- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Saol canimm☺☺canim gozun aydin..sag salim kucagina alirsin.
Saol canimHadi gözün aydın canım
Yok canim benim degil benim ki uc yasindaGozun aydin cnm resimdeki kiz senin kizinmi:)
bende yok canim ya nasl bebis iyimi :) cinsiyet bellimiSen nasilsin canim sende varmi degisiklik biz 30.3 olduk hersey ayni :)
Allah bagislasin yavrularini sana canimYok canim benim degil benim ki uc yasinda
Erkek canim ben foruma girdigimde belliydi cinsiyetbende yok canim ya nasl bebis iyimi :) cinsiyet bellimi
Amin canim cumlemizinkiniAllah bagislasin yavrularini sana canim
ben bayadir girmiyorum unuttum :))Erkek canim ben foruma girdigimde belliydi cinsiyet
Ben uyku uyuyamiyorum canim o sicaktan gerce son 2 ayin icindeyim ben seninkide normaldir ayagina ekstra gliserinli krem sur komplesine ayaklarini acikta birak uyu cok ise yariyor kremKızlar bana 2 gündür aşırı sıcak basıyor normal mi acaba genelde son 3 ay oluyormuş diye okudum
Teşekkür ederim canım kremi denicem inşallah işe yararBen uyku uyuyamiyorum canim o sicaktan gerce son 2 ayin icindeyim ben seninkide normaldir ayagina ekstra gliserinli krem sur komplesine ayaklarini acikta birak uyu cok ise yariyor krem
Ins canimTeşekkür ederim canım kremi denicem inşallah işe yarar
Kişiye göre değişir bence :)Kızlar bana 2 gündür aşırı sıcak basıyor normal mi acaba genelde son 3 ay oluyormuş diye okudum
Gayet iyi gibi cqnm kan değerin ama kesinlikle acile git ilk bebeğinmiKızlar merhaba 4+6 günlük hamileyim sağ kasigimda bitmek bilmeyen bir ağrı var 4 gündür bu normal birşey mi bugün.kalca ma ve belime de vurmaya basladi ağrı 3 gün önce kan değerim 1036ydi dün 2479 çıktı az mi bilemedim
Evet canım ilk hamileligim geçen cumartesi doktora gittiğimde söylemiştim ağrılarımı normal demişti ama devam ediyor. diğer muayenemde bu cumartesi günü sence muayeneden önce gidip kan degerime baktirmalimiyim yarın falanGayet iyi gibi cqnm kan değerin ama kesinlikle acile git ilk bebeğinmi
Evet canım ilk hamileligim geçen cumartesi doktora gittiğimde söylemiştim ağrılarımı normal demişti ama devam ediyor. diğer muayenemde bu cumartesi günü sence muayeneden önce gidip kan degerime baktirmalimiyim yarın falan
Canım.şuan eşim yok ama en iyisi yarın sabah gideyim teşekkür ederimBen çok endişeliyim kuzum bu ağrılardan yana yanlş anlama beni acile git bi görün gidebilirsen şimdi
Git cqnım ihmal etmeCanım.şuan eşim yok ama en iyisi yarın sabah gideyim teşekkür ederim
Az kalmis canim ,insallah kazasiz belasiz saglikla kavusursunuz yawrunla.Son 2 hafta kaldı ama nasıl gececek bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?