Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb kizlar bende yeni araniza katildim ikinci hamileligim 1.sinde Tüp bebekle ikizlerim var bu ikinciye normal hamile kaldim beklenmedik bir mucize gerçekleşti cok şükür 6+1 bugun henuz dr a gitmedim carsamba gunu gidicem malum ikizlerimde 17 aylik biraz zor olucak ama allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

O bulantilar hic baslamasin kabus gibi onceki hamileligimde kus kus kus canm çıkmıştı bunda henuz baslamadi dilerim olmaz

Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir şeyi merak ettim mazur görün. İkizlerinizi normal yolla mı dünyaya getirdiniz acaba? Sezeryan olduysanız normalde doktorlar 3 yıl cocuk önermiyorlar ya bunu merak ettim. Bir riski yok mu?

Bende 4 haftalik hamileyim kızlar bana acil cvp verirmisin idar testinde bu çıktı 2.3 lökosit 15 20 epital hücre çıktı kafama takıldı ya

Kızlar 37. haftada bel ve sırt ağrılarım oluyo ara ara ve geçiyo. Normal mi bu haftada
Benim 20 haftalıkken başladı ve o zamandan beri var o ağrılar :) Doğuma kadar da geçeceğe benzemiyor. Uzanarak dinlenmeyi bir de masaj yaptırmayı dene istersen :)

Benim 20 haftalıkken başladı ve o zamandan beri var o ağrılar :) Doğuma kadar da geçeceğe benzemiyor. Uzanarak dinlenmeyi bir de masaj yaptırmayı dene istersen :)
Benim hiç ağrım sancım yoktu dün başladı korktum erkenden gelecek mi yoksa diye:)

Kızlar 37. haftada bel ve sırt ağrılarım oluyo ara ara ve geçiyo. Normal mi bu haftada
Benim enbastan beri var bel ağrım 18 haftalık hamileym ayakta çok durmaya hiç gelmiyo hemen ağrıyo uzanıp dinlemekten başka çare yok

Evt sezeryan oldum yani boyle 6 aylik bebegi varken bile hamile kalan cok var zaten son 40. Haftaya kadar bekletmiyorlar dikislerden ötürü bi sorun olacagini sanmiyorum tabiki hemen hamile kalmak iyi degil ama bizimki planli olmadi zaten ustelik 5 yil gectiginde normal dogum yapilabiliyormus bende bunu yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…