Selam canım, çalışıyorum masa başında uyukluyorumKizlarrr kizlarrrr,nasilsiniz bayadir girmiyordum ozledimm sizlerii...
Selam canım, çalışıyorum masa başında uyukluyorumSen ne yapıyorsun, nasılsın?
Son 2 hafta kaldı ama nasıl gececek bilmemAyy canimm ya,kiyamam..keske dinlenebilsen...
Ben iyiyim gobus cikmaya basladi artik...bende cok uyuyorum..oturdugum yerde bakiyorm ama bos, oyle uyuyorum :)
Ay hamileyken çalışmak çok zor insanın hiçbişey yapası gelmiyorSon 2 hafta kaldı ama nasıl gececek bilmem
kizlarrrr nasilsiniz bayadir giremiyordum ozledimm sizii yeni hamisler varmi.
Aynen öyle canım, benim de gelesim gelmiyor hiç. Çok az kaldı sabrediyorumAy hamileyken çalışmak çok zor insanın hiçbişey yapası gelmiyor
Ne kadar kaldı canım senin benim de normalde iki haftam var ama uzatıcam bu sıkıntı olmazsa malum doğumdan sonra izin fazla yokAynen öyle canım, benim de gelesim gelmiyor hiç. Çok az kaldı sabrediyorum
Ben uzattım canım 32+0 da çalışabilir raporumu aldım şuanda 34+4 haftalığız. 1 mayısta 37+0 çalışamaz alıp işten ayrılacağım. Bizim anneanne uzak, babanne çalışıyor. Bakacak kimsemiz yok, bakıcı arayacağız. Ücretsiz izin de kullanırım büyük ihtimalle. Bakalım Allah yardımcı olur inşallahNe kadar kaldı canım senin benim de normalde iki haftam var ama uzatıcam bu sıkıntı olmazsa malum doğumdan sonra izin fazla yokanneanneler babanneler hazır olsun :)
Anladım canım hayırlısı inşallah sağlıkla doğsun lar da bebişlerimiz bizimkiler de uzakta ama çalışmiyorlar yardımcı olucaz dediler bakalım nasip :) ben de gelecek hafta çalışabilir raporu alıcam inşallah BH arada kız annesi misin erkek mj :)Ben uzattım canım 32+0 da çalışabilir raporumu aldım şuanda 34+4 haftalığız. 1 mayısta 37+0 çalışamaz alıp işten ayrılacağım. Bizim anneanne uzak, babanne çalışıyor. Bakacak kimsemiz yok, bakıcı arayacağız. Ücretsiz izin de kullanırım büyük ihtimalle. Bakalım Allah yardımcı olur inşallah
KızAnladım canım hayırlısı inşallah sağlıkla doğsun lar da bebişlerimiz bizimkiler de uzakta ama çalışmiyorlar yardımcı olucaz dediler bakalım nasip :) ben de gelecek hafta çalışabilir raporu alıcam inşallah BH arada kız annesi misin erkek mj :)
Bizim de erkek :)Kızsizin cinsiyetiniz ne
Maşallah canım, sağlıkla gelsin dünyaya inşallahBizim de erkek :)
Amin canım senin de ve tüm hamilelerin de insallah :)Maşallah canım, sağlıkla gelsin dünyaya inşallah
Hayirlisiyla kucağına alman dileğiyle canımBnmde erkek kizlar
Hadi gözün aydın canımBnmde erkek kizlar
Gozun aydin cnm resimdeki kiz senin kizinmi:)Bnmde erkek kizlar
canim gozun aydin..sag salim kucagina alirsin.Bnmde erkek kizlar
Saol canim insallah hepimizin ☺Hayirlisiyla kucağına alman dileğiyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?