak seyirmeler şeklindeydi 24 olunca netleşti iyice döndüğünü filan hissediyordum şimdi 30 haftalığız ve gözle görebiliyorum karnımdaki hareketlerini :)

Canım ben de 21.haftada hissetmeye başladım ufak seyirmeler şeklindeydi 24 olunca netleşti iyice döndüğünü filan hissediyordum şimdi 30 haftalığız ve gözle görebiliyorum karnımdaki hareketlerini :)
Ay çok heyecanlandım ya bir an önce başlasam bende tam olarak hissetmeye keşke :))

Bana da öyle dedi doktorum ama ben geceleri yatarken elimi karnıma koydugumda hissediyorum sanki canım ondan heyecanlandım birden :))

Günaydın kızlar

Canım içinde kelebek ucusuyor gibi hissediyorsun ilk zamanlar. Böyle dalga dalga oluyor sanki. Ama daha küçük olduğu için güçlü hareketlerini hissedersin. Ben neredeyse 20. haftamda tam anlamıyla tekmelerini hissetmeye başladım. Sonra pıt pıt vuruyor zaten karnına ufak ufak böyle. Anlarsın yani bebeğinin hareketleri olduğunu
Kizlar ben 10. Haftamdayim ilk defa bgn kahve sumukumsu akintim geldi az az. Sizce bi sorn var midir. Sizdede oldumu? Dr u aradm normal dedi. Icim icimi yiyo....

Canım bende hala arasıra oluyor o akıntı. Normal yani. Çok koyu ya da su gibi olmadığı sürece sorun olmaz. Doktorun da normal diyor bak. Ben doktora her gittiğimde akıntın artacak normal diyor ama su gibi akar ya da iç çamaşırını çok ıslatırsa suyun gelmiş olma ihtimali olabilir ona dikkat et diyor. Seninki daha cok küçük. O haftalarda bunlar normal. Bir de enfeksiyona cok dikkat et, orayı hep kuru tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…