Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bana 2 gündür aşırı sıcak basıyor normal mi acaba genelde son 3 ay oluyormuş diye okudum

Kızlar bana 2 gündür aşırı sıcak basıyor normal mi acaba genelde son 3 ay oluyormuş diye okudum
Ben uyku uyuyamiyorum canim o sicaktan gerce son 2 ayin icindeyim ben seninkide normaldir ayagina ekstra gliserinli krem sur komplesine ayaklarini acikta birak uyu cok ise yariyor krem

Kızlar merhaba 4+6 günlük hamileyim sağ kasigimda bitmek bilmeyen bir ağrı var 4 gündür bu normal birşey mi bugün.kalca ma ve belime de vurmaya basladi ağrı 3 gün önce kan değerim 1036ydi dün 2479 çıktı az mi bilemedim

Gayet iyi gibi cqnm kan değerin ama kesinlikle acile git ilk bebeğinmi

Gayet iyi gibi cqnm kan değerin ama kesinlikle acile git ilk bebeğinmi
Evet canım ilk hamileligim geçen cumartesi doktora gittiğimde söylemiştim ağrılarımı normal demişti ama devam ediyor. diğer muayenemde bu cumartesi günü sence muayeneden önce gidip kan degerime baktirmalimiyim yarın falan

Ben çok endişeliyim kuzum bu ağrılardan yana yanlş anlama beni acile git bi görün gidebilirsen şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…