- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Gozun aydin canim cok az kalmis :)22 Mayıs
Aynen canım, hiç geçmicek gibiydi çabuk geçti zamanGozun aydin canim cok az kalmis :)
Darısı bize inşaAllahAynen canım, hiç geçmicek gibiydi çabuk geçti zaman
İnşallah canımDarısı bize inşaAllah
Dün sanki hareketlerini hissetmeye başladım çok başka bisey ya Rabb'im tüm isteyene taddirsin bu duyguları inşaAllahİnşallah canım
Amin canım evet hissetmeye basladıgında daha güzel oluyor :)Dün sanki hareketlerini hissetmeye başladım çok başka bisey ya Rabb'im tüm isteyene taddirsin bu duyguları inşaAllah
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir şeyi merak ettim mazur görün. İkizlerinizi normal yolla mı dünyaya getirdiniz acaba? Sezeryan olduysanız normalde doktorlar 3 yıl cocuk önermiyorlar ya bunu merak ettim. Bir riski yok mu?Mrb kizlar bende yeni araniza katildim ikinci hamileligim 1.sinde Tüp bebekle ikizlerim var bu ikinciye normal hamile kaldim beklenmedik bir mucize gerçekleşti cok şükür 6+1 bugun henuz dr a gitmedim carsamba gunu gidicem malum ikizlerimde 17 aylik biraz zor olucak ama allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
İnşallah olmazO bulantilar hic baslamasin kabus gibi onceki hamileligimde kus kus kus canm çıkmıştı bunda henuz baslamadi dilerim olmaz
Hiçbir fikrim yok, internetten bir bakın isterseniz...Göbek kordonu kaçıncı haftada oluşuyor acaba? 5.haftadayım da ben.
Hiç anlamıyorum bu değerlerdenBende 4 haftalik hamileyim kızlar bana acil cvp verirmisin idar testinde bu çıktı 2.3 lökosit 15 20 epital hücre çıktı kafama takıldı ya
Benim 20 haftalıkken başladı ve o zamandan beri var o ağrılar :) Doğuma kadar da geçeceğe benzemiyor. Uzanarak dinlenmeyi bir de masaj yaptırmayı dene istersen :)Kızlar 37. haftada bel ve sırt ağrılarım oluyo ara ara ve geçiyo. Normal mi bu haftada
Benim hiç ağrım sancım yoktu dün başladı korktum erkenden gelecek mi yoksa diye:)Benim 20 haftalıkken başladı ve o zamandan beri var o ağrılar :) Doğuma kadar da geçeceğe benzemiyor. Uzanarak dinlenmeyi bir de masaj yaptırmayı dene istersen :)
Benim enbastan beri var bel ağrımKızlar 37. haftada bel ve sırt ağrılarım oluyo ara ara ve geçiyo. Normal mi bu haftada
Evt sezeryan oldum yani boyle 6 aylik bebegi varken bile hamile kalan cok var zaten son 40. Haftaya kadar bekletmiyorlar dikislerden ötürü bi sorun olacagini sanmiyorum tabiki hemen hamile kalmak iyi degil ama bizimki planli olmadi zaten ustelik 5 yil gectiginde normal dogum yapilabiliyormus bende bunu yeni duydumTebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir şeyi merak ettim mazur görün. İkizlerinizi normal yolla mı dünyaya getirdiniz acaba? Sezeryan olduysanız normalde doktorlar 3 yıl cocuk önermiyorlar ya bunu merak ettim. Bir riski yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?