- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Normal canm benimde çok oluyoKızlar ben yıne bişey sorucam hamılelıkte su gibi akıntı normal mı
Ama renklı kıvamlı değil bıldıgın su gıbı kesenın suyu gelmıyodur dımı düşük riski oluşturmaz dimi ya tüp bebek olunca kafayı yıyorsun galıbaNormal canm benimde çok oluyo
Hayır kuzum benimde ıpıslak oluyo zaman zaman geciyo yine oluyoAma renklı kıvamlı değil bıldıgın su gıbı kesenın suyu gelmıyodur dımı düşük riski oluşturmaz dimi ya tüp bebek olunca kafayı yıyorsun galıba
Kan haplarının etkileri canım normal merak etmeKızlar kan hapı sizdede afedersiniz ama dışkının rengini degistirdimi
Çok sağol Allah razı olsun içime su serpiliyor su günler bir geçse hayırlısı ıleHayır kuzum benimde ıpıslak oluyo zaman zaman geciyo yine oluyo
Darisi basima canim benimde haziranda nasipseAynen canım, hiç geçmicek gibiydi çabuk geçti zaman
Darisi basima canim benimde haziranda nasipse
Hamilelikte herşey normalmişKan haplarının etkileri canım normal merak etme
canim ben 20. Haftann icindeym ve hala hissetmedm insan cok tedirgin oluyo dimi :) dr bana baloncuk gibi patirciklar olur iki parmagini masaya vurdu işte boyle hafif hafif bebegi hissedersn demisti ama hala hissedemedm bakalim 23.haftaya kadar hissetmeyende varms bide ilk olunca hissetmek biraz zor olabilirKızlar biz de 17. Haftamiza girdik ama daha hareketlerini hissetmeye başlamadım sanırım. Aslında kayma gibi bazen vurma gibi çok hafif birşeyler hissediyorum ama sadece geceleri yatarken o da çok dikkat edersem. Nasıl bir hareket beklemem gerektiğini de bilmediğim için emin olamıyorum
Ben 19 da falan baya hissetmiştim canim :) son zamanlar da durmak bilmiyor ah ahKızlar biz de 17. Haftamiza girdik ama daha hareketlerini hissetmeye başlamadım sanırım. Aslında kayma gibi bazen vurma gibi çok hafif birşeyler hissediyorum ama sadece geceleri yatarken o da çok dikkat edersem. Nasıl bir hareket beklemem gerektiğini de bilmediğim için emin olamıyorum
Canım ben de 21.haftada hissetmeye başladım ufak seyirmeler şeklindeydi 24 olunca netleşti iyice döndüğünü filan hissediyordum şimdi 30 haftalığız ve gözle görebiliyorum karnımdaki hareketlerini :)Kızlar biz de 17. Haftamiza girdik ama daha hareketlerini hissetmeye başlamadım sanırım. Aslında kayma gibi bazen vurma gibi çok hafif birşeyler hissediyorum ama sadece geceleri yatarken o da çok dikkat edersem. Nasıl bir hareket beklemem gerektiğini de bilmediğim için emin olamıyorum
Ay çok heyecanlandım ya bir an önce başlasam bende tam olarak hissetmeye keşke :))Canım ben de 21.haftada hissetmeye başladım ufak seyirmeler şeklindeydi 24 olunca netleşti iyice döndüğünü filan hissediyordum şimdi 30 haftalığız ve gözle görebiliyorum karnımdaki hareketlerini :)
Bana da öyle dedi doktorum ama ben geceleri yatarken elimi karnıma koydugumda hissediyorum sanki canım ondan heyecanlandım birden :))canim ben 20. Haftann icindeym ve hala hissetmedm insan cok tedirgin oluyo dimi :) dr bana baloncuk gibi patirciklar olur iki parmagini masaya vurdu işte boyle hafif hafif bebegi hissedersn demisti ama hala hissedemedm bakalim 23.haftaya kadar hissetmeyende varms bide ilk olunca hissetmek biraz zor olabilir
İnşallah yakın zamanda yaşarsın canım benim inan bana harika bi duygu :)) Allah kucagimiza aldığımızı da gostersin inşallahAy çok heyecanlandım ya bir an önce başlasam bende tam olarak hissetmeye keşke :))
Kızlar biz de 17. Haftamiza girdik ama daha hareketlerini hissetmeye başlamadım sanırım. Aslında kayma gibi bazen vurma gibi çok hafif birşeyler hissediyorum ama sadece geceleri yatarken o da çok dikkat edersem. Nasıl bir hareket beklemem gerektiğini de bilmediğim için emin olamıyorum
Kizlar ben 10. Haftamdayim ilk defa bgn kahve sumukumsu akintim geldi az az. Sizce bi sorn var midir. Sizdede oldumu? Dr u aradm normal dedi. Icim icimi yiyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?